Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ben Admin Olsam...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yazar Mesaj
barlation

barlation

Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Vide
MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:31 am

puhahhahhaa:D:D

bana hediye yokmu kız:D
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:46 am

ooww olmaz mi patron Smile

sanada söle son model bi rally arabasi Wink

bi özel ucak Very Happy

bide triplex villa gönderirim en güzelinden Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:13 am

evet bencede
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:14 pm

uzaklara giden habibiymiş rohi ben bi mixer demiştim Very Happy:D
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 5:27 pm

admin olsam orta yere havuz yaptırrdım forumun ortasına forumda bir halı saha kurardım bir voleybol sahası kurardım bir çocuk parkı kurardım her cumartesi ceza 50 cent vs gibi adamlar konsere getiririm nolur ounuzu bana verin beni admin yapın Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 8:00 pm

Osmanlıda 50 cent Very Happy

oyum sana değil Mad
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 2:40 am

Admin olsam yatar keyfime bakardım n apayım forumla mı uğraşıcam Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 3:28 pm

admin olsam bi krallıklar cafesi açardım oyuncular toplaşır ve orda kavga etmeye devam ederdi bende kırılan tabakların çanakların parasını fazla fazla alır köşeyi dönerdim Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 3:29 pm

admin olsam yada olmasam da senin avatarını alıp imzama eklerdim Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 3:30 pm

sen benimkini eklersen bende seninkini eklredim Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 3:35 pm

oke Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 3:37 pm

ok Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:24 am

o:D bu ne yaw biri başlamış
oke:D
ok:D
O:D yaptım bende Very Happy

admin olsam israli bombalardım
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 5:09 pm

ben admin olsam herkesi banlar üstüne bir roman havasi açar oynardım Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi Ocak 17, 2009 10:21 pm

ben admin olsam bulgarları oyundan silerdm onun yerine suriyelileri koyardım ve aralarında savaşmalarına izin vermesdim ehehe
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Ocak 18, 2009 9:36 pm

ben admin olsam bu kıza modatörlük verirdim Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Ocak 18, 2009 10:25 pm

Ben Admin olsam yatardım Liseliyede Tam Yetki verirdim Very Happy Liseli çalışırdı Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 6:41 pm

ben admin olsahmm disco kodlardim eller havaya yapardiq cheers

bua arada uzun zamandir uqramiodum özlemishim burayi yhaa Smile

qanqaa sende gel hadii Smile
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi Ocak 19, 2009 8:24 pm

h.g aramıza gızzz Very Happy

ben admin olsam foruma 2 gün girmeyenleri banlşardım mesela habibi Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:02 pm

Ben admin olsam forumu kapatırdım..
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 1:11 am

admin olsam benden başkasının admin olmasını yasaklardam ahtta böle bişiyi ortadan kaldırırdım bu oyunda bölece bitmiş olurdu : P
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 1:29 am

behn admin olsam ama forumun sagligi acisindan yapmazlar kanimca Laughing herkesi banlardim..ortada suc olmasa bile gelir gider uyarirdim Razz

ha bide avatar yorumlama oyununu kitlerdim deismiosunuz bulamiyorum bisey Rolling Eyes

sonra bide simdiki adminlerin yasakladigi herseyi serbestlerdim Laughing

illegal olan seyleri yapmaniza karismazdim cheers
maraz.ali

maraz.ali

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 9:32 am

Ben admin olsam kendim de bi hesap açardım. Tüm yetkileride kullanırdım. ZuhahahahahaHAHAHA
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:03 pm

Very Happy ben admin olsam üstekini banlardım
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 8:25 pm

ben admin olsam buraya msj yazmazdım .yazdıma göre admin olamam Razz

Ben Admin Olsam...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
11 sayfadaki 13 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki