Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

edine düştümü

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

edine düştümü Vide
MesajKonu: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 3:33 pm

aldığım bilgilere göre edirneyi vessart diye biri ele geçirmiş ve şarköyde isyan olmuş ama bastırılmış
kartal13

kartal13

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 3:43 pm

anlamadığım şey vessart türk anlaşılarakmı bu olay oldu yoksa buda bi isyancımı
sawron

sawron

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 3:44 pm

Shocked Shocked Shocked Shocked nereden duydun Shocked Shocked Shocked Shocked
semfb

semfb

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 3:46 pm

türk vatandaşlar kartal şuan bir sıkıntı kalmadı osmannn da harmanlıya kaçtı Very Happy
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 3:46 pm

Şuan Edirne nin belediye başkanı vessart gözüküyordur.Bilginize
Sunshinesoveryou

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 3:48 pm

Divan izniyle edirne isyanla alındı sorun yok merak etmeyin 2 gün oluyor. Vessart belediye açıklamalarında yazdı.
kartal13

kartal13

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 3:48 pm

semfb demiş ki:
türk vatandaşlar kartal şuan bir sıkıntı kalmadı osmannn da harmanlıya kaçtı Very Happy

teşekkürler içimiz rahatladı Smile
SihiR

SihiR

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 4:12 pm

başlığı görünce ürktüm bian ne düşmesi dedim boşamı isyan ettik Smile
Radres

Radres

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 4:18 pm

Laughing
@li

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 5:28 pm

Vessart geliboluda idi.Yabancı ismi gibi olamsına rağmen TÜRK Very Happy
onurkan_demir

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 5:51 pm

aman yaw korktum bir an Very Happy
ozanbey

ozanbey

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 5:57 pm

ohh rahatladım Smile
Isoberto

Isoberto

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 5:59 pm

uh korktum be Very Happy
herun61

herun61

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 6:19 pm

zaten izinle alındıysa bir sorun yok demektir... Very Happy
dicson1

dicson1

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 7:45 pm

o zmn konu kapatılabilir...
@li

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 9:24 pm

Konunun kitlenmesini talep ediyorum!!!!!
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

edine düştümü Vide
MesajKonu: Geri: edine düştümü edine düştümü Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 9:50 pm

Konu açıklandığı için kilitlenmiştir.

edine düştümü

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası