|
EDİRNE GAZETESİNİ İSTİYORMUSUNUZ? | EVET | | 68% | [ 39 ] | HAYIR | | 32% | [ 18 ] |
| Toplam Oylar : 57 | | |
|
Yazar |
Mesaj |
omer1994
|
Konu: EDİRNE GAZETESİ Çarş. Tem. 30, 2008 12:09 am |
|
|
dedeağaç mecmuasını bilenlerimiz vardır.dedeağaç mecmuasındaki bazı arkadaşlarla fikir birliği yapıp Edirne Gazetesini kurmak istedik.Ancak bunun için edirne sancağındaki halkın talebini almak istedik.Ayrıca Bir sancak gazetesi olacağı için edirne sancağındaki kasabalardan üyeler gerekmektedir.Üye olmak isteyenler bu başlıkta talep ederlerse istenen üye sayısına ulaşılırsa Edirene Gazetesini kuracağız. |
|
|
|
Asimberka
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Çarş. Tem. 30, 2008 1:46 am |
|
|
Ben varım keşanda sev 0 ım ama olucam sev 1 olucam.Üye olmak istiyomyom |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Çarş. Tem. 30, 2008 12:45 pm |
|
|
önemli olna seviye değil!!! Gazeteciliğe yatkınlık. - Alıntı :
- Başvuru Formu
Oyun adı: Forum Adı: Almak istediğiniz görev(ekte görevler belirtiliyor) : - Alıntı :
- EK
Görevler; Köşe yazarı:2 kişi Muhabir: Her kasabadan 1'er kişi+1 tane eyalet muhabiri. Röpörtaj:1 kişi edebiyat klubü sorumlusu: 1 kişi ilan ve duyurular sorumlusu: 1 kişi
|
|
|
|
Asimberka
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Çarş. Tem. 30, 2008 2:34 pm |
|
|
Başvuru Formu Oyun Adı:Asimberka Forum Adı:Asimberka Almak istediği görev:Köşe Yazarı Yaw bide ben Keşanda bulunuyorum ne yapabilirim Köşe Yazarı olarak? |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Çarş. Tem. 30, 2008 2:46 pm |
|
|
Özel mesaj attım sana asimberka.Ayrıca gazete kurulursa gazeteye bağımsız Forum Kurulacaktır. |
|
|
|
Asimberka
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Perş. Tem. 31, 2008 11:07 am |
|
|
Yaw üyeler gelsin bak ne kadar tecrübeli ne kadar istekli adam varsa gelsin .(tuvalet temizliği için de)Ki Halk bişey den haberdar olsun;) |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Perş. Tem. 31, 2008 10:26 pm |
|
|
Muhabir gibi arkadaşlar lazım bize.muhabir kadrosu tamamlanırsa Edirne gazetesi açılacaktır.Edirne sancağındaki kasabalrdan 1 er muhabir alınması gerekiyor. |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Salı Ağus. 05, 2008 2:27 am |
|
|
ben muhabir olabilirim |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Salı Ağus. 05, 2008 2:29 am |
|
|
Başvuru Formu Oyun Adı:lLoRD_DeViLl Forum Adı:LoRD_DeViL Almak İstediği Görev:Muhabir |
|
|
|
bade_sultan
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Çarş. Ağus. 27, 2008 7:57 pm |
|
|
gazete işi ne oldu arkadaşlar. |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Çarş. Ağus. 27, 2008 10:37 pm |
|
|
yattı yaterli muhabir felan olursa yapılabişlir halen ama ben yapamam çünkü okullar açılcak. |
|
|
|
LordImparator
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ Salı Ekim 21, 2008 9:11 pm |
|
|
Oyun adı:LordImparator forum adı:LordImparator yer: keşan olmak istediği görev:muhabir ve yazar |
|
|
|
V.İ.P
|
Konu: Geri: EDİRNE GAZETESİ C.tesi Ara. 13, 2008 3:03 am |
|
|
Oyun adı:Nasrettinhoca forum adı:V.İ.P yer:village france olmak istediği görev: Yazar |
|
|
|
|