Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Ahmetss

Ahmetss

BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU Vide
MesajKonu: BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU Icon_minipostedSalı Haz. 17, 2008 10:01 pm

Bize en yakın eyalet olan Gönen ile aramızda çok iyi bir dostluk var.Bu dostluğun devamlı sürmesini temmenni ederim.
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 10:41 am

inş.
by_gangasters

by_gangasters

MesajKonu: Geri: BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 8:52 pm

tabikide dost olucaz savaşmıcamız kesin Very Happy yani ne yapalım elemi gecirelim göneni onumu istiyorsunuz bandırmanın sınırlarınımı büyültelim Very Happy şaka tabi bunlar tabikide temenlimiz dostluk ve kardeşlik
Ahmetss

Ahmetss

MesajKonu: Geri: BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 9:51 pm

Ekonomik durumlar nedeni ile dedim.Anlayan anlamıştır zaten arkadaşım Very Happy
by_gangasters

by_gangasters

MesajKonu: Geri: BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 10:45 am

ahmet ters ters konuşma bizde anladık herhalde asabileştim bak şimdi Very Happy orda şakasına espiri olarak söylediğimi yazmişim zaten yav bu oyunda herkesmi böyle yav yokta seciliptemii geliyorlar sonuna bide gülücük koymuş şuna bak hadi ahmet ben seni bandırmada kıstırmammı ara sokakların birinde o zaman meyhanede şarap söylettirim işte neden söylüçem deme sinirimi bozdun düzeltmen lazım:D
redberet

redberet

MesajKonu: Geri: BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 3:23 pm

Bandırma-Gönen arasındaki bu sarsılmaz dostluk sonsuza kadar sürecektir eminim.Ne de olsa benim bölgem Very Happy

BANDIRMA VE GONEN DOSTLUGU

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası