Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Padişahın fermanı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
semfb

semfb

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:17 pm

Arkadaşlar benmi yeni görüyorum yoksa yeni bişeymi kodlamışlar gerçe tıkladığımda hata veriyor ama bileniniz varmı daha önce padişahın fermanı diye bişey görmüşmüydünüz Question Question Question
Padişahın fermanı Padiahnfermanmq0
kartal13

kartal13

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:18 pm

hahaha harika bişey Very Happy
semfb

semfb

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:20 pm

Sanırım Padişah geliyor yakın bir zamanda Very Happy zannedersem sabahki oyuna girme sıkıntısıda bundan kaynaklandı
kaansabri

kaansabri

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:22 pm

tıklayabiliyormusun ne gözüküyor???
semfb

semfb

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:25 pm

Not Found

The requested URL /aide/tr/guide_de_jeu/AvertissementMC.htm was not found on this server.
Apache/2.2.3 (Debian) PHP/4.4.4-8+etch6 Server at www.kralliklar.com Port 80

şuan bu hatayı veriyor tıklayınca
@li

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:27 pm

Acaba bu ne? Very Happy
giantzeus

giantzeus

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:30 pm

way be:D padişaım çok yaşa:D padişahlık gelirse acaba kim olur:D
kartal13

kartal13

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:31 pm

giantzeus demiş ki:
way be:D padişaım çok yaşa:D padişahlık gelirse acaba kim olur:D

ilk dönem kimin olacağı belli 2. dönem hakeden olur ancak
Sahmeran

Sahmeran

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:31 pm

padişah gelirse sadrazamlıkta gelmeli. Very Happy
semfb

semfb

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:33 pm

Arkadaşlar kavga yapmayın tamam ben olurum padişah Very Happy Very Happy
oguzkagan

oguzkagan

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 6:45 pm

Ben böyle bişeyi türkçe çeviri bölümünde görmüştüm çeviri yapıyodum Very Happy
@li

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 7:18 pm

Tiz kelleleri vurulaVery Happy
Misraaa

Misraaa

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 7:47 pm

Bence İyi BirŞey Gibi Durmuyor Ama Gelen Padişaha Hayırlı Olsun...
show_time

show_time

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 7:49 pm

Arkadaşlar size gerceği açıklıyım uzun konuşmalardan sonra ljs , levan ikilisiyle anlaştım.Padişahlığı kodladdırdım.Ljs illa sen ol padişah dedi kıramadım keratayı 2 gün sonra padişah olucam.
batuu13

batuu13

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 7:57 pm

lol! benide yaparsın artık sağ kolun falan Very Happy
liseli

liseli

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:02 pm

show_time demiş ki:
Arkadaşlar size gerceği açıklıyım uzun konuşmalardan sonra ljs , levan ikilisiyle anlaştım.Padişahlığı kodladdırdım.Ljs illa sen ol padişah dedi kıramadım keratayı 2 gün sonra padişah olucam.
Very Happy lol! bende sol kolun olurum
@li

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:14 pm

Sol kol olmaz lol!
tiger1617

tiger1617

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:16 pm

show_time demiş ki:

sHOW beni baş yardımcın yapıver beya Very Happy
show_time

show_time

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:16 pm

ali seni sağ bacağım tiger senide sol bacağım yaparım hahaha

En son show_time tarafından C.tesi Ağus. 23, 2008 8:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misraaa

Misraaa

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:17 pm

İsrarla Öneriorum..Geyik Bölümüne Gidiniz..!!
tiger1617

tiger1617

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:19 pm

tamam gideriz Very Happy
@li

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:20 pm

Misra sen mod olsana Very Happy
infini

infini

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:30 pm

misra sansürcüye benziyor:))
recep298

recep298

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:35 pm

padişah fatih sultan mehmet ole biri varmı oyunda Very Happy
ozanbey

ozanbey

Padişahın fermanı Vide
MesajKonu: Geri: Padişahın fermanı Padişahın fermanı Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:35 pm

haha bencede

Padişahın fermanı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki