Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

bandırmada isyan

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

bandırmada isyan Vide
MesajKonu: bandırmada isyan bandırmada isyan Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 11:45 am

maxtime yönetimi ele geçirdi sanırım bilerek yapılan bişey ama emin değilim
e.altnr

bandırmada isyan Vide
MesajKonu: Geri: bandırmada isyan bandırmada isyan Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 11:50 am

marpheus konuyu ucuracak sımdı karesi sancagına acaydın keşke.
Divan izinli isyan mı? yoksa saldırıya yönelik birşey mi ki?
kartal13

kartal13

bandırmada isyan Vide
MesajKonu: Geri: bandırmada isyan bandırmada isyan Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 11:52 am

divan izinli diye düşünüyorum çünkü maxtime oyh den ama kesin olarak bilemiyorum
e.altnr

bandırmada isyan Vide
MesajKonu: Geri: bandırmada isyan bandırmada isyan Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 11:53 am

kartal13 demiş ki:
divan izinli diye düşünüyorum çünkü maxtime oyh den ama kesin olarak bilemiyorum

olabilir gerekli açıklama yapılır o zaman yakında.
zeus62

zeus62

bandırmada isyan Vide
MesajKonu: Geri: bandırmada isyan bandırmada isyan Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:15 pm

İsyan divan izinli değilidr.
kartal13

kartal13

bandırmada isyan Vide
MesajKonu: Geri: bandırmada isyan bandırmada isyan Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 1:09 pm

bu sabah bir isyan daha yagmur ama bu oyunucuya bakılınca sanırım bu izinli

bandırmada isyan

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası