|
Yargının Siyasete Karışması. |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Misraaa
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 2:59 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Herkes şu ön yargısını çıkartıp baksa olaya 2 dakika insan gibi(demokratik bir şekilde)baksa partidir falandır vs vs her şeyi unutsa şu davanın ne kadar mantıksız olduğunu anlıcaksınız..bu konu dava edilemez bir konu..ama maalesef ki ülkemizde bu tip davalar mevcuttur hepimizin bildiği üzere..
Hata yaptığını kabul etmekte bir erdemdir!! Doğru Söze Ne Denir Katılıorum.. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 5:26 pm |
|
|
kardesim nasıl bir savcı var . kanun yokken dava acmıs tebrik ediyorum. merak ettim savcısı kim saruhanın |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 5:31 pm |
|
|
suç yoksa zaten karar berat olur.Takmayın kafanıza |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 5:32 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- kardesim nasıl bir savcı var . kanun yokken dava acmıs tebrik ediyorum. merak ettim savcısı kim saruhanın
kozmopolitan demişlerdi heralde. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 7:36 pm |
|
|
Lütfen sakin olalım. |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 7:36 pm |
|
|
- yolcu demiş ki:
- Lütfen sakin olalım.
Katılıyorum |
|
|
|
estetik
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:10 pm |
|
|
Burası zaten ohrf nin forumu, o yüzden tartışmaya katılmayacağım çünkü %99 unuz ohrf lisiniz.Ne desek yalan olur sizin için.Kanunlar 10 Ağustos günü divanda kabul edildi ve yürürlüğe girdi.Forumda da yayınlandı.Yaşadığınız ülkenin kanunlarını bilmek sizin sorumluluğunuzda.Oyuna aktarılamama sebebi sorumsuz divan üyeleridir.Oyuna aktarılamadı diye de isteyen istediğini yapamaz.Sanıklar tüm Osmanlıdaki yöneticileri kötülemiş ve iftira atmışlardır.Kanunlardaki ceza ne ise kendilerine kesilecektir.Herhangi bir adaletsizlik yapılmayacaktır.SİOF un temelinde adalet duygusu ön plandadır ve keyfi hareketten kaçınır.Suçlusunuz.Kimse suçunu kabul etmez zaten.O halda daha fazla konuşmaya grek yok.Saygılarımla,H@nn!b@lSaruhan Sancağı Kadısı |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:12 pm |
|
|
cezayı keseceksın yani |
|
|
|
estetik
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:15 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- bu bodf lular ne yapacagını sasırdı :S:S
Bu kadar abes bir ifade görmedim.bodf nin ne alakası var konu ile ilgili açıklar mısınız? Bence ohrf, bodf ye nasıl saldıracağını şaşırmış durumda.Ljs oyunu kapatsa bodf den bileceksiniz. |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:17 pm |
|
|
- estetik demiş ki:
- Burası zaten ohrf nin forumu, o yüzden tartışmaya katılmayacağım çünkü %99 unuz ohrf lisiniz.Ne desek yalan olur sizin için.Kanunlar 10 Ağustos günü divanda kabul edildi ve yürürlüğe girdi.Forumda da yayınlandı.Yaşadığınız ülkenin kanunlarını bilmek sizin sorumluluğunuzda.Oyuna aktarılamama sebebi sorumsuz divan üyeleridir.Oyuna aktarılamadı diye de isteyen istediğini yapamaz.Sanıklar tüm Osmanlıdaki yöneticileri kötülemiş ve iftira atmışlardır.Kanunlardaki ceza ne ise kendilerine kesilecektir.Herhangi bir adaletsizlik yapılmayacaktır.SİOF un temelinde adalet duygusu ön plandadır ve keyfi hareketten kaçınır.Suçlusunuz.Kimse suçunu kabul etmez zaten.O halda daha fazla konuşmaya grek yok.Saygılarımla,H@nn!b@lSaruhan Sancağı Kadısı
Katılıyorum |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:25 pm |
|
|
arkadaşlar suç yoksa beraat edilceksiniz kanunlarda yok yarın asılcak bizim amacımız barış,bunu forumdada yazmıştım ama ortalık boşa karıştı bida birbirimize umarım daha saygılı yazılar yazar görgülü oluruz,parti sloganlarınada lütfen dikkat saygılar ... |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:26 pm |
|
|
Bu arada yolcu bu başlığı kaldırsa olur mu |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:28 pm |
|
|
- Excellent demiş ki:
- arkadaşlar suç yoksa beraat edilceksiniz kanunlarda yok yarın asılcak bizim amacımız barış,bunu forumdada yazmıştım ama ortalık boşa karıştı bida birbirimize umarım daha saygılı yazılar yazar görgülü oluruz,parti sloganlarınada lütfen dikkat saygılar ...
Bencede beraat verilmesi gerekiyor...
Eleştri ile hakaret arasındaki çizgiyi tutturdukdan sonra kimseye beni eleştiriyo die ceza vermenin anlamı yok...
Bu objektif bakışından dolayı prensi kutluyorum... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:29 pm |
|
|
- estetik demiş ki:
- Burası zaten ohrf nin forumu, o yüzden tartışmaya katılmayacağım çünkü %99 unuz ohrf lisiniz.Ne desek yalan olur sizin için.Kanunlar 10 Ağustos günü divanda kabul edildi ve yürürlüğe girdi.Forumda da yayınlandı.Yaşadığınız ülkenin kanunlarını bilmek sizin sorumluluğunuzda.Oyuna aktarılamama sebebi sorumsuz divan üyeleridir.Oyuna aktarılamadı diye de isteyen istediğini yapamaz.Sanıklar tüm Osmanlıdaki yöneticileri kötülemiş ve iftira atmışlardır.Kanunlardaki ceza ne ise kendilerine kesilecektir.Herhangi bir adaletsizlik yapılmayacaktır.SİOF un temelinde adalet duygusu ön plandadır ve keyfi hareketten kaçınır.Suçlusunuz.Kimse suçunu kabul etmez zaten.O halda daha fazla konuşmaya grek yok.Saygılarımla,H@nn!b@lSaruhan Sancağı Kadısı
İŞTE BU YÜZDEN SİYASET YAPAMIYORUZ.HERKES İSTEDİĞİ GİBİ YORUM YAPAR SEN KÖTÜSÜN,SEN DENEYİMSİZSİN.BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.NEYSE UZATMIYACAĞIM. |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:32 pm |
|
|
Sayın yolcu.Bu başlığı kapatabilirmisiniz? |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: Yargının Siyasete Karışması. Paz Ağus. 17, 2008 8:43 pm |
|
|
Konu hakkındaki son noktayı Beylerbeyi koyduğu ve daha fazla tartışmaların uzamaması için kitlenmiştir |
|
|
|
|
Yargının Siyasete Karışması. |
|
|