|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 12:33 pm |
|
|
arkadaşlar hiç bu sabahki kadar üzülmemiştim çekememezlik olur ama bu kadarıda artık sınırları zorlar herşeyin bi sınırı var 4 gün önce ezine belediye reisliğine seçildiğimde belediye kasası -164 dü 4 günün sonunda halkında yardımıyla şuan +2500 küsür akçe tüm hesaplamaları yaptığımızda 4 gün sonunda 300 akçe karımız var hatta 3 demircimiz kasabanın ihtiyacı olduğu halde fedakarlık yapıp eyalet için çalışıyorlar sw3 lerimizde ders çalışıyolar tüm bunlara rağmen bunu başardık ama tabiki hemen birilrinin gözüne battı bu başarı sebze tarlamız çok az ve paramız olduğu halde eyaletten meyve alamıyoruz çünkü eyalette meyve yok divan üyeleri bunu bilirler ben ve aile üyelerim seryel ve mayda elimizden geldiğince sw0 lara para verdik karşılıksız sw1 olsunlar diye belki 100 akçe cebimden vermişimdir seryel ve maydada öyle ama kendimizi öldürsekte bazılarına yaranamıyoruz bazı arkadaşlar benden sebze meyve istiyor yok diyorum çünkü yok nasıl olsun sebze tarlasımı var eyalette meyvemi var bundan yararalanmak isteyen bazı şahıslar hemen dedikodu yapmışlar neymiş efendim onlar yani biz kendi ailemizden omayan kimseye yardım etmezmişiz alla alla nasıl vardın beyefendi bu kanıya ne istedinde sana vermedik ihtiyacını karşılamadık dünde başla bi arkadaş bize multici dedi neymiş balığı 7 verip 30 geri alıyomuşum evet yapıyorum sw0 laar başka türlü nasıl para vereyim sw atlamaları için başka yolu varsa söyle . tüm bu iftiralar sadece 4 günde 300 akçe belediyeye kazandırdığımız içindir iyiki belediye 500 akçe kar etmemiş ozaman bbize ermeni yahudi derlerdi heralde isteyen herkese ss lerimi belediyenin ss lerini seryelin maydanın sss lerini yollayabilirim o arkadaşlara şunu söylüyorum BALÇIKLA GÜNEŞ SIVANMAZ . arkamızdan konuşanlar arkamızda kalmaya devam etsin ALLAH ın adıyla yolumuza alnımız ak olarak devam ediyoruz. şarköyden buraya geldiğimde 115 karizmam vardı hala öyle kendi ailemden olan show hergün benden sebze istiyor EYY ÇOK BİLMİŞ KİŞİ şu sebzeleri sen getirde görelim nereden getiriyon ben eyaletten alamadım belki sen alırsın söz sen al eyaletten sana karda verecem
saygılar kartal13 KÖPRÜLÜ |
|
|
|
canberkkoc
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 12:42 pm |
|
|
bu oyunda hakkında konuşulması gereken son kişi olduğuna inanıyorum abi ayıptır ya :@ |
|
|
|
_almira_
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 12:48 pm |
|
|
evet arkadaşım haklısın başarılı kiileri çekemeyenler bu tür iftiralarla herzaman yolumuza taş koyuyorlar fakat biz yılmadan başarılarımıza barı katarak tam gaz ilerleyeceğiz |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 12:51 pm |
|
|
klasik hikaye kartal bunlar cicegi burnunda basarılı reislere hep yapılıre sende iyi bilirsin bizde hele hele bu forumda karalama cabalarını cok sewen insanların oldugunu da cok iyi biliriz sen isine bak ustad herkez isine baksın |
|
|
|
Ahmetss
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 1:04 pm |
|
|
kartal abi biz hep görüyoruz bunları hep eşşeğin altında buzağa arıyorlar.Boşver sen bunları sen yine yaptığını yap onların konustukları şeylere kulağını tıka. |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 1:19 pm |
|
|
Sen catlak seslere aldirma, onlari yokmus gibi kabul et, yolunda devam et Kartal. |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 1:43 pm |
|
|
Biz kimin ne olduğunu biliyoruz kartal sen kafanı hiç yorma böyleleriyle.Herşey açık ve ortada.Bi kaç kendini bilmez için kendini üzdüğüne değmez |
|
|
|
Calvus
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 2:13 pm |
|
|
Kardeş takma kafana. sen doğru bildiğin işleri yapmaya devam et. vicdanen rahat ol. Gerisi önemli değil.
çalışmalrında başarılar... |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 2:20 pm |
|
|
Kartal abi takme kafaya yaw kafaya tokadan başka bişi takmıcaksın dcem ama bunlarda tokaşalmaya başladılar ama... |
|
|
|
yusufbatuhan
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 2:33 pm |
|
|
Yav kartal bırak boyle yamuk adamların dediklerini,herkes görüyor ve biliyor kimin ne olduğunu o yüzden kim ne derse desin Ezine yoluna devam edecektir.. |
|
|
|
emre5334
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 3:03 pm |
|
|
Hıc kafana takmana gerek yok bız bılıyoruz neyın ne oldugunu sen onlara gulup gec her seyın kantını zaten onceden resımlerle verdın cok ısrar ederlerse gosterırsın beledıyeyı aldıgın durumla sımdıkı durumunu |
|
|
|
goistwaa
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 3:27 pm |
|
|
- Darktemper demiş ki:
- Biz kimin ne olduğunu biliyoruz kartal sen kafanı hiç yorma böyleleriyle.Herşey açık ve ortada.Bi kaç kendini bilmez için kendini üzdüğüne değmez
+1 |
|
|
|
batuu13
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 5:47 pm |
|
|
böyle iftiralara hazır ol kasbayı iyi yönettiğin zaman her zaman gelecektir.. onlara kualcak asma benimde başıma geldi oradan biliyorum.. ayrıca seni çekemeyenler seni etrafa kötüleyebilir dikkatli, ol |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 8:38 pm |
|
|
kartal 13 u sarkoyden tanirim nasil biri oldugunu %100 iyi bir insandir ben sahidim |
|
|
|
cemdoner
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Cuma Ağus. 01, 2008 10:02 pm |
|
|
lartal abi boş seslere aldırma onlar vızırtı sadece |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili C.tesi Ağus. 02, 2008 4:29 pm |
|
|
simdiye akdar hep cekemediler bundan sonrada cekemiyorlar. kartal kardesim belediye baskanı oldugunu ögrendim hayırlı olsun. asla yılma köprülüyü nasıl var ettiysen ezineyide öyle yükselt öyle ayakta tut. Allah yardımcın olsun.. |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili C.tesi Ağus. 02, 2008 5:13 pm |
|
|
boş ver kartal ya salla gitsin |
|
|
|
tugrul
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Çarş. Ağus. 06, 2008 8:45 am |
|
|
meyve veren agaç taşlanır kartal |
|
|
|
zeus62
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Çarş. Ağus. 06, 2008 10:26 am |
|
|
Kartal ben Beylerbeyi olarak seni destekliyorum. İşine devam et. Meyve su anda eylaette yok. Oldugunda mutlaka sanada yolatacagım. Kolya gelsın kardesım. |
|
|
|
zeus62
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Çarş. Ağus. 06, 2008 10:26 am |
|
|
Kartal ben Beylerbeyi olarak seni destekliyorum. İşine devam et. Meyve su anda eylaette yok. Oldugunda mutlaka sanada yolatacagım. Kolya gelsın kardesım. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: iftiralarla ilgili Çarş. Ağus. 06, 2008 11:21 am |
|
|
boswer kartal abi biz arkandayız senin allahtan korksunlar bilip bilmeden konusanlar iftira atanlar |
|
|
|
|