Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

kırklarelide bulgarlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 1:38 pm

kartal13 demiş ki:
alpi_03 demiş ki:
Arkadaşlar elimde gerçekten güzel bir delil war 2 kişiyi götürebilecek bir delil ama ne yazık ki tavşanlıda var olan bir sorun nedeni ile oranın savcısı dava açamayacağını sölüyor..

Merak edenler için.. https://2img.net/r/ihimizer/img364/8301/adszho3.th.jpg

belki siz bişiler yapabilirsiniz..

Saygılarımla..

dostum eminim çok iyi bir kanıttır ama çok küçük göremiyoruz ağer bilgisayarndan silmemişsen tekraar upload et ve en alttaki linki yolla tam görünsün direck to image yazan linki

Düzenlenmiş hali kartal Smile umarım bu olmuştur

https://2img.net/r/ihimizer/img529/626/adszjt7.jpg
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 2:18 pm

harika bir iş çıkarmışsın eline sağlık umarım bişeyler yapabiliriz
enes

enes

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 2:35 pm

dertleri ne bunların :S ben şuan edirnedeyim burada in cin top oynuyor her taraf bomboş gelişmelere göre kırklareline geçebilirim
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 3:57 pm

Umarım bişiler yapabilirsinz..kaç gündür bursa sancağında yasaların belirlenmesini bekliyorum en sonunda dayanamadım ve bugün koydum ama onada oyunda ki hata nedeni ile engel kondu Sad
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 4:02 pm

Bu adamları Ljs bu kanıtlarlada asmassa pes yani.

Şuanda kurulu bir ordumuz zaten mevcut. Neden biz bulgaristana saldırmıyoruz?

Hep savunan mı olacağız?
@li

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 5:29 pm

Alpi tekrar upload et küçük görüküyor Surprised
onurkan_demir

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 5:53 pm

yoo resmin ustune gelip basınca sag tusa buyudu bende Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 6:03 pm

Sahmeran demiş ki:
Bu adamları Ljs bu kanıtlarlada asmassa pes yani.

Şuanda kurulu bir ordumuz zaten mevcut. Neden biz bulgaristana saldırmıyoruz?

Hep savunan mı olacağız?
bende aynısını düşünüyorum bizde saldıralım hep bekliyecek miyiz?
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 6:04 pm

@li demiş ki:
Alpi tekrar upload et küçük görüküyor Surprised

yeni linkte sorun yok dostum..Küçük gözükmüyor..
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 7:13 pm

Bıktırdılar artık valla.Acaba meseleyi kökten mi çözsek Smile

Bu arada Alpi eline sağlık.Sen de profesyonel RK oyuncusu oldun valla Wink
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 7:28 pm

sanduk demiş ki:
Bıktırdılar artık valla.Acaba meseleyi kökten mi çözsek Smile

Bu arada Alpi eline sağlık.Sen de profesyonel RK oyuncusu oldun valla Wink

Eyvallah dostum bir kaç ayda anca bu kadar oluyor napalım sana yetişmeye çalışıyorum:D hedefim Sensin..
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 7:33 pm

Alıntı :
Eyvallah dostum bir kaç ayda anca bu kadar oluyor napalım sana yetişmeye çalışıyorum:D hedefim Sensin..

Estağfurullah birader Embarassed
Radres

Radres

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 7:38 pm

haha
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 7:54 pm

sanduk demiş ki:
Alıntı :

Estağfurullah birader Embarassed

SmileSmile yüzüne karşı seni yüceltmek istemem ama napalım Smile değersin herşeye Smile[hadi biraz daha utan:D]
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: kırklarelide bulgarlar kırklarelide bulgarlar - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 11:54 am

haha

kırklarelide bulgarlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2