Mesihi
|
Konu: Savunma Onlemleri Ptsi Ağus. 04, 2008 2:11 pm |
|
|
Duyduguma gore Bulgaristan yolu acilmis. Acaba savunma onlemi olarak akincilarimizin, sipahilerimizin, eyaletimizin ne gibi planlari var? Bana Harmanli'ya her an ordu kurmaya hazir bir 20-25 kisi (askeri yol ve seviye2-3) yerlestirsek iyi olur gibi geliyor. Edirne nin dusmesi demek eyaletin dusmesi demek olacak cunku... |
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Savunma Onlemleri Ptsi Ağus. 04, 2008 2:36 pm |
|
|
Nee yol açıkmı :S kolonilerin arkasından yol açmışlar ha millet kolonilere taşındı savunma hattı zayıfladı ve yol açıldı bu nasıl bişeydir ya :S |
|
sanduk
|
Konu: Geri: Savunma Onlemleri Ptsi Ağus. 04, 2008 2:58 pm |
|
|
Evet, ben de sınır açılmış diye duydum.Hayırlısı artık... |
|
batuu13
|
Konu: Geri: Savunma Onlemleri Ptsi Ağus. 04, 2008 3:29 pm |
|
|
ne akıncılardan ende sipahilerden hçi ses çımkmıyor :S |
|
levozz
|
Konu: Geri: Savunma Onlemleri Ptsi Ağus. 04, 2008 8:03 pm |
|
|
sevgili batu şuan beyler beyimiz ve akıncı er ve erbaşlarımız görevlerini layıyıkla yerine getirmeye çalışmaktadır bir çok akıncımız şuan harmanlıya dogru hareket etmektedir ...gerektigi şekilde elimizden geldince çok kişiye ulaştık ..1 ve 2 inci bulgar baskınını nasıl def etiysek bunuda böyle def edecegiz ...kasabaya ilk gelen akıncılardan biri bendim o yüzden lütfen akıncılardan ses çıkmıyor gibi bir şey söylemeyin şünkü burdaki arkadaşlara ilk bilgileri ben ulaştırmıştım ..hatırlarsanız... saygılarımla.. |
|
levozz
|
Konu: Geri: Savunma Onlemleri Ptsi Ağus. 04, 2008 10:00 pm |
|
|
tavşanlıya şu saatlerde alman ordusu girmiş bulunmaktadır.. artık ne yapamadgımızı degil ne yapıcagımızı düşünmenin vaktidir...heryeren işgal haberleri geliyor ... |
|
omer1994
|
Konu: Geri: Savunma Onlemleri Ptsi Ağus. 04, 2008 11:05 pm |
|
|
Sipahi askeri olarak sipahilerin şuanki faaliyetlerinden haber vermek istiyorum.Sipahiler şuan kasabalında gruplar kurarak seyahat edecekler. |
|
Mesihi
|
Konu: Geri: Savunma Onlemleri Salı Ağus. 05, 2008 1:28 pm |
|
|
Benim kastim birilerinin (guclu birilerinin) surekli olarak oraya yerlestirilmesi idi. Sadece bir iki savasligina degil. Sonucta Harmanli sinirr kasabasi Edirne de baskent olarak kalacak. Acaba bu yonde bir hareket var mi? |
|