Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

oyun forumları hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
show_time

show_time

oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 8:44 pm

e.altnr demiş ki:
Sayın valandıl oyun kurallarına uymayan bırı oyun kurallarından yararlanamaz dıye bı kural goremıyorum.

Bu sert cıkısınız basınız agrıtacak bunuda ben belırtıyım.

Yeter be az cenenınızı tutup kıskırtmalarla ofkelenıp sesınızı cıkartmasanız bırsey yok.

Bura sızın at kosturdugunuz bır yer degıl, yasalar herkese esıt ısyan edende kullanır etmeyende.

kufur etmıs adam ceza almıs sende ona ederse oda senın ceza alman ıcın mahkemeye basvuracaktır elbet.

Ne bu kımse bana ceza veremez yok sunu yapamaz yok bunu yapamaz nesınız ya siz, kimsiniz siz, burada ona buna baaf dersiniz bah dersiniz solonbita dersiniz cucur128 dersiniz her önune gelen asagılamayı yaparsınız resmi forumdan banlanır laf söz edersiniz.

Siz kendınızı farklı bı sınıfmı goruyorsunuz.

yeter be ne bu adam gibi oyunu oynayacaksanız oynayın,
Yok suc ısleyen bırının sızın de suc ısledıgınız ıcın mahkemeye vermesıne karsıysanız bır yasa hazırlayın sunun dıvana oyle mıllete tehdıt savurmalar fılan degıl.

Ne olacaksa olsun artık ne halınız varsa gorun.

Az sınırlerınıze hakım olun basınızı belaya sokmayın dıyoruz, yok bana ceza veremezsınız yok sunu yapamazsınız yok bunu yapamazsınız.

O mahkemelerden elbet ceza alacaksınız, kufur etmissiniz kim olursa olsun o size etmis bile olsa sizde ona etmissiniz seviyenizi onlara kadar dusurmusunuz, bu yuzden kımseye bagırmaya cagırmaya kendınızı yuksek gormeye hakkınız yok.

Biraz sakin ol mesajları iiice okuyarak cevap ver laf olsun diye lütfen mesaj yazma
e.altnr

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 8:47 pm

O zaman vatan haınlerıne kufur etmesı serbest olsun dıye yasa tasarısı verın oldu mu?

ve sacmalamayıda bırakın,isyan eden adam ss leri alınca cezasız mı kalacak hayır, kasayı bosaltınca cezası katlanıyor.

Oyunda boyle bırsey kodlumu ses cıkarmıyacaksın o zaman onlemını alacaksın, dava edeceksın susacaksın.

Ne alaka pkk fılan.

Kufur edeceksen evının ıcınde dısarıda sokakta et,burada mıllet sızın kufurlerınızı asagılamarınızı gormek okumak duymak zorunda degıl.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 8:51 pm

e.altnr demiş ki:
O zaman vatan haınlerıne kufur etmesı serbest olsun dıye yasa tasarısı verın oldu mu?

ve sacmalamayıda bırakın,isyan eden adam ss leri alınca cezasız mı kalacak hayır, kasayı bosaltınca cezası katlanıyor.

Oyunda boyle bırsey kodlumu ses cıkarmıyacaksın o zaman onlemını alacaksın, dava edeceksın susacaksın.

Ne alaka pkk fılan.

Kufur edeceksen evının ıcınde dısarıda sokakta et,burada mıllet sızın kufurlerınızı asagılamarınızı gormek okumak duymak zorunda degıl.

dostum anlamıyorsun değilmi o emeklerimizi çaldı sıradan bi isyancı değil daha önce bulgarlarda bazı yerleri isyanla aldılar böylemi yaptılar bir bulgardan daha çok nefret ediyosa osmanlıdan bu adam savunulmaz bunun yasayla alakası yok evde sokakta neden küfür edeyim bizim burada vatan haini yok sizin orada varsa hemen saldır bence ee tabi ülkeni seviyorsan o küfür özelden edilmiş kimse görmemiş nerden çıkardın millet görüyoda diye rahatsız oluyosan sen bakma buraya bu kadar basit oyunda kodlu diye o zaman hepimiz osmanlıya saldıralım belediyeleri talan edelim nasılolsa oyunda kodlu hadi e.altnr yapalım oyunda kodlu ya bişey olmaz kötü bi hareket değildir
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 8:53 pm

ha bu arada forumda ban denilen bişey var birini hakaret etti diye banlıyorsan ötekinide banlaman lazım
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 8:53 pm

kartal13 demiş ki:
dostum e.altnr hala anlamıyorsun isyan edip osmanlının parasını çalan çırpan biri gerçek hayattaki pkk dan farksızdır ona küfür ederdim buradada oradada ama forumu kullanana bayanlara dua etsin sen gerçek hayyat pkk yı savunuyormusun bakın isyan et seçeneği var oyun bu isyan edersin belediye başkanından şüphelenirsin isyan edip resimleri çekersin ss leri alırsın yayınlarsın AMA İSYAN EDİP BELEDİYENİN ENVANTERİNİ VER KASASINI BOŞALTIRSAN YANİ HALKIN HAKKINI YERSEN işte ozaman sen başkasındır insan bile değilsindir vatan hainisindir

dostlarım size yemin ediyorum bi bulgar belediyeyi isyanla ele geçirse bu kadarını yapmaz bu vatan hainleriyle aynı forumda kalmamızı nasıl beklersiniz adam bizim emeğimizin içine edecek bizde susacağız öylemi ASLAAAAAAAAAA ASLA BU OLMAYACAK vatan hainleri cehenneme

kimse bizi başarımızdan alı koyamaz banlarda isyanlarda bizi yıldıramaz bzi koskoca Osmanlı imparatorluğuyuz vatan hainlerine en sert tepkiyi vereceğiz tabiki küfürmüş
ulan reelde tanısam boğazını sıkarım kafasını patlatırım küfür az bile ona bence o şahısa küfür edene madalya bile verilmeli

Kartal13 sana katılıyorum.Arkadaşım sen başkanı oldugun belediyeyi içinde 7000-8000 akçe ile bi şeref.siz yüzünden isyanla kaybet,ertesi gün aldıgında içinde 1000 akçe olsun.Sonra ona küfür etmeden dur sen kufur etmezsen bu oyunu bırakırım.Tabi bu sadece benim kaybettiğim belediyenin zararı idi valandilin kaybettiği belediyedeki zarar 2 katı kolaymı bunca emegi kaybetmek.

En son show_time tarafından Paz Ağus. 03, 2008 8:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
e.altnr

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 8:56 pm

kartal konu o degil,

isyan eden kufur ettiği zaman bizim de ona karsılık vermemız ve adam bızım karsılıklarımızı bıze karsı kullanması,

bunun sonucu haklı olarak dava dılekcesı verıyor,

Burada valandıl dıyor kı benı nasıl dava ettınız bana ceza veremezsınız,

Nıye? yasalarda ısyancıların verdıgı dılekceler gecersız mı dıyor ?

hayır!!!

eee
nıye ozaman bana bunu yapamazsınız dıyerek bagırıp cagırıyor,

ver yasa tasarını ondan sonra ne yapıyorsan yap.

Bunu demeye calısıyorum ama sınırlı olunca bıraz zor anlatıyorum
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 8:58 pm

demekki onlar için kolay kaç kişinin kaç insanın orada hakkı var biliyormusun yok nerden bileceksin bilseydin böyle yapmazdın sana anlatayım
ezineye gel halkla konuş gün geldi bedava çalıştık belediyeye gün geldi aç kaldık kasabanın durumu iyi olsun diye eyalete 1 kuruş kar almaksızın 7 balta yaptık neden osmanlı güçlensin diye gün geldi pazardan 20 ye 21 e balık alıp belediyeye 19 a sattık neden osmanlı güçlensin diye bi tane hırt gelecek bunları cebe atıp gidecek bizde oyunda kodlanmış nasıl olsa diyeceğiz öylemi ben sana bişey söyleyeyeimmi siz asla belediye ve osmanlı için fedakarlık yapmadınız yapsaydınız bunların değerini bilirdiniz bizde bilirdik osmanlı umursamayıp direk sw3 olmayı ama olmadık yapmadık bunu bi nedeni var adıda ne biliyormusun ÖNCE VATAN düşüncesi
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 8:59 pm

ayrıca bu küfür dolu mesaj nedir gören varsa bana yollarmı mrk ettim
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:01 pm

e.altnr demiş ki:
kartal konu o degil,

isyan eden kufur ettiği zaman bizim de ona karsılık vermemız ve adam bızım karsılıklarımızı bıze karsı kullanması,

bunun sonucu haklı olarak dava dılekcesı verıyor,

Burada valandıl dıyor kı benı nasıl dava ettınız bana ceza veremezsınız,

Nıye? yasalarda ısyancıların verdıgı dılekceler gecersız mı dıyor ?

hayır!!!

eee
nıye ozaman bana bunu yapamazsınız dıyerek bagırıp cagırıyor,

ver yasa tasarını ondan sonra ne yapıyorsan yap.

Bunu demeye calısıyorum ama sınırlı olunca bıraz zor anlatıyorum

bal e.altnr dostum valandille bi sorununuz varsa bu olay farklı o farklı ama bu isyancı isyancıı değil farklı bir mahluk resmen şeytan toplada osmanlının 200000 akçesini heba etti bu parayla belki binlerce sw0 sw1 olurdu osmanlıya dışardan taşınırdı millet bu şahıslar çok tehlikeli şahıslardır onları lütfen insan saymayın
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:01 pm

Lütfen sakin olalım
e.altnr

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:03 pm

Ben dıyecegımı dedım rest ceken rest gorur,

Bizde istemeyiz isyan olsun paralar bosa gıtsın,Suan gelıboluda isyan olsa beledıye mahvolsa oturur aglarım belkı sınırden,kac aydır o kasaba ıcın emek verıyorum tek ben degıl tum gelıbolular.

Belkı ısyanı tam yasamadım,ama bosa gıden emeklerın acısını bılırım.

isyan yapana zevk aldırmamak ıcın onun sevıyesıne dusmem ben ama.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:04 pm

Arkadaş demekki bizim ezine dısında yaptıgımız sarköyde yaptıgımız fedakarlıkları görse madalya takardı herhalde.Kartal13 isyanda kasabada ekmek yok diye kendi unundan odunundan kaç gün ekmek yaptı.Kendi meyhanesinde satmadı pazarda satmadı karsız calıstı hammadde parasına ekmek yapıp belediyeye sattı.Ve daha bir cok vatansewerin yaptıgı iilikler o kadar cokkı yazarsam okurken sıkılırsınız

En son show_time tarafından Paz Ağus. 03, 2008 9:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Valandil

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:04 pm

Sayın e.altnr...

Gördüğünüz gibi hâla sayın die hitap ediyorum...

Lâkin karşında babanın oğlu yok adam gibi konuş, bi derdin varsada adam gibi hitap et...

...

Bana o davadan ceza verir neler olacağını hep beraber göreceğiz !!

Adamın biri HİLE yaparak isyan edicek bana hakaretler yağdıracak hâla gelip onu savunuyosunuz...

Neden !?

Çünkü bana karşı yapabileceğiniz tek şey bu...

Karşımda yapabileceğiniz başka hiç bir şey yok...

Haliyle bu işi yapan adamı kardeşin gibi görmen ve onu savunman gayet doğal...

Sizlere yakışan hareketler bunlar...

Ayrıca...

Sana küfür edildiğinde hoşunamı gidiyor bilmiyorum, ama bana edildiğinde bende karşılığını veririm dediğim tek şeyde şereffsiz...

Görende ana avrat saydım sanır...
e.altnr

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:11 pm

Dıyecegımı dedım valandıl dıvanda yazdıgın savas ıstıyorsanız savasalım sozunu hatırlatırım.

Hadı ben ıstıyorum sizin oyle laf ettıgınız gıbı arpazlıda degılım.

Bodfluyum belkı ama herkes ılk once bodfluydu zaten Very Happy

bunlar benım kısısel ısyanlarım,

kendınızı yukseklerde gormeyın karsımda babamda olsa aynısını derim.

Kufur edılınce hoslanmadıgımı gormen ıcın etmen gerek.Bılmem anlatabılıyormuyum.

Mılletın sıze dedıgını sizde deyince, ben dedım oldu ayakları yapmayın.

bana hangı hareketlerın yakıstıgınıda sıze soylemek dusmedı afedersınız ama.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:11 pm

Ewet valandil walla ben öle sandım çok küfür ettin sandım su forumda ban sebebi olan msjları dava acılan küfür dolu yazıları bizde görsek ya ne demiş acaba valandil tüm osmanlı halkı olarak merak ettik

En son show_time tarafından Paz Ağus. 03, 2008 9:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:14 pm

ben söyleyeyim show ben neden banlandım isyancıya sen sorunlusun dediğim için banlandım

kızdığım şey ne banlanmammı hayır aynı konu içinde isyancı bize herşeyi söyledi tarikat şeyhinden müride kadar birsürü aşağılayıcı kelime kullandı ama nedense banlanmadı Evil or Very Mad
Valandil

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:15 pm

Elinden geleni ardına koyma e.altnr...

Hâla algılayamadınız...

Adam HİLE yapıyor HİLE...

...

Oldu o zaman ben multi hesap açayım...

Geleyim size ana avrat din iman sayayım...

Hepinizi deli edeyim...

Ondan sonra siz ağzınızı açıncada dava edeyim...

Zamanında bunu yaptırdılar kırklarelinde...

Ve gitti 1 günlük multinin lafıyla orkunhan sırf OHRF'li die 2 kişiyi sildi...

Sonuçta ne oldu, orkunhan silinmeye alındı...

Ama solon faktörü devreye girdi ne yaptı etti, daha önce nasıl cucurbitanın silinmesini durdurmuştu...

Aynı şekilde orkunhan'ın da durdurdu...

...

Saçmalamayın...

Dediklerinizde makul olun...

Sırf karşınızdaki valandil die her şeye karşı çıkmayın...
e.altnr

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:21 pm

Uyma su hılecılere dıyorum baska da bırsey demıyorum.

Senden baska su forumda sınırlı adam varmı,Millet senınle ugrasmaktan zevk mı alıyor sanıyorsun.

Sen edırne sancagında kaldın dıye sancak degıstırenler gordum Very Happy

Bıraz sakınlesmenı tavsıye edıyorum sadece ve hılecılere uyma.

Dıvanda herkes ıplerı germeden ne kadar ıyı anlasıldıgını gordun ama cıktın gene ıplerı gerdın, yapma bunu ne olur yapma
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:28 pm

arkadaşlar konu burada kapatılsın kendi fikrimi söylüyorum insanlara küfür edilmez ama ben o şahısı insan sınıfına koymuyorum ve açıka söylüyorum hiçbir aile ile yada hiçbir fırka ile düşmanlığım söz konusu değil ama o mahluk oradan banlanmayana kadar o foruma girmem giren kişileride yanımdan uzaklaştırırım
saygılar kartal13 KÖPRÜLÜ
Valandil

MesajKonu: Geri: oyun forumları hakkında oyun forumları hakkında - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 9:33 pm

Ben mi ipleri gerdim...

Saçma sapan msjlar atarak odun konusunda ipleri gerek kimdi acaba...

Yada mahkemede bile hakaret ediyosun die yazan savcıya ne demeli...

O msjımda bir tane hakaret göstersenize bana...

...

Kimin nereye gittiği umrumda deil...

Ha gitmelerin sebebide belli...

Hiç bir zaman beni yenemeyeceklerini biliyorlar...

Fırsat bu fırsat diyip kaçtılar...

...

Ben ne senin 2 saattir dediğin gibi kendimi yüksek görüyorum nede başka bir şey...

Bugüne kadar kimseye durup dururken tek laf etmedim, yardım isteyen yada muhabbet etmek isteyen herkezede kardeşim gibi davrandım...

Lâkin...

Bnm kim olduğumu zaten siz ve sizin gibiler gayet iyi biliyor...

O yüzden sürekli küfürlü multiler açılıyor...

O yüzden multi hesapla isyan edilip hakaretler yağdırılıyor...

O yüzden multi hesabı savunan insanlar çıkıyor...

Çünkü yapabileceğiniz başka hiç bir şey yok...

...

Bugüne kadar herkeze hak ettiği gibi davrandım bundan sonrada öyle davranacağım...

...

Edit: Divanda ben kimseye savaş istiyorsanız savaşırız demedim uydurmayın...

Alıntı :
Eğer budavalardan bir tanesi bile ceza ile sonuçlandırılırsa bu bize savaş açmak demekdir !!

Yazdığım burada mevcut...

Ve dediğimin arkasındayım...

Oyunda hile yapan biri için kimseye ceza veremezsiniz bu ben yada başkası farketmez...

Zaten divanda bodrum için açılan davaların hepsini yazdım sırf kendi adıma gelip laf söylemedim...

Hâla gelip isyancı diyosun, sorun isyan deil...

Sorun hile yapması !!

oyun forumları hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2