Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

(RP) Kiz Isteme

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Mesihi

Mesihi

(RP) Kiz Isteme - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: (RP) Kiz Isteme (RP) Kiz Isteme - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 11:48 pm

(yanlış anlaşılma varsa ortada özür dilerim.. ben sadece geyik yapıyordum - ya da yapmaya çalışıyordum)
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: (RP) Kiz Isteme (RP) Kiz Isteme - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 11:50 pm

( sitt de geyik yapıyo benim anladığım.)
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: (RP) Kiz Isteme (RP) Kiz Isteme - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 22, 2008 12:17 am

RP:

Fayton tutmuştum.Faytoncuya arabayı bir güzel süslemesini tenbih ettim.Ve gerçekten güzel süslemişti.Faytonun önünde EVLENİYORUZ arkasında ise D ve M vardı.Ben damadın şahidi ve sadıçıydım. Faytonla beraber mesihinin evine geldik.Burdan mesihiyi ve düğüne gelen misafirlerin faytonları ile konvoy oluşturduk ve gelinin evine doğru yol aldık. Eee sadıçtık gelinin evinde kapıyı açmaları ve gelini almak için biraz akçe çıktı cebimizden ( Very Happy ).
Gelinide aldık ve konvoy halinde hareket vakti meyhanesine yol aldık.Düğün için burayı tutmuştu mesihi.

..........
@li

MesajKonu: Geri: (RP) Kiz Isteme (RP) Kiz Isteme - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 10:33 pm

Takı takan yok mu bir kılıç ya da 1 adet kalkan Very Happy
mehmetkobya

mehmetkobya

MesajKonu: Geri: (RP) Kiz Isteme (RP) Kiz Isteme - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 9:42 pm

H.o Simge Kasabadan Gittigimden berı baya Deyışmıs Smile
***Dike***
Süper Moderatör
Süper Moderatör
***Dike***

MesajKonu: Geri: (RP) Kiz Isteme (RP) Kiz Isteme - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 6:21 pm

Eski Konu KİLİT!

***Dike***

(RP) Kiz Isteme

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2