Muhalefet
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Perş. Ağus. 14, 2008 8:17 pm |
|
|
Çok açık değilmi Sen kişiye yönelik bir söz söylemişsin. Kanuninin yaptığı kişiye bir hakaret sayılmaz. Tarikat şeyhiyle, müritler hakaret mi? |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Perş. Ağus. 14, 2008 9:00 pm |
|
|
evet tarikat şeyhi demekle çok tatlı iyi kalpli bir insandır demek istemedi heralde birbirimizi kandırmayalım istersen |
|
batuu13
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Perş. Ağus. 14, 2008 9:06 pm |
|
|
konuyu baltalamıyalım bir çözüm arıyoruz tartışamk isterseniz ö.m kullanın |
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Cuma Ağus. 15, 2008 1:19 am |
|
|
anlaşılan ben yokken ortalık karışmış, ve benim bırakın bir avuç bodfli zırlasın lafım üstüne tartışma dönmüş. benim bundan kastım gayet somut bir olay üstünden bir kaç bodflinin biz ordaki divana gelmediğimizden konulardan uzak kalıyoruz deyip zırlamasıdır, yoksa benim de bodfde çok sevdiğim dostlarım vardır, örnek evrenos_beg, kendisi bu oyundaki en kadim dostlarımdan biridir. sanırsam yeterince açık oldu. maalesef bu konudaki yazılan bazı yergi ve kısmen hakaret içeren yazıları çok az okuyabildim, sadece bu konu üstünden konuşulduğunu fark ettim, ona açıklık getirdim umarım.
diğer bir konuda neden bu foruma geldik. biz buraya banlandığımızdan gelmedik, yoksa çok daha önce gelirdik. bizim buraya gelme sebebimiz o forumun yaratık yöneticisi, (evet yaratık, evet hakaret, sonuna kadar da bu hakaretin arkasındayım, terbiye hak etmeyene terbiye göstermek zorunda değilim) divan kanunlarımızı forumda duyuru olarak yaz dediğinde tamam deyip yazmayan, trakya danışma meclisi için forum aç dendiğinde açmayan, kadının silinmesine göz yuman, beylerbeyinin divandan atılmasına ses çıkarmayan, ama kendi yalakaları için silinme söz konusu olduğunda elinden geleni ardına koymayan, valandile "köpek" diyen cucuru banlamayan ....daha sayabilirim isterseniz, gibi eylemlere sahip olduğundan biz artık o forumda değiliz. madem o forum daha güzel madem o forum daha kibar feyzo, basar gidersiniz oraya. ben burda admin falan değilim ama burasını sahiplenen bir osmanlı vatandaşıyım ve burası "tarafsız" imajı çizmeye çalışmıyor. Burası taraflıdır, alın alın "quote" yapın. bizim tarafımız belli, biz yardakçıların, rantçıların tarafında değiliz, biz osmanlının tarafındayız, biz koltuk sevdasının tarafında değiliz. burda gelip bana ahlak dersi vermeye kalkmayan, burda birilerinin sözde ahlakı para etmiyor. divanın 10.000lerce akçesini yiyenlerin ahlakı burda geçmez, saçma sapan bir nedenle rakip partinin başkanına seçim listesinin asılacağı gün ceza veren kadının ahlakı burda geçmez, o solonun ahlakı burda 5 para etmez, sizin dandik ahlakınız benim gözümde 2 para etmez. madem burdan memnun değilsiniz, basar gidersiniz mezarlığa o kadar basit. hadi şimdi quote edin bunları. |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Cuma Ağus. 15, 2008 10:55 am |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
madem burdan memnun değilsiniz, basar gidersiniz mezarlığa o kadar basit. hadi şimdi quote edin bunları. +999999999999999999999999999 |
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Cuma Ağus. 15, 2008 11:55 am |
|
|
Sizleri sukunete davet ediyorum |
|
Fatih44
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Ptsi Ağus. 18, 2008 10:30 am |
|
|
Entrikalar dönüyor |
|
Bouraquee
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Ptsi Ağus. 25, 2008 11:33 pm |
|
|
Mesaj silinmiştir Forumda kullandığımız üsluba dikkat edelim Morpheus |
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Ptsi Ağus. 25, 2008 11:59 pm |
|
|
hayda bu nedio ya |
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Salı Ağus. 26, 2008 1:21 pm |
|
|
[İlgili mesaj silinmiştir]
asıl sen ne diyorsun karşındakinn admin olduğunun farkında mısın |
|
herun61
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Salı Ağus. 26, 2008 1:29 pm |
|
|
admin olmasa bile karşıdaki böle konuşması yanlış zaten hem de çok yanlış .... |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Salı Ağus. 26, 2008 1:34 pm |
|
|
Bencede sadece admin deil uyelere karsıda saygı cercevesi olması lazım... |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Salı Ağus. 26, 2008 1:45 pm |
|
|
- Bouraquee demiş ki:
- Admin demiş ki:
- Sizleri sukunete davet ediyorum
ne diyon lan sen sen nedion oğlum şaşırdınmı yolunu solon mekanı az ilerde soldan git canım |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Salı Ağus. 26, 2008 1:47 pm |
|
|
Konu amacından sapmasın. |
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: Ne olacak bu Osmanlının hali Salı Ağus. 26, 2008 4:12 pm |
|
|
[Başlık konu dışına çıktığından kilitlenmiştir Başlığın devam etmesini isterseniz sebebiyle beraber bana özel mesaj atınız] |
|