Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Rp - Hayatımın Anlamını Buldum

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
enes

enes

Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 22, 2008 10:03 am

Bende ağlıyacağım Sad Büyük bir heyecanla okudum

Sizede bir

Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Yy_kus10

yastık hediye ediyorum.İnşallah bir yastıkda kocarsınız:)SmileSmile Smile
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 22, 2008 8:43 pm

LeVReK demiş ki:
Allah bi yastıkda kocatsın darısı başımıza Smile))))))))))))))) haha

Amin Canım Allah Sanada Nasip Eyler İnş Razz En Kısa Zamanda WinkWinkWinkWink

Bu Arada Radres( Borkor )Sana Bir Abla Tavsiyesi: Ben Senin Yaşlarındayken Başklarının Hayatına Burnumu Sokmayı Denerken Annem Bana Hep Sen Kendi Hayatınla İlgilen,Önce Onu Düzene Sok,Zira Başkalarının Hayatı Sana Kazanç Sağlamayacak '' Hayatta Hep Ürettiklerinle Varolursun Onlarla Anılırsın,Onları İyi Yönde Üret Seni Hep İyi Ansınlar Diye Nasihat Ederdi...İyikide Nasihatını Dinlemişim.. Bilmem Anlatabildim mi?

Bu arada Valandil and Hera Allah Bir Ömür Boyu Mutluluk,Huzur,Saadet Versin..Dirliğiniz,Düzeniniz Herkese Rağmen HiçBir Zaman Bozulmaması Temennisi İle..HayıRLI OlSun Wink
@li

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 22, 2008 9:18 pm

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Very Happy
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 1:30 am

Biraz geç oldu ama;

Allah bi yastıkta kocatsın ve tanrım sizi ebediyen birbirinizden ayırmasın inş..
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 2:07 am

inş Very Happy
hera

hera

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 8:48 pm

çok teşekkür ederizzzz arkadaşlar...darısı herkesin başınaa Laughing
sfere

sfere

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 1:25 pm

hera harikasn yha:D
Valandil

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 8:19 pm

Teşekkürler arkadaşlar Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 11:02 pm

VAy Reis Halamla evlenion hea Very Happy İflahını kurutacam snn ama sende Eski Tellioğlusun Very Happy kanımdansın ama düşünürük artık Very Happy

Buyur buda halam icin istediğimzi başlığımız vede Daha kapı acmama yastık saklama kuşak bağlama Sandığa oturma gibi birçok şeyi yapıcaz Very Happy Artık SEviye 3 adamsın Smile

500 akçe nakit
2 adet tarla
10 adet büyükbaş ve 30 adet küçükbaş hayvan
50 adet balık
75 adet et
100 adet meyve
150 adet ekmek

Buyur Very Happy lol!
Valandil

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 1:13 am

Capanoglufetihbey demiş ki:
VAy Reis Halamla evlenion hea Very Happy İflahını kurutacam snn ama sende Eski Tellioğlusun Very Happy kanımdansın ama düşünürük artık Very Happy

Buyur buda halam icin istediğimzi başlığımız vede Daha kapı acmama yastık saklama kuşak bağlama Sandığa oturma gibi birçok şeyi yapıcaz Very Happy Artık SEviye 3 adamsın Smile

500 akçe nakit
2 adet tarla
50 adet balık
75 adet et
100 adet meyve
150 adet ekmek

Buyur Very Happy lol!

Direk karakterin şifreyi vereyim daha hesaplı olur lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 1:21 am

Valandil demiş ki:

500 akçe nakit
2 adet tarla
50 adet balık
75 adet et
100 adet meyve
150 adet ekmek

Buyur Very Happy lol!

Direk karakterin şifreyi vereyim daha hesaplı olur lol!

bence karakterde bunları kurtarmaz sen direk kırklarelini ver lol!
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 12:18 pm

kartal13 demiş ki:

bence karakterde bunları kurtarmaz sen direk kırklarelini ver lol!
kırklareli valandilin diildir kırklareli halkınındır
hera

hera

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 1:49 pm

500 akçe nakit
2 adet tarla
50 adet balık
75 adet et
100 adet meyve
150 adet ekmek

Buyur Very Happy lol!
ah canım ben bunların hiçbirisini istemedim... pale
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 7:33 am

Hera ucuza gittik cnm yeniden istesinler bunlar bizi yeniden evlenelim Very Happy bu kez neler istiycem aklı durcak Mit'in Very Happy:D:D:D:D:D
hera

hera

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 10:40 am

Eyvahh!!!Mit yandı ki ne yandıı.... Twisted Evil iste canım iste...Senin canın sağolsunnn.... What a Face
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 4:43 pm

kızlar size tafsiyem fazla naz aşik usandırır Very Happy sonra başkalarına kaçarlarsa
bunlar gibi bulassınız
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 9:38 pm

höö Very Happy doru söylüo Very Happy Vallah bulamassınız böyle ünlü adamlar Very Happy da

Baklaım Reis kabul edecekmİ Razz
hera

hera

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 20, 2008 2:07 am

sen halanı bişeye benzetemedin heralde... Twisted Evil
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 20, 2008 6:03 am

Hahahahahahaha Çok Güldüm Wink Hera'm ne diorlar bunlar bize Very Happy:D:D kim nereye kaçıormuş Very Happy anlamadım ben Very Happy:D

Ne Valandil Hera'yı bırakıp kaçar Nede Mit Beni bırakabilir Very Happy:D:D

O kadarda öz güven var ki sorma Very Happy Very Happy haha
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 20, 2008 4:54 pm

aman abi bu kadınlardan korkulur Laughing
hera

hera

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Eyl. 21, 2008 12:30 am

Twisted Evil
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Eyl. 21, 2008 12:42 am

edit

En son eskisehirli tarafından Paz Eyl. 21, 2008 12:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hera

hera

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Eyl. 21, 2008 12:44 am

saol ablacımmm saoll yanii:(sen ablanı tanıyamamışsın...
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Eyl. 21, 2008 12:45 am

ben orda sadece seni kast etmedim genel olarak tabi sen farklısın o başka
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Rp - Hayatımın Anlamını Buldum Rp - Hayatımın Anlamını Buldum - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 3:39 pm

ne söledin de editledin bakıyım sen Wink

Rp - Hayatımın Anlamını Buldum

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki