Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

MarangozHane

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
armus

MarangozHane - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 9:12 pm

sonsuz demiş ki:
bende reklam yapcam evet koyun tarlam var deri 35.95 yün 15 .95 16 akçeden 19 zp li iş verilir sırayı bozmayalım:D herkese satabilirim bu mallarıRazz

konuyu dagıtma kuzum Wink

Sahım buyuk merdıven beklenmekte bounce
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 10:51 pm

Yapmamaktan maalesef bende keyif almıyor üzüntü duyuyorum fakat insanların bazı şeylerin değerini anlaması lazım.Yardımlaşma gibi saygı gibi bunlar benim için önemli şeyler.Herkes için önemli şeyler aslında fakat kasabalı kızdırıyor bazen beni belki hatır için yaparım ama o da anca bi seferlik olur yine
infini

infini

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 11:02 pm

armus demiş ki:
sonsuz demiş ki:
bende reklam yapcam evet koyun tarlam var deri 35.95 yün 15 .95 16 akçeden 19 zp li iş verilir sırayı bozmayalım:D herkese satabilirim bu mallarıRazz

konuyu dagıtma kuzum Wink

Sahım buyuk merdıven beklenmekte bounce

dağıtmıyorum.3-5 msjı ayırabiliriz. Razz sen hele gel bi tatilden lol!
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 9:47 am

arkadaşlar beni aç bırakmayın siparişlerinizi esirgemeyin. Very Happy
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 1:36 pm

Olm aç kalıcan dedim sana marangoza ayda yıla bi sipariş geliyo bu oyunda en az iş alan meslek demirci bile balta biliyo biz dükkanın önünde pineklioz : )
yolt01

yolt01

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 11:28 pm

şamata meyhanesine herkesi beklerim ipek yolunun 2, şubesi
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 1:18 am

hayırlı olsun ablacımm
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 12:18 pm

aksilikler beni bırakmıyor yahu

dün mısır tarlamın ekimi için işçi tuttum 16 akçe, eve mısır koymayı unutmuşum.

şimdi de 11 akçe param var. kova ise hala pazarda.

ama ben aç kalmıyağım. totalwar kovaları üçlersem alıcakmış. bounce
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 8:57 pm

Eski belediye reisine söyle 19 meyve yürütmüştü getirecekti ama getirmedi onların yarısını sana versin sende aç kalma Smile odunları paylaştığınız gibi...
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 11:31 am

banu yeter be.

herkez sizin ailenizin reisi gibi hırsız değil. milletin malını çalmıyor.

Bufftr malları çalmadı ki zaten benle paylaşılan birşey yok.

Darkwraitx ve Yetişbey'e de tebrikler...
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 1:40 pm

Başkanlığı kaç kişi yaptınız Very Happy ama sanaa daha cvp vermeyeceğim yaz güzelim ablacım uslu uslu oyna burda bbbb Very Happy
kosovalı

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 6:18 pm

eski başkan yalnız değildi bu arada daha öncede dediğim gibi yok şunu çaldı yok bunu aldı diyon hatta kanıtım var diyon da nerdeee kanıt + dediğini yaptım ve araştırdım kasaya cebinden 1000 akçe koymuş eyaletten gelen de ayrı tabii Very Happy
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 2:05 am

Smile iyi araştıramamışsın kanıtlar forumda var Wink
kosovalı

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 2:41 pm

allam kanıt dediklerine bak en suç sayılcak şey otomatik alımları kapatması onu da photoshopla yapmışındır den Very Happy
kit kendine doru düzgün kanıtlar bul ya da en iyisi bekleyelim ve görelim yargının kararını
Yetisbey

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 3:25 pm

kosovalı demiş ki:
allam kanıt dediklerine bak en suç sayılcak şey otomatik alımları kapatması onu da photoshopla yapmışındır den Very Happy
kit kendine doru düzgün kanıtlar bul ya da en iyisi bekleyelim ve görelim yargının kararını
ya bi sus ya
Armira

Armira

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 4:16 pm

kosovalı demiş ki:

okuyorum okuyorum susuyorumda yuh artık yani zeytin yağının böylesi photoshop yok artık size anca böyle Shocked şaşkınlıla bakıp sonrada halinize gülüyorum Laughing Laughing geek
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 11:27 pm

Bence artık konuşmaya değmez arkadaşlar yorum bile yapmayalım arkadaşların bilgisi bu konuda bu kadar Smile biz susup kararı bekleyelim..Saygılarımla...
infini

infini

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 11:32 pm

çıkacak karar sadece oto alımla ilgili olacak içime doğdu:)
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 1:18 am

Bi başlığa bakın birde 2. sayfaya Laughing
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 12:22 pm

Sahmeran demiş ki:
banu yeter be.

herkez sizin ailenizin reisi gibi hırsız değil. milletin malını çalmıyor.

Bufftr malları çalmadı ki zaten benle paylaşılan birşey yok.

Darkwraitx ve Yetişbey'e de tebrikler...
Şah benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez.Her koyun kendi bacağından diye bi söz vardır.Ben sadece kasabama karşı vazifemi yerine getiriyorum.Kasabada kalmayan marangozların yerini dolduruyorumki buda benim ne kadar onurlu ve erdemli olduğumu gösteren birşeydir.İstediğim yerde istediğim kadar kalırım bu da seni hiç ilgilendirmez.Ben belli birilerine mensup birisi değilim.İstediğim şeyi istediğim şekilde yaptığım için bugünlere kadar geldim.Ve sen yaptıklarıma saygı duymasanda benim saygı duymasını istediğim kişiler saygı duyuyor.Bu bana yeter de artar bile gerisi faso fisodur.Konuşmanız uzatmanın alemi yoktur.Lütfen marangozhaneye bundan sonra gerekli mesajları atalım polemik yaratmayalım.Sipariş harici mesaj atmayalım.Konuşmak yada görüşmek isteyen özel mesaj yoluyla ulaşabilir
Saygılar Malkoçoğlu Darkwraithx
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: MarangozHane MarangozHane - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 12:22 am

dark bana ulasabilirsen sevinirim

MarangozHane

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2