Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
sawron

sawron

Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Vide
MesajKonu: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 1:44 pm

Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Ads30510

Belediye reisine böyle bir teklifte bulunan kişinin niyeti ne acaba? Very Happy

Torpil bekliyor herhalde

Bi de sıkılarak söulüyor ki "ŞEY" zuhahaha

Az gülmedim bu mesajı aldığımda paylaşmak istedim...
Very Happy
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 1:46 pm

yok artık Laughing Laughing
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 1:48 pm

iş çığırından çıktı Very Happy:D
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 1:49 pm

Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Sssssshs7
Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Sssssshs7.59bc17803c
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 1:52 pm

yetişbey sesin soluğun çıkmıodu nerelerdeydin
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 1:54 pm

yetişbey beni loncaya hala almadın Very Happy:D
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 2:02 pm

Very Happy töbe töbe
Valandil

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 2:25 pm

Başıma en az 150 kere geldi bounce
molla_efendi

molla_efendi

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 2:34 pm

Aslında çok üzücü bir durum olarak nitelendiriyorum ben.
Yaşları her ne kadar küçük ya da büyük olsa da bir şekilde toplumsal yapımızdaki en önemli zaafın göstergesi.

Tarihe baktığımızda devletlerin ve milletlerin aldığı en büyük yaralar insanların zihniyetlerinin bu şekle dönmesinden dolayıdır.
Allah hidayet nasip etsin . . .
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 3:29 pm

Doğru tespit !!!
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 3:35 pm

hmmm alala
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 4:10 pm

komedii Very Happy
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 4:47 pm

Laughing

benimde geldi 3-5 kez başıma.

Laughing

şey demesi güzel aslında. Komik
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 6:30 pm

demekki çoğu oyuncunun başına gelmiş Very Happy banada geldi böyle bir olay ama benimkinde niyetini açıkca belli ediyordu abi beni evlatlık edin 10 akçe kazanayım arkadaş durumu yanlş anlamış acak Very Happy..
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 6:49 pm

Haha ...Valla süper..
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 9:53 am

Yetisbey demiş ki:
Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Sssssshs7
Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Sssssshs7.59bc17803c

Ay İnanmıorum Yetiş Sanada Böyle mesaj Geliorsa ve her kim attıysa Kafayı yemiş Olacak ki Düşüncesizce Davranmış Ve ben kesinlikle çocukluğuna veriorum Senden Baba Felan Olmas Wink eheueheeueheuehe Smile
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 9:55 am

sawron demiş ki:
Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Ads30510

Belediye reisine böyle bir teklifte bulunan kişinin niyeti ne acaba? Very Happy

Torpil bekliyor herhalde

Bi de sıkılarak söulüyor ki "ŞEY" zuhahaha

Az gülmedim bu mesajı aldığımda paylaşmak istedim...
Very Happy

Konudan çok ''Şey'' Olayına güldüm ki; Hala Kendimi Alamamış olucam ki bu satırları Gözyaşları içinde yazıorum Very Happy:D:D:D Gülmekten Gözümden Yaşlar Geldi Bu Sabah Very Happy:D:D lol! lol! lol! lol! lol!
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara) Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 9:21 pm

Komik olmuş Smile

Herhangi bir sebepten dolayı oyunu bırakıp yeni başlıyacaklarada ben buradan bi tavsiye vereyim.

Oyuna kaydolurken uvey baba kısmına kendı oyuna kaydolacagınız ısmıde yazın kaydolunca 10 akce gelıyor ve hem babanız oluyorsunuz hem evladınız hepsı aynı kisi oluyor ve 10 akcede hıc sılınmıyor ye$il

merak edenler oyun adım Guzatfilbahr

Biz Türkler Hep Torpil Peşindeyiz Vay Ya (Azıcık da Makara)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası