|
Yazar |
Mesaj |
koray1gs
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 1:12 am |
|
|
hemen sawaşalım dağıtalım bulgarları yakalım yıkalım |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 1:22 am |
|
|
Sen çok akıllısın ya bizim aklımıza hiç gelmedi bu tüh |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 1:24 am |
|
|
Divanin birbirinden haberi var da, divanin beylerbeyinden haberi yok maalesef. Arada bir gelip ce diyip gidiyor, yazdigi da 2 satir yazi o kadar. Benim bildigim Captainkidd degil bu Captainkidd dogrusu. Captainkidd'i görevlerini ciddiye alan biri olarak taniyordum ben. Ya degismis kendisi, yada o, o degil. |
|
|
|
Ahmetss
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 8:04 am |
|
|
Bende mesaj attım birkaç kişiye ama kimse cevap vermedi.Biz yine gereken şeyleri yapmaya çalışıyoruz.Ama biri çıkıpta şunu şunu yapacaksınız demiyor. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 9:46 am |
|
|
Cok zor durumlara düştük cok inş Almanlar bari köstek deil Destek cıkarda Atalarının ruhlarını şahlandırırlar Belkide Almanlar Buglar müttefğiymiş gibi yapıp bulgarları yıkar bir günde ne dersinizx Romenler SAruhanda Bulgarlar Edirdnede cok yazık bize inş Burnumuz bile kanamadan bu savaşı bitiririz vede böyleleikle ARtık en büyük biz oluruz tıpkı FAtih Sultan mehmet gibi İstanbulu aldı vede En büyük oldu bu savaştan sonra bulgarların haliinin göremk isterdim |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 10:23 am |
|
|
arkadaş işler git gide karışıyor bir an önce akıncılar toparlanıp harmanlıya gitmeli bu işn başına birisi geçmeli die düşünüyorum |
|
|
|
krallıklar
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 12:30 pm |
|
|
arrkadaşlar grublara ayrılalım kasabalarımızı falan tüm akıncılara haber edelim sonra görevliler grup kursun ordan saldıralım |
|
|
|
gel_pc_pc
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 12:45 pm |
|
|
ARKADAŞLAR KOŞA KOŞA GİDİP Bİ DUVARA KAFA ATARSAN DUVARA BİŞEY OLMAZ.
ORGANİZE OLUNMASI LAZIM DEĞİLMİ. BİREYLERDEN GRUPLARA KASABA YÖNETİMLERİNE ÜRETİM KOORDİNASYONUNA KADAR. SİLAH ÜRETİM LERİ VE ERZAK PLANLARINA KADAR YAPILMASI GEREKMEZMİ.
EYALET LER BU KONUYU HEMEN PLANLAYIP KASABA YÖNETİMLERİNE ONLARDA HALKA BELLİ Bİ PLAN DAHLİNDE İLETMESİ GEREKMEZMİ.
HER KAFADAN Bİ SES ÇIKIYOR.BÖYLE OLURSA HİÇ BİŞEY YAPAMAYIZ. AMA HER TÜRLÜ GÖREVE DE HAZIRIZ.
ORGANİZE İŞLER BUNLARRRRRRR. |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 12:50 pm |
|
|
VALLA BEN kılıçlıyım kalkanlı ve miğferli kp puanımda 66 şimdi yola çıkıyorum
savaş yakındır bulgar forumunu biraz okudum savaşla ilgili konuşuyorlar harmanlı adlı bir başlık var içerğini pek anlayamadım ama sanırım oraya taşınmalarını istiyorlar
ve War die bir bölüm var artık savaş kapımızı çaldı diye düşünüyorum.
Keşan Kırklareli ve Harmanlı iyi korunması lazım oraları sağlamlaştırmalıyız bulgarların forumda anladığım kadar bir kasbaamızı geliştirmek istiyorlar ama bunlar palavra
işin gerçeği hazırlıklar başlasın |
|
|
|
emre5334
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 12:51 pm |
|
|
evet arkadaslar zıncırleme yapmalıyız once kasabalar halkı uyarsın sılahlanmya gceelım sonra sılahlanan halk her eyaletın bı ıkasabasında toplansın sonra 4 eyalette nereye ıhtıyac varsa oraya dagılsınlar ve orda hazır beklesınler baska caremız yok belkı komplo teorısı gıbı olucak ama ben 4 eyalet acılmasını ve hemen ardından bulgar sınırınında acılmasını tesaduf olarak gormuyorum... |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 1:13 pm |
|
|
bnde kardeşim sanki ljs de bunlarla bir oldu üzerimize geliolar gibi ama haklıcaz alayını odun kasabalarından balta sapı getirtsinler |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 1:30 pm |
|
|
ztn görünene göre görende görünmüyor |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 2:40 pm |
|
|
BU MİLLET YİNE KENDİ KENDİNİ KURTARACAKTIR. İÇİMİZDE CESUR İNSANLAR SİMDİDEN BELLİ OLUYOR. DİVANDAN YİNE Bİ HABER. |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 3:15 pm |
|
|
derhal önlemler alınmalı.
öncelikle akıncılar kendi eyaletlerinde toplanmalılar.
madem romenler ve almanlar az kişi anadoludaki akıncılarımız bunlara yeter.
bulgarları ise edirne akıncıları ve sipahiler yavaşlatabilirler.
böylece süre kazanan anadolu akıncılarıda bulgarın karşısına çıkabilir.
taktik stratejiler derhal yapılmalı.
akıncı beylerini göreve çağırıyorum, gelecek günlerde tarihimizin en çetin mücadelesi vereceğiz. |
|
|
|
krallıklar
|
Konu: Geri: bulgarların hain planı Salı Ağus. 05, 2008 3:18 pm |
|
|
İNŞ. |
|
|
|