|
Yazar |
Mesaj |
Lepiska
|
Konu: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 6:29 pm |
|
|
Merak eden oyun içinden soran oyuncular için Bufftr nin hırsızlık ve Belediyeyi kendi çıkarlarına alet etmesi sonucu açılan davamız sonuçlanmıştır.
Bufftr 900 akçe + 10 gün hapis cezası almıştır.
xxx
XXX |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 6:36 pm |
|
|
1)- Savcıda, Kadıda sizden olunca ceza böyle fırlıyor.
2)-Ey bize vatan haini diyen zihniyet; Biz Şarköyde, Keşanda Bulgarla dövüşürken sen neredeydin?
3)-Bizler bu ülkenin vatan aşıklarıyız. Çanakkalenin ekonomik temelini atanlar yine benim kadim dostlarım ve akrabalarımlarımdır.
4)- 5200 den 5600 çıkarılması çok zor değil. 400 akçe bişey değil.
5)- Son olarak sana kolay gelsin Banu. Eşine dava açtım. Eğer bu dava kabul edilmesse kim Osmanlıyı düşünüyor, kim eşini düşünüyor belli olacak! |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 6:44 pm |
|
|
off sıktınız ama herkes birbirne vatn haini falan demiş foğru ne bulgar ne alman ne romen nede başkası biz bize yeteriz |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 6:46 pm |
|
|
- Sahmeran demiş ki:
- 1)- Savcıda, Kadıda sizden olunca ceza böyle fırlıyor.
2)-Ey bize vatan haini diyen zihniyet; Biz Şarköyde, Keşanda Bulgarla dövüşürken sen neredeydin?
3)-Bizler bu ülkenin vatan aşıklarıyız. Çanakkalenin ekonomik temelini atanlar yine benim kadim dostlarım ve akrabalarımlarımdır.
5)- Son olarak sana kolay gelsin Banu. Eşine dava açtım. Eğer bu dava kabul edilmesse kim Osmanlıyı düşünüyor, kim eşini düşünüyor belli olacak! bu kadar kısa sürede 400 akceyi cıkartmk zor olsa gerek .. zira adamın bufftr 2 ayda -700 den 1200 e zor cıkardı .. üstelik 2 kere vergi aldı.. 1000 akcelik hibe un aldı.. hee bide kendisi vermiş 1000 akce öle diyordu.. eh bu kadar yardım vergi v.s. oldugu halde 1200 e ancak cıkarabilmişse kaknusu eleştirmemen lazım.. git deadamın bufftr yi eleştir |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 6:48 pm |
|
|
arkadaşlar yetmezmi bu kadar |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 6:56 pm |
|
|
yafs yeter ya |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 7:09 pm |
|
|
arkadaşlar yeter ya |
|
|
|
krallıklar
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 7:18 pm |
|
|
kaknus abiye güveniyoruzzzzzz |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 7:22 pm |
|
|
Anlaşılan uyarmak yetmiyor |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 7:32 pm |
|
|
Kural dışı msjlar taşınmıştır Uyarılara aldırış etmeyen kişiler cezalandırılmıştır Başlık yeniden açılmıştır Forum kuralları dahilinde tartışmanızı şiddetle öneriyorum Tristan |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 7:48 pm |
|
|
Yani tartışmassak olmıcak |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 7:54 pm |
|
|
tartışmayın kardeşimmm ne dir konu yavf o ondan çalmış o onda çalmış sora bulgar gelmiş ikisinide gebertmiş hepsini çalmış |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 7:55 pm |
|
|
- recep298 demiş ki:
- tartışmayın kardeşimmm ne dir konu yavf o ondan çalmış o onda çalmış sora bulgar gelmiş ikisinide gebertmiş hepsini çalmış
ne güzel dedin be dostum |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 7:57 pm |
|
|
saol teşekür ederim |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 8:21 pm |
|
|
- Sahmeran demiş ki:
- 1)- Savcıda, Kadıda sizden olunca ceza böyle fırlıyor.
5)- Son olarak sana kolay gelsin Banu. Eşine dava açtım. Eğer bu dava kabul edilmesse kim Osmanlıyı düşünüyor, kim eşini düşünüyor belli olacak! Sadece sen mi savaşıyordun Şarköyde Keşanda . |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 9:46 pm |
|
|
Gerçekten savasan konussun . 48 gün kesanda zorunlu kaldım savasta özelliklerim sıfırlandı . bulgar ordusunun karsına tek basıma cıktım. ama ben bunları öyle her yerde anlatmıyorum. neden? cünkü savas cıktımı her osmanl vatandası savasmak zorundadır ve sonuclarına katlanmak zorundadır. saygılarımla.. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 9:48 pm |
|
|
Evet abi savaştım.2 şahiidm var bu konuda o zamanlar Bulgaristandaydı karakterim ve ordan geldim Keşanda savunmaya katıldım.O sıralar Beylerbeyi Captankidd di ve kendisi de şahiddir bu konuda.O kötü günleri gayet iyi biliyorum |
|
|
|
Sarihan
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 07, 2008 11:35 pm |
|
|
- Alıntı :
- Gerçekten savasan konussun . 48 gün
kesanda zorunlu kaldım savasta özelliklerim sıfırlandı . bulgar ordusunun karsına tek basıma cıktım. ama ben bunları öyle her yerde anlatmıyorum. Demeden yapamıycam... İyikide anlatmıyorsun... |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Cuma Ağus. 08, 2008 1:54 am |
|
|
arkadaslar lepiska kaknus we tayfası nerde bilen warmı nerde oldugunu bilen neden burda olmadıgınıda bilir |
|
|
|
molla_efendi
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Cuma Ağus. 08, 2008 2:19 am |
|
|
yeter artık tartışma tartışma nereye kadar gideceğiz ? ? ? Sorunlarımız varsa bile meydana çıkarmaya ne gerek var ? ? ? |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Cuma Ağus. 08, 2008 10:54 am |
|
|
Zıpır kaşınma |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Cuma Ağus. 08, 2008 11:05 am |
|
|
beyler bu tartışmalara son verelim artık daha onemli konular varrr |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Cuma Ağus. 08, 2008 2:15 pm |
|
|
evet yaw ne bu her kafadan bir ses çıkıyor ama o seslerin hepsi tartışmaya yol açıyor böyle gidersek Osmanlının sonu hazır ellerimizle Osmanlıyı teslim edeceğiz.... |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Bufftr Hırsızlık Davası Perş. Ağus. 14, 2008 11:12 am |
|
|
1 Şey Demiorum Bufftr'in o Belediyeden neler alıp götürdüğü Ortada.. az Bile Olmuş Cezası.. Aslında ben İdam Bekliordm ama Neyse Kapansın Konu |
|
|
|
|