|
Yazar |
Mesaj |
recep298
|
Konu: tekirdağda bulgarlar Salı Ağus. 19, 2008 10:11 am |
|
|
arkadaşlar tekirdağda 5 tane bulgar 1 tanesi ayan nerden geldi bunlar Doğduğu tarih Mart 29, 2008 Doğum günü Veronica1 için 29 Mart. Bilinen en son adresi Ülke : Царство България (Османска империя) Eyalet : България Kasaba : Самоков
Seviye : 2 İtibar Puanı : 91 Para : 1074
Veronica1 bir değirmenci. Veronica1 yetiştiriyor. buğday, buğday. Son giriş 19 Ağustos 2008 saat 08h22 Doğduğu tarih Temmuz 04, 2007 Doğum günü Nemski için 04 Temmuz. Bilinen en son adresi Ülke : Царство България (Османска империя) Eyalet : България Kasaba : Самоков
Seviye : 2 İtibar Puanı : 232 Para : 706
Nemski bir fırıncı. Nemski yetiştiriyor. buğday, buğday. Son giriş 19 Ağustos 2008 saat 00h01 Doğduğu tarih Mayıs 22, 2007 Doğum günü Datarider için 10 Temmuz. Bilinen en son adresi Ülke : Царство България (Османска империя) Eyalet : България Kasaba : София
Seviye : 3 İtibar Puanı : 207 Para : 2222
Datarider bir demirci ustası. Datarider yetiştiriyor. sebze ve besliyor. manda. Doğduğu tarih Haziran 17, 2007 Doğum günü Angorn için 28 Mayıs. Bilinen en son adresi Ülke : Царство България (Османска империя) Eyalet : България Kasaba : София
Seviye : 1 İtibar Puanı : 166 Para : 102
Angorn yetiştiriyor. buğday, sebze. Son giriş 19 Ağustos 2008 saat 08h00 Doğduğu tarih Mart 20, 2008 Doğum günü Dizela için 20 Mart. Bilinen en son adresi Ülke : Царство България (Османска империя) Eyalet : България Kasaba : София
Seviye : 2 İtibar Puanı : 131 Para : 585
Dizela bir terzi. Dizela besliyor. koyun, koyun. Son giriş 19 Ağustos 2008 saat 00h35 |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Salı Ağus. 19, 2008 12:17 pm |
|
|
Nerden gelmişler bilmiyorum fakat diğer kasabalardaki kadar meşhur değiller sanırım
baksana recep diğer kasabalardakiler için millet ağzına geleni söylemiş ama burdakiler için sabahtan beri yazan dahi yok demekki önemsizler sende dert etme boşver baktın ters bir hareket yapıyorlar sadece tekirdağ halkına haber ver biz yeteriz gerekirse onlara |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Salı Ağus. 19, 2008 1:09 pm |
|
|
semfb nasıl önemsiz ya saçmalamayı bırakın harmanlıdan grupları oluşturdular bizim ordu toparlanasaya kadar edirneye vardılar bu sırada bizim ordu hala toparlanmaktaydı bulgarlar kırklareline geçtiler bizim ordu edirne tarafına geçince kırkarelideki bulgarlar 2 ayrılıp yarısı tekirdağa geçmiştir die düşünüyorum |
|
|
|
onurkan_demir
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Salı Ağus. 19, 2008 2:13 pm |
|
|
- eskisehirli demiş ki:
- semfb nasıl önemsiz ya saçmalamayı bırakın harmanlıdan grupları oluşturdular bizim ordu toparlanasaya kadar edirneye vardılar bu sırada bizim ordu hala toparlanmaktaydı bulgarlar kırklareline geçtiler bizim ordu edirne tarafına geçince kırkarelideki bulgarlar 2 ayrılıp yarısı tekirdağa geçmiştir die düşünüyorum
walla bana mantıklı geldi |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Salı Ağus. 19, 2008 2:52 pm |
|
|
bende bir tekirsdağlı oalrak yazıyorum bence bulgarlar dağılarak kafamızı karıştırmak isteyebilir ama amaçları ne anlayamıyoruz bir türlü |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Salı Ağus. 19, 2008 3:00 pm |
|
|
valla bulgarlar geldi pazarlar şenleni odun ekmek balık buğday ticarete gelmişler gibi mısır 200 den fazla ekmek de ole |
|
|
|
batuu13
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Salı Ağus. 19, 2008 3:50 pm |
|
|
beyler buglarca konuşma s.s i almaya çalışın ve onları izleyin neler yapıyorlar.. |
|
|
|
hakanpoyraz
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 12:54 am |
|
|
adamların niyeti belli. bulgaristan piyasası bize göre çok ucuz. sanırım ellerindeki malın yarısından fazlasını tükettiler. çok iyi para kazandıklarına emin olabilirsiniz. yolda kuytuda bunları kıstırıp paralarını almak lazım. |
|
|
|
reis25
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 2:42 am |
|
|
o kdar yolu ticaret icin mi geldiler yani? |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 2:47 am |
|
|
nie ticaret için gelsinlerki hemde orduyla |
|
|
|
hakanpoyraz
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 7:32 am |
|
|
kardeş 5 kişiyle ordumu oluyo ?? |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 9:07 am |
|
|
beyler bulgarlar bugun yok kasabda gitmişler kanımca şarkoye doru gitiler |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 10:02 am |
|
|
şarköy değil bugünü bize ayırmışlar.. aynı ekip türbederde... |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 10:12 am |
|
|
hımm o zamn tekirdağa geri donecekler ellerindeki maları çıkarıyolar |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 12:28 pm |
|
|
şu bulgarları Osmanlıdan atmanın bi yolu yokmu yav |
|
|
|
mogutcu
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 2:13 pm |
|
|
İlk bulgar saldırısından öncede 5-6 kişilk bir bulgar grubu bütün kasabaları gezmiş soranlarada ticaret için buradayız demişlerdi , sonrada bulgar ordusu gelmişdi sanki aynı senaryo tekrarlanıyor. |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 2:14 pm |
|
|
- mogutcu demiş ki:
- İlk bulgar saldırısından öncede 5-6 kişilk bir bulgar grubu bütün kasabaları gezmiş soranlarada ticaret için buradayız demişlerdi , sonrada bulgar ordusu gelmişdi
sanki aynı senaryo tekrarlanıyor. Çok sevindim sonunda anlayan çıktığı için |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 2:54 pm |
|
|
İyide başka bir ülkenin sınırlarını aşmak idam cezasıdır. Hiçbir kişi yabancı bir ülkede ticaret yapamaz. Ljs beyfendi bu bulgarları niye görmüyor acaba?!!! |
|
|
|
Khellendros
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 9:16 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- İyide başka bir ülkenin sınırlarını aşmak idam cezasıdır.
Hiçbir kişi yabancı bir ülkede ticaret yapamaz. Ljs beyfendi bu bulgarları niye görmüyor acaba?!!!
böyle bir kuralı ilk defa duyuyorum... |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 9:25 pm |
|
|
- Khellendros demiş ki:
- kuvva demiş ki:
- İyide başka bir ülkenin sınırlarını aşmak idam cezasıdır.
Hiçbir kişi yabancı bir ülkede ticaret yapamaz.
Ljs beyfendi bu bulgarları niye görmüyor acaba?!!!
böyle bir kuralı ilk defa duyuyorum... O kafasından kural koyuyor abisi Hayal dünyası onunkisi he de geç Ki Madem böyle bir kural vardı.. BOG1 denen o şahsiyet Keşan'ı Yağmalarken 255 Karizması ile pazara konan hertürlü malı bizden önce kaparken niye yoktu bu kural Kuvva Tavsiyelerim Geçerli canım sana Psikolog öneriorum en Acilinden |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 9:34 pm |
|
|
Çaktırmadıktan sonra herşey serbest |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Çarş. Ağus. 20, 2008 9:45 pm |
|
|
Sakin olalım |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Perş. Ağus. 21, 2008 4:30 am |
|
|
- hakanpoyraz demiş ki:
- adamların niyeti belli. bulgaristan piyasası bize göre çok ucuz. sanırım ellerindeki malın yarısından fazlasını tükettiler. çok iyi para kazandıklarına emin olabilirsiniz. yolda kuytuda bunları kıstırıp paralarını almak lazım.
çok ilginç bir fikir.."fikri neyse zikri odur dedirtecek kadar" |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: tekirdağda bulgarlar Perş. Ağus. 21, 2008 10:50 am |
|
|
21-08-2008 09:20 : Satın aldınız : Datarider 2 et birim fiyatı 22,00 akçe. |
|
|