Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Konular ayrildi-Multi iddalari

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
_almira_

_almira_

Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:30 pm

ben öyle bişi yapmadığım için paçamda tutuşmuş değil içim çok rahat bak bakalım benim hakkımda kimler ne demiş bu millet senin gibi bi hırsızamı yoksa okadar benim hakkımda yorum yapan arkadaşlaramı inancak acaba ayrıca bunu neden ozaman neden yazmıyosunda şimdi yazıyosun senin paçan tutuşmuşa benziyo veeee ayrıca başkanlığa adaylığını koyduğunu düşünüyorum kim olduğunda yakında çıkar elbet böyle saklanarak hiçbişi yapamazsın kimliğini gizleme artık ok çoookkkk şerefli hırsız
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:35 pm

illet demiş ki:

iyi o zaman kim oldugumu yaz. mademki beni ve eski baskanımı biliyorsun .Ha dogru ya seryel senin uvey baban. umaraım o da acıklar. bu resimleri daha once de diger foruma koydum ama ordan silindiler ve banlandım. ayrıca ben sadece hesaplara girdim onları işe sokmadım.

kusura bakma onalrı işe sokmuşsun ve ölmelerine izin vermemişsin evet seryel benim üvey babam açıklaması varsa gelir açıklar sen sadece hesaplara neden girersinki bu bir çeşit hobimi şimdi bizi yeme burda sen m.luthersin mahkemede görmüştüm sende hatırlarsın eski başkanına gelince vallahi eğer izin verseydi ismini yazardım ve duyunca sende şaşırırdın ama izin ona ait inş. gelir ve yazar dediğim gibi burada yazdığın şeyler ayıp değil hata değil aksine iyi takip etmişsin çok güzel ama bazı şeylerin açıklamasını yaptık sen hala tırmalıyorsun anlatıyoruz anlamamakta direniyorsun yardımlaşma denilşen bişey var ezine halkına sorabilirsin onlaar ne kadar yardım ettiğimi bugün diyom 7 akçeden 3 balık verdim sw0 lara dşyorum onlar meyhaneye geldiği zaman ekmeğin fiyatını 5 akçeye indiriyorum sorabilirsin bendemi multiciyim
gel_pc_pc

gel_pc_pc

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:39 pm

BU MUHABBET YAKINDA BAĞIMLI MADDE KULLANMAYI ÖVMEYE DOĞRU GİDECEK HIRSIZIN ŞEREFLİSİMİ OLUR YAAAAA

NE DİYONUZ SİZ.ETMEYİN CAHİLLE MUHABBET

YAZILARDAN ANLADIĞIM KADARI İLE KENDİNİN HACKER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP FORUMLARDAN ÇAKMA BİKAÇ TROJENLE ŞİFRE ÇALAN BİR ÇOCUK BU

MUHATTAP OLMAYIN. GEREKLİ AÇIKLAMALAR ZATEN GELMİŞ.

ZAMAN BUNUN EN GÜZEL GÖSTERGESİ OLACAKTIR. GEREKİRSE GERİ DÖNÜP HAKLIYMIŞSIN BİLE DENİR.
_almira_

_almira_

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:39 pm

sevgili hırsız sana bu satırları güzel vatanın bir köşesinden yazıyorum sana gereğinden fazla açıklama yapıldı biz açıklamamızı yaptık tmm çooookk şerefli hırsız
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:41 pm

illet Smile) sistem yakalamamış da sen mi yakalıycak multileri
bu arada hırsızın şereflisi olmaz
illet

illet

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:43 pm

kartal onları işe soktugumu nerden biliyorsun yoksa senin multilerinmi onlar..!
gel_pc_pc

gel_pc_pc

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:46 pm

-Very Happy Very Happy BEN DAHA UZAĞA KÜÇÜK ABDESTİMİ YAPARIM Very Happy Very Happy-
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:50 pm

dikkat edersen ikisinide bugün yapmışım evet dışardan bakılınca multi işine benziyor değilmi ama değil açıklayayım anla sugar ve echonun sw atlaması için birer balık verdim 7 akçeye ve 30 akçeye geri alacaktım ama bundan haberi olmayan mayda balıkları aldı kendisine mesaj attım balıkları geri koydu echo aldı ve bana sattı 30 a böyle şuan sw atladı şimdi anlatabildimmi

Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Kopyaskantat1

Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Kantvs7
_almira_

_almira_

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:52 pm

Sleep

En son _almira_ tarafından Çarş. Tem. 30, 2008 6:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:53 pm

illet demiş ki:

kartal onları işe soktugumu nerden biliyorsun yoksa senin multilerinmi onlar..!

hemen cevap verim eğer onları işe sokmasaydın onlar ölürlerdi oyunu bırakmışlardı eğer onları işe sokmasaydın m.luthere çalışmazlardı ölürlerdi değilmi yoksa senden başkalarıdamı aynı şifreyi kırdı ne tesadüf Wink

şimdide benmiyim multi sen yakında osmanlının yarısını multi ilan edersin eğer biri oyunu bırkamışsa ve hala ölmemeişse biri onun adına oynuyor demektir muhtemelen şifresini çalan biri
seryel

seryel

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 2:13 pm

ben multiden anlamam zaten multi yapsaydım çoktan silinirdim oyunda 4aydır emeğim var bu oyunda beni tanıyanlar bilir. ama illet sen iyi anlıyorsun sanırım şifrelerini çalıp insanları oyundan soğutan sen değilmisin benimde şifrem çalınmıştı onuda sen yaptın ozaman.emek hızsızlığı yapıp insanları suçluyorsun gerçekten ilginç.sana söylenecek çok şey varmı ama senin kapasitenin alıcağını sanmıyorum.
infini

infini

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 3:45 pm

konu amacından sapmış farklı bir yöne gitmektedir konun kilitlenmesi veya konu ile alakasız msjların silinmesini öneriyorum.kişi ile bir problem varsa öm halledilmelidir.
***Hermes***
Emekli Moderatör
Emekli Moderatör
***Hermes***

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 2:03 am

Haberci Tanri ***Hermes*** Elindeki haber zarfini olay yerine birakir ve ruzgar hiziyla oradan uzaklasir.

Zarfta ise soyle yazmaktadir ;

Tartisilan konularin farkliligi nedeniyle baslik iki baslik haline getirilmistir Kilitlemeye gerek yok.Uslubunca tartismaniza devam edebilirsiniz.
leon_Q

leon_Q

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 1:09 pm

ya bu ıllet idam edılseı gerk bızım arkdasın hesabın la konusuyor
su an
leon_Q

leon_Q

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 1:12 pm

bu arkadsa tam bipppppppp ıllet adına konuşur adi herıf hesa hırsızı
leon_Q

leon_Q

MesajKonu: Geri: Konular ayrildi-Multi iddalari Konular ayrildi-Multi iddalari - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 6:06 pm

***Hermes*** demiş ki:
Haberci Tanri ***Hermes*** Elindeki haber zarfini olay yerine birakir ve ruzgar hiziyla oradan uzaklasir.

Zarfta ise soyle yazmaktadir ;

Tartisilan konularin farkliligi nedeniyle baslik iki baslik haline getirilmistir Kilitlemeye gerek yok.Uslubunca tartismaniza devam edebilirsiniz.

kendınden tanrı dıye bahsedıyorsun bu ne curret yap ma arkadasım boyle seylrın sakası olmz kendını ılah mı sanıyorsun sen hıi yemek yıyen ve tuvalete gıden bırısı nasıl olurda kendını bır tanrı olarak tanıtır yazık etme kandıne lutfen bılmıyorum ınancın ne ınancınada karışamam haberci tanrı dıyorsun benım soylıyıcegım bu kadar

Konular ayrildi-Multi iddalari

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2