Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

ordu hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
lotus25

lotus25

ordu hakkında Vide
MesajKonu: ordu hakkında ordu hakkında Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 10:59 pm

arkadaşlar şuan karesi sancağına bağlı ayvalık kasabasında romen olduğu sanılan bir ordu kasabanın kapısında beklemektedir . yapmamız gerekenleri bize söleyecek biri varmı.

not: reise ve akıl hocasınada mesaj attım
alpi_03

alpi_03

ordu hakkında Vide
MesajKonu: Geri: ordu hakkında ordu hakkında Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 11:04 pm

Dostum Reise msj attıysan sizin yapcağınız tek şey war.. bir yada daha fazla grup kurun grup ayarlarından iktidarı savun yapın bakalım amaçları ne imiş..Zaten reisinizde ases alımını artıracaktır..Buna kayıtsız kalması mümkün deil.

not:iktidarı savunmanız gereklidir adamların niyetini bilmiyorsunuz bunu bir gün yapın ve adamların niyeti saldırmak ise zaten gerekli önlemler alınır..Ama onların niyetini bilmeden pek fazla önemseneceğini sanmıyorum ordunun..amacım sizin tedbirinizi bu yönde almanızdır..

Saygılarımla..

ordu hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası