Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25  Sonraki
Yazar Mesaj
gulsah

gulsah

ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Vide
MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 1:17 am

üstekinin iyi patron oldugunu bilirim hele iscisi kankam yani hangi takimlisin barlation sen Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 1:42 am

üstteki kankamdir

iidir

hostur

muhtesemdir
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 2:03 pm

gulsah demiş ki:
üstekinin iyi patron oldugunu bilirim hele iscisi kankam yani hangi takimlisin barlation sen Very Happy

bn aslan cimbomluyum tabii ki Very Happy Very Happy başka takımmı war Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 3:43 pm

üstteki benim patronumdur Very Happy

cok ii bilirim Smile

herzaman bicagini kiraraim ama bisey demez zavalli Very Happy

ama ne yazikki galatasarayalidir Sad

ama en kisa zamanda fbye transfer edicem ins Wink
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 4:37 pm

et valla kiz afedersin kotuymus barlation takimin Very Happy EN BUYUK FENERR yeahh usteki kankam valla severim cnmi Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 4:57 pm

üstteki qanqam olur Very Happy

severim keratayi Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 6:25 pm

üstteki ne kdr uğraşsa fenerli yapamaz beni...

Not: Aslan Cimbomum benim !
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 6:53 pm

yapicammm yapicamm patron merak etme Very Happy

valla üstteki patronumdur number 1 dir valla Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 6:57 pm

hehe habibi dikkat et sen onu fenerli yapıcam die gsli olma Smile)

valla üsttekini yüz yüze görmedim ama ii biri bence beni kasabasına davet etti her halinden cana yakın olduğu belli oluyo..
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPaz Ara. 07, 2008 7:12 pm

nevett öyleyimdir Very Happy

demek cana yakin biriyim gibi görünüyo disaridan cok duygulandim ya Crying or Very sad

ben neymisim öyle Smile

ha bide ben gsli olmam ama fbye ceviririm Very Happy

hatta cok pis ceviririm santajla falan muhahahah pirat

üstteki ii birisidir türbedereye gelsin eller havaya yapicazz onla cheers

tabi icki esliginde Wink

ayrica benim tayfadandir kendisi Smile
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 5:22 pm

üsteki bildiginiz gibi qanqam cnm cigerim dalagim tüm ic organlarim lol! cok sverim kendisini giss özledim seni geliyom yanina qanqaa (kapiya dikkat et anladin sen onu kanimca)ölümüne qanqayiqqqq santa
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 6:05 pm

yeahhh ölümüne qanqayiqqq cheers

üstteki valla nasil anlatsam nedir

söyle

ehmm

biraz agiz yapisi nedeniyle aneglina jolie kiliklidir Very Happy

biraz osmanlinin hürremidir Smile

biraz bir günlük yalnizca bir günlük first ladydir Razz

ahh iste benim qanqamdir Cool

severim keretayi yanii Smile
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 6:14 pm

üstteki cancagizim qanqamm melek gibidir qendisi bi kanatlari eksiktir sunny keratasiyimdir onun hidir dayiiiii nörüyon giii bipppppppp kankam saclarini savur beaaa cnm severim saclarini afro flower ahahh simdi qacmam lazim arkamdan gelicek dolu laflar yandik bea bittim ben fizana gitsem gi e bulur nese yiyecegiz artik laflari pale (not:gözümden baslicak.....vb)
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 6:22 pm

ahhhh

üsttekini valla anlata anlata bitiremem Very Happy

nasil desem kendisi qanqam olur Cool

valla bi gözleri vardir ki anlatilmaz yasanir ancak afro

o bugulu gözlerini bi görseniz allah korusun rüyaniza girer lol!

bide kulaklari vardirki allah nazardan saklasin son ölctügümüzde tam 10 cm geldiler

agzi zaten her daim acik burdan ne kadar obur olduguda anlasilir Laughing

artik eve sigmiyor kocasi daha büyük bi ev alacak zavalli flower

NOT: lütfen her önüne gelen bakmasin gülonun karakterine cünkü onu +15 yaptik muhahahahah lol!

giss buarada bu bipp ne Rolling Eyes
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 6:23 pm

üstteki değerli alpi_03 değerli karısıdır çok iyi insan vb..
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 6:28 pm

saoll fransuvacim o bismillah siire dökmüssün beni giss Shocked o bipp neyse bende bilmiom anlamadim vallah Laughing neyse usteki iyi biridir king
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 10:49 pm

üsttekini sadece forumda gördüm online birisine benziyor vede güzel sözleri Wink
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 10:58 pm

üstteki rapçi ii şiir yazıo Wink Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 11:19 pm

üstteki arkadaşımız iyi bi insan onu biliorum..avatarı da çok hoş Wink soyulmuştu ama olsun biz elimizden gelen yardımı yaparız isterse yine..

Türbedereye bekleriz epicim Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 11:27 pm

saol barlationcım (isminede cım hiç olmuyo Very Happy)

bakıcam inş. oraya hep gitmek istemişimdir bilmyrm neden bişey beni oraya çekio Very Happy

üstteki misafir perverliğini ve yardım severliğini göstermiş olan biri tekrar saol Wink
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedPtsi Ara. 08, 2008 11:37 pm

ne demk bana kısaca bar- barlas diyeblirsn Very Happy

gel gel kasabamız güzeldir yani Very Happy justta gelio sende gel
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı Ara. 09, 2008 8:56 pm

üstteki benim number one patronum Smile

türbederenin ve benim bastacimiz ,gültanemiz ,tektanemizdir flower

ayrica benim tayfadandir kendisiki Smile

her önüne geleni almam tayfama yani ii birisidir Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı Ara. 09, 2008 10:11 pm

yukarıdaki rap kardeşi dir çok efendi bir kızdır Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedSalı Ara. 09, 2008 11:11 pm

ayyhh saol fransuva Very Happy

üstteki cok gentilmen birisidir Smile

cok hos ve tatli dilli birisi kanimca Smile

ii tatli dil benim en zayif noktam yaa Rolling Eyes

kim güzel bisey dese kanarim hemen Smile
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 12 Icon_minipostedÇarş. Ara. 10, 2008 12:49 am

kanma giss hemen Laughing usteki qanqam sekerim cicim her seyimdir Very Happy

ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
12 sayfadaki 25 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25  Sonraki