|
Forumda yapılan üzücü davranış . . . |
|
|
Yazar |
Mesaj |
molla_efendi
|
Konu: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 2:51 pm |
|
|
Sevgili admin, Bugüne kadar gerek OYH'ye gerekse biz Osmanlılara yaptığınız ev sahipliği ve saygın yönetiminiz için teşekkürlerimi sunarım.Bunu defalarca özelden de sizlere beyan ettim. Lakin burada açtığım ve seçimde bize verdikleri destekten ötürü "tüm Osmanlı'ya" ettiğim teşekkür ve onlara temsilen dağıttığım baklava ve lokumu içeren konu,sadece Karesi sancağını ilgilendirdiği iddaa edilerek,uyarılmadan direkt olarak üzücü bir şekilde bu forumdan taşınmıştır. 1-Konuda sadece Karesiye değil,tüm Osmanlı'daki kardeşlerime teşekkürlerimi ettim 2-OYH ye hizmeti geçen sadece Karesideki görevliler değil Tüm Osmanlıdaki görevlilerdir,ayrıca sadece OYH lilere değil Osmanlı'da oy veren vermeyenlere teşekkür ettim 3-Bütün bunlara rağmen yinede sizin iddaa ettiğiniz gibi düşünürsek,aynı forum içinde dediğinize benzer o kadar çok konu var ki,bu durumda çifte standart uygulanmış olmuyor mu? Eğer ben haksız isem sizlerden özür dileyeceğim. Ama haksız olan sizler iseniz,benden ve bu konuya cevap yazanlardan özür dilemediğiniz takdirde bu şartlardaki bir forumda kesinlikle bulunmayacağımı bilmenizi istiyorum. Beni Osmanlı'da tanıyanlar bilirler,bütün tartışmaların,kavgaların her zaman karşısında oldum. Ben burada tartışma çıkarmak değil,sorularımın cevabını öğrenmek için bu konuyu actım. saygılarımla |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 2:58 pm |
|
|
Yazık Ki.. Yapılan bu uygulamayı kınıorum..Admin cvp verdikten sonra konuyu kilitler.. açtığım konuyuda kilitler.. neden ben cvp veremeyim diye.. Admin olmak o kadar basit ki.. Önemli Olan İnsan Olmak.. Kusura Bakmayın ama.. Hakaret Amacıyla Söylemiorum..Yanlışda Anlaşılmasın.. Ama Ortada Yapılan Büyük Bir Haksızlık Var..Foruma Düzene Sokucaksınız.. Bir Başlık Açılır Belirtilir.. Ama Konuları Taşıdıktan Sonra Diil..Taşımadan Önce Belirtilir.. Ayrıca Konu Karesi'ye Değil Tüm Osmanlıya Yazılmıştır..Bu Yapılan Yanlışa Göz Yummak İstemiorum.. Sizlerde Göz yummamalısınız.. Çünkü Bugün Bizim Başımıza Gelen Bu Durum Yarın Farklı Bir Şekilde Sizin de Başınıza Gelebilir.. Saygılarımla.. Mısra.. |
|
|
|
Radres
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:00 pm |
|
|
- molla_efendi demiş ki:
Lakin burada açtığım ve seçimde bize verdikleri destekten ötürü "tüm Osmanlı'ya" ettiğim teşekkür ve onlara temsilen dağıttığım baklava ve lokumu içeren konu,sadece Karesi sancağını ilgilendirdiği iddaa edilerek,uyarılmadan direkt olarak üzücü bir şekilde bu forumdan taşınmıştır.
haha aynı şey defalarca bana ve arkadaşlarımıza da oldu abicim.
2.si admini açıktan açığa eleştirmek yasakmış. Bundan dolayıda kilitlenicek başlığın. Üzücü açıkçası. Tamamen saçmalık bence... |
|
|
|
Radres
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:01 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Yazık Ki.. Yapılan bu uygulamayı kınıorum..Admin cvp verdikten sonra konuyu kilitler.. açtığım konuyuda kilitler.. neden ben cvp veremeyim diye..
Admin olmak o kadar basit ki.. Önemli Olan İnsan Olmak.. Kusura Bakmayın ama.. Hakaret Amacıyla Söylemiorum..Yanlışda Anlaşılmasın.. Ama Ortada Yapılan Büyük Bir Haksızlık Var..Foruma Düzene Sokucaksınız.. Bir Başlık Açılır Belirtilir.. Ama Konuları Taşıdıktan Sonra Diil..Taşımadan Önce Belirtilir..
haha katılıyorum misraa
gani gani hatta. . |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:18 pm |
|
|
amma lokum superdi ya morpehus tadına bakmamıs baksa kesın boyle bı hata yapmazdı.
Eski koye yenı adet getiriyorlar.1 gun onceden duyuru yayınlansa guzel olurdu bu tur uygulamalar yapmadan once. |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:18 pm |
|
|
bencede buna çifte standart derler lütfen biraz daha dengeli davranalım.... |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:20 pm |
|
|
Moderatörlerden herhangi bir şikayetiniz varsa bize iletebilirsiniz özel mesaj yoluyla. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:23 pm |
|
|
Tabiki özel mesajlada iletirim sayın yolcu lakin durum ortadır..genede özel mesajla açıklarım Tşkler İlgilendiğiniz İçin.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:24 pm |
|
|
- molla_efendi demiş ki:
- Sevgili admin,
Bugüne kadar gerek OYH'ye gerekse biz Osmanlılara yaptığınız ev sahipliği ve saygın yönetiminiz için teşekkürlerimi sunarım.Bunu defalarca özelden de sizlere beyan ettim.
Lakin burada açtığım ve seçimde bize verdikleri destekten ötürü "tüm Osmanlı'ya" ettiğim teşekkür ve onlara temsilen dağıttığım baklava ve lokumu içeren konu,sadece Karesi sancağını ilgilendirdiği iddaa edilerek,uyarılmadan direkt olarak üzücü bir şekilde bu forumdan taşınmıştır.
1-Konuda sadece Karesiye değil,tüm Osmanlı'daki kardeşlerime teşekkürlerimi ettim
2-OYH ye hizmeti geçen sadece Karesideki görevliler değil Tüm Osmanlıdaki görevlilerdir,ayrıca sadece OYH lilere değil Osmanlı'da oy veren vermeyenlere teşekkür ettim
3-Bütün bunlara rağmen yinede sizin iddaa ettiğiniz gibi düşünürsek,aynı forum içinde dediğinize benzer o kadar çok konu var ki,bu durumda çifte standart uygulanmış olmuyor mu?
Eğer ben haksız isem sizlerden özür dileyeceğim.
Ama haksız olan sizler iseniz,benden ve bu konuya cevap yazanlardan özür dilemediğiniz takdirde bu şartlardaki bir forumda kesinlikle bulunmayacağımı bilmenizi istiyorum.
Beni Osmanlı'da tanıyanlar bilirler,bütün tartışmaların,kavgaların her zaman karşısında oldum. Ben burada tartışma çıkarmak değil,sorularımın cevabını öğrenmek için bu konuyu actım.
saygılarımla sayın molla kardeşim bunun bir yanlış tespit sonucu yapıldığına eminim yolcuya yada admine mesaj attınızmı eğer atarsaız ve düzeltilmezse bende sizin gibi düşünürüm
En son show_time tarafından Perş. Ağus. 21, 2008 4:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:25 pm |
|
|
Sayın forum üyelerimiz,
Sizlerde takdir edersiniz ki Karesi Sancağımızdaki seçimle ilgili bir başlığın yeri Karesi forumudur. Bugün çok sayıda başlık ilgili oldukları sancak forumlarına, yardım kısmına ve güle güle kısmına taşındı. Bu başlıklar arasında başka politik partilerin duyuruları da var. Uzun lafın kısası çifte standarta karşı olarak kurulan bir forumda sizin dediğiniz gibi bir uygulama kesinlikle olamaz. Tek maksadımız forumumuzu daha düzenli tutmaktır ve bu çalışmamıza da bugün başladık, o da tam da sizin partinizin başlık açtığı güne denk geldi. Eklemek istediğim bir şey daha var: lokumlar çok güzeldi |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:30 pm |
|
|
- Morpheus demiş ki:
- Sayın forum üyelerimiz,
Sizlerde takdir edersiniz ki Karesi Sancağımızdaki seçimle ilgili bir başlığın yeri Karesi forumudur. Bugün çok sayıda başlık ilgili oldukları sancak forumlarına, yardım kısmına ve güle güle kısmına taşındı. Bu başlıklar arasında başka politik partilerin duyuruları da var. Uzun lafın kısası çifte standarta karşı olarak kurulan bir forumda sizin dediğiniz gibi bir uygulama kesinlikle olamaz. Tek maksadımız forumumuzu daha düzenli tutmaktır ve bu çalışmamıza da bugün başladık, o da tam da sizin partinizin başlık açtığı güne denk geldi.
Eklemek istediğim bir şey daha var: lokumlar çok güzeldi Çalışmalara Bugün Başlanılmaz 1 Gün Önce Duyuru Asarsınız.. Herkes Zaten Ona Göre Başlıkları İlgili Yerlere Açar..Sizede Sadece Burdaki Konuları Taşımak Düşer..Hem Daha Az Yorulursunuz Bölelikle.. Lakin Hala Anlamamakta İsrarcı Tavrınız Beni Çileden Çıkarmaya Başladı.. Sayın aDmin; Diyoruz Ki O Karesiye Sesleniş Değil Tüm OSmanlı'ya Seslenişti.. Yani Kısacası Karesi'ye Taşınan Bu Konunun Geri Taşınmasını Talep Ediorum.. Saygılarımla.. Mısra.. |
|
|
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:46 pm |
|
|
Sayın Misraaa ve itiraz eden diğer üyelerimiz,
Başlığın ilk mesajında sayın Molla_efendi partisinin kazandığı koltuk sayısından bahsetmiştir; ama bu seçimin nerde olduğuna dair bir şey belirtmemiştir ve tüm Osmanlı halkına hitap edilmişse de, partiniz tüm Osmanlı'nın bir partisi olsa da bu başlıkta tüm Osmanlıyı ilgilendiren bir konudan daha çok bir sancağımızı ilgilendiren bir konudan bahsedilmekte. Bu yüzden başlığın yeri Karesi forumudur.
Eğer, parti olarak zaferinizi tüm Osmanlı ile beraber kutlamak istiyorsanız, lokum ve baklava dağıtımını bir **RP** şeklinde Osmanlı İmparatoluğu forumunda yapabilirsiniz. Biz de moderatörler olarak Molla Hocamızın tatlılarından yemek isteriz.
Saygılar |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 3:49 pm |
|
|
aa bak bu iyi fikir, molla hoca lokum baklava dağıt bisküvi de olsun yanınada kola çay servisi super olur. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 4:05 pm |
|
|
Akşama gerekli uyarı yapılacaktır. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 4:31 pm |
|
|
Forumu taşıyan mod ları kınarım |
|
|
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 4:59 pm |
|
|
Sayın nicomedia,
Bizlerin moderatörlük anlayışında kimseye açıklama yapmamak ve en katı uygulamalara öncelik vermek gibi şeyler yoktur. Ancak lütfen bu iyi niyetimizi suistimal etmeyiniz. Gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum. Bu forum hepimizindir ve burda sağlanacak düzen hepimizin faydası içindir. Eğer bir yorumunuz veya öneriniz varsa dinlemeye hazırız; ama hiç bir gerekçe bile belirtmeden, sadece üye olduğunuz partinin açtığı bir başlık uygun olduğu yere taşındı diye "kınarım" gibi bir ifade kullanmayınız. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 5:01 pm |
|
|
Lütfen sakin olabilirmiyiz.Son uyarımdır |
|
|
|
Radres
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 7:18 pm |
|
|
Lütfen forumda kullandığınız üsluba dikkat ediniz. Mesajınız silinmiştir. |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 9:03 pm |
|
|
Sayın Molla_Efendi ve sevgili Oyh mensubu forum kullanıcıları ;
İlk olarak belirtmek isterim ki başlığı taşıyan arkadaşımız admin deil Super Moderatördür.
Sizlerinde bildiği gibi son zamanlarda eyalet forumlarının kullanımı sıfıra yaklaşmıştır, ilgili ilgisiz her konu Osmanlı İmparatorluğu Bölümünde açılmakdadır, ve bu yüzden de bütün ülkenin genelini ilgilendiren çok önemli konular bazen gözden kaçmakdadır.
Haliylede eyalet forumlarının işlevseliği kaybedilmiştir, bu durumda yapılacak 2 şey vardır. Ya eyalet forumlarını kapayıp bu bölüm altında herşeyin konuşulmasını sağlamak yada tek bir eyaleti ilgilendiren konuları o eyaletin forumuna taşımakdır.
Karışıklıkların önüne geçmek için biz eyalet forumlarının aktifliğini arttırmak yolunu seçtik, sanırım ne yapmak istediğimizi anlatabilmişimdir.
Yapılan uygulamalarda en ufak bir art niyet yada başka bir şey yoktur, ve benim bu açıklamamın aklınızdaki soru işaretlerini sileceğini umuyorum sayın molla_efendi.
El birliğiyle forumumuzu daha da geliştireceğimizi umuyorum, forum hakkındaki önerilerinizi ilgili kısımlara yapabilirsiniz. Eğer forum kullanıcılarının beğenmediği yada istemediği bir şey varsa bunun çözümünü hep beraber bulmalıyız, sonuçda forumun asıl sahipleri o foruma hayat verenler yani kullanıcılardır.
Bütün forum kullanıcılarına hayırlı akşamlar dilerim. |
|
|
|
Erdemturgut
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 9:14 pm |
|
|
Evet 2 dk önce konu actim onuda silmisler sıkıldım artik bu forumdan hadi eyw. diğer oyunun formundan bir farki kalmamaya basladi buraninda.. |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Perş. Ağus. 21, 2008 9:25 pm |
|
|
- Erdemturgut demiş ki:
- Evet 2 dk önce konu actim onuda silmisler sıkıldım artik bu forumdan hadi eyw. diğer oyunun formundan bir farki kalmamaya basladi buraninda..
Başlığınız yardım ve sorular bölümündedir Yardım istediğiniz bir başlığın yeri orasıdır |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Cuma Ağus. 22, 2008 5:16 am |
|
|
- Erdemturgut demiş ki:
- Evet 2 dk önce konu actim onuda silmisler sıkıldım artik bu forumdan hadi eyw. diğer oyunun formundan bir farki kalmamaya basladi buraninda..
Ay Bir Lasımdın ki Sorma.. Git Nereye Gidiorsan..Gidene Kal Denmes.. |
|
|
|
Erdemturgut
|
Konu: Geri: Forumda yapılan üzücü davranış . . . Cuma Ağus. 22, 2008 10:15 am |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Erdemturgut demiş ki:
Ay Bir Lasımdın ki Sorma.. Git Nereye Gidiorsan..Gidene Kal Denmes.. Hala benLe niye ugrasiyosunuz sen ben yokmusum gibi davran gitmiycem bidesirf böle dedigin icin |
|
|
|
|
Forumda yapılan üzücü davranış . . . |
|
|