Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Savunma Onlemleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Mesihi

Mesihi

Savunma Onlemleri Vide
MesajKonu: Savunma Onlemleri Savunma Onlemleri Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 2:11 pm

Duyduguma gore Bulgaristan yolu acilmis. Acaba savunma onlemi olarak akincilarimizin, sipahilerimizin, eyaletimizin ne gibi planlari var?
Bana Harmanli'ya her an ordu kurmaya hazir bir 20-25 kisi (askeri yol ve seviye2-3) yerlestirsek iyi olur gibi geliyor. Edirne nin dusmesi demek eyaletin dusmesi demek olacak cunku...
Isoberto

Isoberto

Savunma Onlemleri Vide
MesajKonu: Geri: Savunma Onlemleri Savunma Onlemleri Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 2:36 pm

Nee yol açıkmı :S kolonilerin arkasından yol açmışlar ha millet kolonilere taşındı savunma hattı zayıfladı ve yol açıldı bu nasıl bişeydir ya :S
sanduk

sanduk

Savunma Onlemleri Vide
MesajKonu: Geri: Savunma Onlemleri Savunma Onlemleri Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 2:58 pm

Evet, ben de sınır açılmış diye duydum.Hayırlısı artık...
batuu13

batuu13

Savunma Onlemleri Vide
MesajKonu: Geri: Savunma Onlemleri Savunma Onlemleri Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 3:29 pm

ne akıncılardan ende sipahilerden hçi ses çımkmıyor :S
levozz

levozz

Savunma Onlemleri Vide
MesajKonu: Geri: Savunma Onlemleri Savunma Onlemleri Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 8:03 pm

sevgili batu şuan beyler beyimiz ve akıncı er ve erbaşlarımız görevlerini layıyıkla yerine getirmeye çalışmaktadır bir çok akıncımız şuan harmanlıya dogru hareket etmektedir ...gerektigi şekilde elimizden geldince çok kişiye ulaştık ..1 ve 2 inci bulgar baskınını nasıl def etiysek bunuda böyle def edecegiz ...kasabaya ilk gelen akıncılardan biri bendim o yüzden lütfen akıncılardan ses çıkmıyor gibi bir şey söylemeyin şünkü burdaki arkadaşlara ilk bilgileri ben ulaştırmıştım ..hatırlarsanız...
saygılarımla..
levozz

levozz

Savunma Onlemleri Vide
MesajKonu: Geri: Savunma Onlemleri Savunma Onlemleri Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 10:00 pm

tavşanlıya şu saatlerde alman ordusu girmiş bulunmaktadır..
artık ne yapamadgımızı degil ne yapıcagımızı düşünmenin vaktidir...heryeren işgal haberleri geliyor ...
omer1994

omer1994

Savunma Onlemleri Vide
MesajKonu: Geri: Savunma Onlemleri Savunma Onlemleri Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 11:05 pm

Sipahi askeri olarak sipahilerin şuanki faaliyetlerinden haber vermek istiyorum.Sipahiler şuan kasabalında gruplar kurarak seyahat edecekler.
Mesihi

Mesihi

Savunma Onlemleri Vide
MesajKonu: Geri: Savunma Onlemleri Savunma Onlemleri Icon_minipostedSalı Ağus. 05, 2008 1:28 pm

Benim kastim birilerinin (guclu birilerinin) surekli olarak oraya yerlestirilmesi idi. Sadece bir iki savasligina degil. Sonucta Harmanli sinirr kasabasi Edirne de baskent olarak kalacak. Acaba bu yonde bir hareket var mi?

Savunma Onlemleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası