Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Meyhanelerdeki Sorun

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
dicson1

dicson1

Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:29 pm

arkdsalr baktınız iş uzarsa yarın inzivaya çekilebilirsiniz
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:34 pm

Pazardan yemek alın.
dicson1

dicson1

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:35 pm

yoksa
dicson1

dicson1

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:35 pm

kova mı yiyeceiz biz
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:37 pm

Yoksa yok.Şansınıza küsün.Bizim bura çok rahat.Ben bugün 2 ekmek aldım.Birini yedim.Yarın içinde var.Yani yarın aç kalmam.Bu arada özellikleriniz yoksa yemek yemenize gerek yok.Takii ölüyorsunuz yazana kadar Wink
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:38 pm

dicson1 demiş ki:
kova mı yiyeceiz biz

lol! lol! lol!

Millet burasıda Bizim kasbabanıı ünlü meyhanesi Very Happy

Oturduğu meyhane: "GÖNÜL DOSTLARI MEYHANESİ"
Shka
Mes-hut
Sedeff
ColAslanii
Mazoshist
A90ny44

Beylerbeyi Dahil hepsi meyhanede asılı kaldılar sabah 12 den beri böle lol!

En son Capanoglufetihbey tarafından Paz Ağus. 17, 2008 8:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:39 pm

Önceden yemek depolıyacaktın.Benim gibi.Zaten demiştim ya:Yoksa yok.Şansınıza küsün.Bizim bura çok rahat.Ben bugün 2 ekmek aldım.Birini yedim.Yarın içinde var.Yani yarın aç kalmam.Bu arada özellikleriniz yoksa yemek yemenize gerek yok.Takii ölüyorsunuz yazana kadar Wink
dicson1

dicson1

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:43 pm

sizin oraya gelcem zaten bn gerisini bilion sen
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:46 pm

Rohirrim demiş ki:
Önceden yemek depolıyacaktın.Benim gibi.Zaten demiştim ya:Yoksa yok.Şansınıza küsün.Bizim bura çok rahat.Ben bugün 2 ekmek aldım.Birini yedim.Yarın içinde var.Yani yarın aç kalmam.Bu arada özellikleriniz yoksa yemek yemenize gerek yok.Takii ölüyorsunuz yazana kadar Wink

Ya kusura bakma rohirrim.. Hepimiz Rüyasına Yatmadık da Meyhanelerin Bozulcağının..Ondan Yani.. Hani birde mal stogu yapmak yasak biliormuydun? o sebeple düşünememişiz Kusurumuza Bakma Sen Ayrıca Madem Sen Daha Önceden Görebiliorsun Böyle Meyhanenin Bozulcağını Felan (aRTIK nERde Görüorsan) Bizede Haber Verirsin 1 Dahakine Emi?
dicson1

dicson1

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:47 pm

bunlar geleceği goruolar
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:48 pm

duzelmedi hala ya ne halt yıyorlarsa
dicson1

dicson1

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 8:52 pm

inziwaya cekilirsin 1-2 gun
onurkan_demir

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 9:02 pm

arkadaslar aclıktan neden kırlılalım hicbişi bulamassak yiyecek pazardan 2 mısır alırız s0 olanların zaten derdi yok s1 lerde mısır yer bi kac gun nolacakki
yasirisay

yasirisay

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 11:57 pm

valla ha meyhane olmadan bişe olmuo oyunda yemek yi iş bul kapa 1 dk sürmüo oyunda zevk gidio ben ce azcık kıymetini bilelim die yapıolar galiba
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 12:31 am

yasirisay demiş ki:
valla ha meyhane olmadan bişe olmuo oyunda yemek yi iş bul kapa 1 dk sürmüo oyunda zevk gidio ben ce azcık kıymetini bilelim die yapıolar galiba

Evet Onlarda Öyle Düşünüorlardı Kıymet Bilmeyene Meyhane yOK Kardesim Wink)))))))))))))
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 12:35 am

Kim ne hakla mesajımı sildi????

messajım şu şekildeydi:

bune kardeşim ya meyhane sahiplerini düşünsünler yöneticiler ozaman vergiden kesin böyle haksızlık olmaz.
Metin7073

Metin7073

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 11:42 am

Ya arkadaşlar Karacabey pazarında ne mısır var ne ekmek kapış kapış gitti 5 ekmek birini aldım öncedende 10 et le 10 balığım var dı ama bana daha canlı bir pazar lazım.Bu yüzden Bandırma'ya gidiyorum.Ne diyorusunuz?
bade_sultan

bade_sultan

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 11:48 am

bi şey soracam?
seyyahet ederken de tarlana işci tutabiliyormjusun?
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 11:50 am

yapabılırsın cok seyahat etmıs bırı olarak bunu bırcok kez yaptım
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 12:56 pm

bade_sultan demiş ki:
bi şey soracam?
seyyahet ederken de tarlana işci tutabiliyormjusun?

Anasayfada Yardım Başlığına Giderseniz Yardımcı Olurlar.. Konuyu Amacından Saptırmayın Lütfen..
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 2:21 pm

Meyhaneye girdim sonunda Smile
enes

enes

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 2:55 pm

ben edirnedeyim meyhane sorunu çözülmüş ama :S yinede bir allahın kulu yok Smile
(bu arada edirneye seyehata geldim)
@li

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 5:30 pm

ozanbey demiş ki:
yaw tamda düğün yapacaktık meyhaneler kapandı nedir bu şans bendeki Very Happy

Millet ekmek derdinde.sende lol! lol! lol!
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Meyhanelerdeki Sorun Meyhanelerdeki Sorun - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 6:53 pm

Meyhaneler açıldığına göre başlığı kapatabiliriz.

Meyhanelerdeki Sorun

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2