Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Sonraki
Yazar Mesaj
epiphania

epiphania

ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Vide
MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ara. 21, 2008 1:38 pm

üstteki üstündekini öslemiş onu bilirim prifili güzel değil onada bilirim Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz Ara. 21, 2008 5:29 pm

üstteki iyi biridir tatlidir onu bilirim Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Ara. 22, 2008 12:26 pm

üsttekinin benim ii ve tatlı olduumu düşünen biri olduunu bilirim canım benim saoll Smile
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Ara. 22, 2008 4:02 pm

üsttekini iyi tanirim iyi biridir Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi Ara. 22, 2008 4:51 pm

eh işte
iyidir
baya iyidir
çok iyidir
çok çok iyidir
fevkalede iyidir
onun üstüne insan yoktur
ama hiç sevmem Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedSalı Ara. 23, 2008 12:09 am

nokayy demek hic sevmezsin Sad

üstteki beni sevmesede genede ii bilirim Smile

ii rap yapar Wink

ha bide beni hic sevmez Sad
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedSalı Ara. 23, 2008 12:45 am

ah ben seni seferim giss seni cok iyi bilirim qanqamsin cnm benim Very Happy ben de duygulandim simdi Sad
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. Ara. 24, 2008 6:03 pm

üsttekinin çok sadık oldunu bilirim aslında bilmyrm ama tahmin ediyorum habibisine sadık biri ne zaman onunla konuşsa burdan duygulanıyo Smile))
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 3:47 pm

habibi şaka yaw kız hemen ağlama Very Happy böyle ağlayacağını bilseydim seni sevmediğimi söylemezdim Very Happy:D
üstteki çok iyidir beni nasıl düşünür bilmiyorum ama haliba benim bu forumda olduğumdan hoşlannmıyor yada beden hoşlanmıyor gibi geliyor bana
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:10 pm

yoo nerden çıktı Very Happy

sadece duygusal değilm o kadar yada sevgimi belli etmiyorumdur kolay kolay Very Happy

üstteki benim hakkımda yanlış şeyler düşünüo gibi Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:12 pm

Very Happy yok artık iyi düşünüyorum Very Happy

üstteki ben
mle forum oyunlarında sohpeti seviyor gibi doğrumu acaba Wink
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:19 pm

ben her zaman sohbeti severim Very Happy

üsttekinin çok hızlı olduunu bilirim hemen cvp yazıyo Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:56 pm

ahh ahh sen beni gemçliğimde görecektin tabi o zamanlar sen yoktun Very Happy
hani o ünlü kovboy varya adı aklıma gelmedi neydi o yaw bi köpeği var 4 tane suçlu ya daltonları yakalamaya çalışıyo işte ondanm hızlı silih çekerdim Very Happy
üsttekine söylenecek söz kalmadıki Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 5:00 pm

sanırım burda yaşlı oln benim 98 yaşındayım ama hala turp gibiyim Very Happy

eet üsttekinede sölenicek laf kalmadı Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 5:09 pm

bak 99 da var ona göre
üstteki kendini turp gibi sanıyo Very Happy ama aslında çökmüş Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 5:12 pm

ne belli Very Happy

sen ayvalığa gel görüşücess Twisted Evil

üsttekinin yakında misafiri olucağını bilirim..
infini

infini

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:29 pm

üsttekini çok soru soran biri olarak bilirim
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:34 pm

üstteki haci emmidir iyi biridir Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:36 pm

üsttekini iyi bilirim ama ona bi avatar bulucam szö saba gulşah Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:45 pm

haha bul su acilarin cocuguna yok deyiop duruyo ben var diyom emrah inat yok abi diyor
üstteki iyi biridir Very Happy Laughing
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:50 pm

Very Happy üstteki iyidir inanmıyorsanız kendine sorun Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:53 pm

Laughing ah hic sormayin cok iyi biriyimdir Cool
üstekide iyi biridir ama kendisine sormayin ben biliyom iyidir Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 7:03 pm

Very Happy iyi sormayın bakalım üstteki
iyidir
hoştur
idare eder
şöyle böyle evet iyidir
ya ne biliyim belk iyidir
bana kalırsan normal birisi
iyi deildir
ahh iğrenç birisi
onu görünce yemek yiyemiyorum Very Happy
çok kötü
baya baya bir çoooooooook kötü Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 7:13 pm

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Shocked demek öle ask olsun liselii Sad Crying or Very sad

üstteki bana ettigi hakarete ragmen iyi biridir Sad
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 7:15 pm

üstteki ona edilen hakarete rağmen hala ii biri dio üsttekine bunu takdir ettim üstteki saygı duyulucak biri Wink

ÜSTTEKİNİ NASIL BİLİRSİN

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
15 sayfadaki 25 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Sonraki