|
Yazar |
Mesaj |
recep298
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:02 am |
|
|
harmanlımmı durumu kotu edirneninde ole yavf bu bulgarlar başkenti ele geçirirse o zamn napcaz |
|
|
|
batuu13
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:19 am |
|
|
beylerbeyini tahtan indireiblirler öyle bir seçenek mevcut şu kanıtlarla onları sildirsek süper olur |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 5:56 pm |
|
|
aslında direk bulgaristan beyi ile görüşüp geri çekilsinler yoksa hepinizi yok ederiz desek yararlı olurmu sizce tırsarlar belki |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 8:10 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- aslında direk bulgaristan beyi ile görüşüp geri çekilsinler yoksa hepinizi yok ederiz desek yararlı olurmu sizce tırsarlar belki
Divandan bağımsız hareket ettiklerini mi düşünüyosun.. |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 8:13 pm |
|
|
bizim bir ordumuz vardı dagıldımı acaba gene toparlasak edirne onunde başkenti kaptırmayalım bare |
|
|
|
batuu13
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 8:15 pm |
|
|
başkent giderse edirne sancağı gider başkentten isyan ederek beylerbeyini indirebilirler |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 8:17 pm |
|
|
- Cyper demiş ki:
- show_time demiş ki:
- aslında direk bulgaristan beyi ile görüşüp geri çekilsinler yoksa hepinizi yok ederiz desek yararlı olurmu sizce tırsarlar belki
Divandan bağımsız hareket ettiklerini mi düşünüyosun.. Bunların canı sıkılıyor sanırım eğlence arıyolar tüm bulgar oyuncular.Kimle dans ettiklerini bilmiyor bu adamlar:) |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:35 pm |
|
|
ben nediyim şaşırdım bütün eski savaştan kalma bulgarlar buraya geldi ne yapıcaklar tam emin degilim ..ancak adamlar ciddi ciddi savaş nagraları atmaya başladı ...
bunu bog1 in profilinden aldım..
27.07.2008-BULGARIA VICTORY
Bog1 is in freedom
Bulgaria declares war on Ottoman Empire
Intelligence :80 Strength :255 Charisma :255
I sell Basic strategy skill for 30000 pounds:)
bu 7 ayın 27 si ne anlama geliyor bilmiyorum.. |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:38 pm |
|
|
Tam o dönem açılmadı mı koloni ? Arkadaş koloniye geldiği günü zafer kabul edip, Osmanlıyı içten fehhettiğinini düşünüyor herhalde... |
|
|
|
okaytap
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:42 pm |
|
|
Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış bunlarınki de bu hesap Bir sit.... çekeriz nereye gidecekelrini bilemezler. |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:42 pm |
|
|
tek çare var orduyu toplayıp bulgaristanı kökten fethetmek hem rahatlamış oluruz zırt pırt bunlarlamı uğraşacaz yaw bence yaptıkları savaş sebebidir saldıralım gitsin hem biraz aksiyon gelsin oyuna yaw |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:46 pm |
|
|
Valla şu anda bir çalışma yapılıyor mu bi fikrim yok... Tek bildiğimiz delilleri toplayıp ljs'ye atarak acaba silinirler mi die beklendiği... Yani en azından divanda sadece bu yazıldı arkadaşlar... ... Şimdiye kadar çokdan... Bütün ülkedeki silahlar eyalette toplanmalıydı... Ordu için ve kasabaları grupla savunmak için kimler nerelere gidicek belirlenip, o kişiler çokdan yola çıkmış olmaları lazımdı... Acil olarak demircilere silah, terzilere ise kalkan üretimleri sağlanmalıydı... Şu ana kadar bu konuda tek bir bilgi bize ulaşmadı... Kimsenin günahını almak istemem belkide yapılıyordur... Ama yapılıyorsada biz bilmiyoruz orası kesin... |
|
|
|
okaytap
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:54 pm |
|
|
Valla bende bilmiyorum işin gerçeği nedir ne değildir karesi sancağındayım Edirne sancağından haberim bile olmuyor bekliyoruz forma birleri yazarda okuruz diye.. divandan yetkili biri seslense artık. |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 9:56 pm |
|
|
Milletçe aydınlatılmamız gerektiği gün gibi ortada... |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 10:03 pm |
|
|
arkadaşlar somada olan arkadaşlar acil bilgi verebilirmi aldıgım duyumlara göre romen ordusundan bir grup şuan somaya girmiş durumda ne oluyor yav :S |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 10:05 pm |
|
|
Bulgaria declares war on Ottoman Empire
Bu ne demek herifler resmen bize savaş açmış... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 10:08 pm |
|
|
ne olur ne olmaz diye saklamıştım elimde 9 tane kalkan var istenilirse karsız hatta zararına eyalete yollarım |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: acil müdahale Paz Ağus. 03, 2008 10:25 pm |
|
|
divandan bir bilginin gelmesi lazım oda yok :S:S beylerbeyi nerde ya |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: acil müdahale Ptsi Ağus. 04, 2008 11:42 am |
|
|
bence bir an once ordunun toparlanıp harmanlıya gitmesi lazım yoksa harmanlıyı unutun adamalr resmen savaşa gelmiş benmi anlamadıkım hala nie silinmediler ule biz bi meyhane açtık 2 saate idam edilceniz dediler sorgusuz sualsiz nasıl iştir anlamadım |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: acil müdahale Ptsi Ağus. 04, 2008 11:50 am |
|
|
birileri gorewlerini tam yapmıo galiba ondan kaynaklanıo bu resmen uzerimizde olu topragı war hic bisey yapılmıo |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: acil müdahale Ptsi Ağus. 04, 2008 11:51 am |
|
|
onlar yapmıyo bari biz yapalım derhal ordu toparlanması lazım bende kuvet kasim az daha 30 kp le orduya almazlar benii |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: acil müdahale Ptsi Ağus. 04, 2008 11:53 am |
|
|
beyler madem onlar koloniye geliyo bizde gidelim bulgaristanda koloni açılınca tabi |
|
|
|
|