|
Böyle belediye reisi olur mu? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
sawron
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:14 pm |
|
|
Acemi çocuk ne yapsın. Ben de ilk zamanlar böyle olumsuz şeyler yaşamıştım zamanında ama alıştım zamanla. İşi öğrenmek zaman ister arkadaşlar. Siz ananızın karnında öğrenmediniz di mi? Dalga da geçmeye gerek yok yani. Herkes yaşıyor bu tür şeyleri. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:19 pm |
|
|
- Alıntı :
- bekle bakalım ahmet sekerim,yardım etmeye kalkmısta neymısde odenek
vermemısımde vermem tabı sana ne odenegı verıcem yuregın yanmış evlat senin yuregin kendını bı halt zanneden,sen benım kım oldugumu bılıyomusun edaları ıle etrafına bıseylerı kanıtlamaya calısan ama tutturamayan bır ınsansın sadece bundan sonra gonderdıgın mesajları okumuycam bıle kafadan sılıcem cunku degmezsin,bu kadar basıtsın sonrada yardım edelım demış yapma ya hahahaha guleyım barı dedıgım gıbı kasabada cogu kişi senin ne halt oldugunu bılıyo benıde uyardılar onun için degmezsin ahmetsekerim byeeeee. walla adamın son mesajı bu şekilde ben daha ne diyeyim şu ne halt olduğumu çok merak ettim ya, acaba o halt olarak o ödenği ne yapacağımı sanıyor, kesin çok ilginç şeyler var ama anlayamadım bir türlü |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:27 pm |
|
|
Galiba o kasabada Anti=şeker kişiler var |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:28 pm |
|
|
ALLAH bilir neler anlattılar |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:29 pm |
|
|
yazık gunah yha tamamen doldurusa gelmiş... Azıyla soyluyor kullanılıyor bu reis bunu indirmek lazım |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:43 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
-
- Alıntı :
- bekle bakalım ahmet sekerim,yardım etmeye kalkmısta neymısde odenek
vermemısımde vermem tabı sana ne odenegı verıcem yuregın yanmış evlat senin yuregin kendını bı halt zanneden,sen benım kım oldugumu bılıyomusun edaları ıle etrafına bıseylerı kanıtlamaya calısan ama tutturamayan bır ınsansın sadece bundan sonra gonderdıgın mesajları okumuycam bıle kafadan sılıcem cunku degmezsin,bu kadar basıtsın sonrada yardım edelım demış yapma ya hahahaha guleyım barı dedıgım gıbı kasabada cogu kişi senin ne halt oldugunu bılıyo benıde uyardılar onun için degmezsin ahmetsekerim byeeeee. walla adamın son mesajı bu şekilde ben daha ne diyeyim şu ne halt olduğumu çok merak ettim ya, acaba o halt olarak o ödenği ne yapacağımı sanıyor, kesin çok ilginç şeyler var ama anlayamadım bir türlü Yhaa gülesim geliyor ama gülmeyeceğim.
Çok pis doldurmuşlar arkadaşı.
İnşallah çözeriz bu problemi. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:46 pm |
|
|
ödeneğin içine parça tesirli semaver bombası koyup sana geri yollayabilir, sakın ona ödenek verme demiş olabilirler, neticede ahmetseker bu oyunun uluslararası teröristlerinden. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:49 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- ödeneğin içine parça tesirli semaver bombası koyup sana geri yollayabilir, sakın ona ödenek verme demiş olabilirler, neticede ahmetseker bu oyunun uluslararası teröristlerinden.
|
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:50 pm |
|
|
ahmetseker sen bizim kasabaya gel 7 demirci var yetmiyor valla sana 1 yılllık iş vermezsem bana istediğini söyle |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 12:52 pm |
|
|
ooo ne biçim yer orası yha demirlerimi yiyonuz ne edionz |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 1:01 pm |
|
|
arkadaslar insallah duzeltecez inegolu... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 1:42 pm |
|
|
burda da görünen 7 tane demirci var, artık belediye reisimiz tanıdıklarına yolluyordur umarım demirleri veya meyhanede denk gelirlerse başkanımıza kör baltayı pazardan alabiliyorlar her halde |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 3:22 pm |
|
|
20 gun sonra o iner... Ben meyhanelerde dolasıyorum ama kasabada daha bişey yok .... MEyhanedelerde belediye baskanıda yok zaten... Bu reis karambole secilmiş anlaşılan |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 3:46 pm |
|
|
bosver ahmet sen gel ezineye bak ben yoldayım dursunbeye gelecem yarın seni beklerim orada :D . arkadas olursun |
|
|
|
batuu13
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 4:20 pm |
|
|
karambole ? alemdarda vardı o neden seçilmedi ? desadüf mü yani ? |
|
|
|
Schahi
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 5:42 pm |
|
|
Bu seçimlerde bir bit yeniği vardı ama neyse...alemdar hep öndeyken seçim sonuçları birden değişti... |
|
|
|
onurkan_demir
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 5:48 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- arkadaşlar bunlar kötü niyet değildir acemiliktir merak etmeyin kendisine anlatılacaktır keşke herkes acemilkte hata yapsa düzeltilir
kötü niyetle yapılmasın yeter bence en dogrusunu soylemis kartal abi |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 6:32 pm |
|
|
- Schahi demiş ki:
- Bu seçimlerde bir bit yeniği vardı ama neyse...alemdar hep öndeyken seçim sonuçları birden değişti...
seçimin ilk turu alemdar öndeydi ikinci tura geçilince barankarahan kazandı ne gibi bit yeniği olabilir ki ?? |
|
|
|
zeus62
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 7:27 pm |
|
|
Mesele Şeker Ahmet'in kasaba değiştirmesi değil dolduruşa açık reisin bir an önce uyarılmasıdır. Kartal sen tanıyorsan acilen uyar. Buraya yazmakla bir şey düzelmiyor. Başka tanıyanlar varsa onlar uyarsın attıgı cevap msjı bıle reisliği taşıyamadığının delaletidir. |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 8:17 pm |
|
|
muhtemelen uyarıyı reddeder bir insana sen dolduruşa geldin denirse daha kötü olur.. Daha çok tavır alır ben tanıyorum baranı aynı kasabadayız olmassa ben de uygun bi dille şansımı denerim. Eminim ki kötü niyeti yoktur. Düzelir o düzelir.. |
|
|
|
dicson1
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 8:53 pm |
|
|
yorum bu sefer hiç yok... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Çarş. Ağus. 13, 2008 9:16 pm |
|
|
- zeus62 demiş ki:
- Mesele Şeker Ahmet'in kasaba değiştirmesi değil dolduruşa açık reisin bir an önce uyarılmasıdır. Kartal sen tanıyorsan acilen uyar. Buraya yazmakla bir şey düzelmiyor. Başka tanıyanlar varsa onlar uyarsın attıgı cevap msjı bıle reisliği taşıyamadığının delaletidir.
tabiki kendisini uyaracam bu konuda rahat olun ha reisliği taşıyamadığına gelelim malesef yeni açılan kasabaların çoğunun reisleri acemi burada yaptıklarını saymıyorum üzülmesinler diye ama bu sorun gelecek 2 seçimdede düzelmez o yüzden elimizde bulunan reislere herşey anlatılmalı bi arkadaş bit yeniği demiş o seçimi sonuna kadar iyi takip ettim hiç bir bit yeniği yok rahat ol |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Perş. Ağus. 14, 2008 1:50 am |
|
|
tamm durumu kasabanın akıl hocası raci düzeltecek |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Perş. Ağus. 14, 2008 2:57 am |
|
|
- sawron demiş ki:
- Acemi çocuk ne yapsın. Ben de ilk zamanlar böyle olumsuz şeyler yaşamıştım zamanında ama alıştım zamanla. İşi öğrenmek zaman ister arkadaşlar. Siz ananızın karnında öğrenmediniz di mi? Dalga da geçmeye gerek yok yani. Herkes yaşıyor bu tür şeyleri.
Katılıorum Çok Yersiz Bu Tepkiler.. Ayıptır ya Siz Hiç Mi Hata Yapmıorsunuz? Kimse Kendini Mükemmel Sanmasın Valla.. |
|
|
|
lyssaaurora
|
Konu: Geri: Böyle belediye reisi olur mu? Ptsi Ağus. 25, 2008 12:25 am |
|
|
arkadaşlar bu yapılanlar sadece acemilikten kaynaklanıyor lütfen arkadaşımızı rencide edici sözler sarfetmeyelim sonuçta hepimiz hata yaptık ve doğruyu öğrendik haksızmıyım? |
|
|
|
|
Böyle belediye reisi olur mu? |
|
|