Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İlim yolu dersi vermeye başladım

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
eskisehirli

eskisehirli

İlim yolu dersi vermeye başladım Vide
MesajKonu: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedCuma Ağus. 15, 2008 10:59 am

arkadaşlar bugünden itibaren edirne sancağı biyolojinin temelleri dersini vermeye başladım buradan istek yaparsanız hangi günler olcağını ayarlarız
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedCuma Ağus. 15, 2008 10:37 pm

çok yakın zamanda bende tarihe giriş ticaret idari kurumların incelenmesi ve antik yunanca derslerini verebilecek duruma geleceğim sonra ayarlayacağız...
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedC.tesi Ağus. 16, 2008 1:04 am

eskişehirli ders vereceğin zaman haber verirsen katılmak isterim.
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedC.tesi Ağus. 16, 2008 1:15 am

18-19 ağustosta biyolojinin temelleri dersini vereceğim
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 2:41 pm

24-25 ağustosta biyoloji dersini vereceğim
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 2:12 pm

30-31 ağustosta biyoloji dersini vereceğim duyurulur
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 4:14 pm

5-6 eylül biyoloji dersi vereceğim

En son eskisehirli tarafından Ptsi Eyl. 01, 2008 6:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tugrul

tugrul

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 5:44 pm

eskisehirli demiş ki:
5-6 ağustosta biyoloji dersi vereceğim

5-6 eylul sanırım??
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 6:02 pm

Ben diğer forumdaki ders programını burada yayınlayayım bundan sonra faydası olur herkese...
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 6:23 pm

pardon ağustosa takmışım eylül
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 11:53 am

8-9 eylülde biyolojinin temelleri dersi vermek istiyorum, ilgilenenlere duyrulur..
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: İlim yolu dersi vermeye başladım İlim yolu dersi vermeye başladım Icon_minipostedPaz Eyl. 07, 2008 1:05 am

mollamız tarihin uygun olmadığını söyledi, dersleri 14-15 eylüle erteledim

İlim yolu dersi vermeye başladım

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası