kaansabri
|
Konu: Şunu çevirirmisiniz Salı Ağus. 26, 2008 2:57 pm |
|
|
bir bulgar 5'ten fazla mal aldığı için mahkemeye verilmiş mahkemede Türkçe konuşmamış neyse bunu geçelim.ingilizce yazmış kırmızıyla gösterdiğim yerde sanki tehtit var. Hello, Sorry but i don't understand turkys language. I'm gooing to Bulgaria and i need food for travel. I don't know your laws, just passing here. any way price for bread is expensive. If you punish me i'll pay but LJS recive money not you. think about this. Thanks. |
|
lider
|
Konu: Geri: Şunu çevirirmisiniz Salı Ağus. 26, 2008 3:08 pm |
|
|
beni cezalandırırsan, öderim cezayı ama ljs parayı senden almaz demiş burda kinaye var galiba bir de recive değil receive olacak |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Şunu çevirirmisiniz Salı Ağus. 26, 2008 3:13 pm |
|
|
yani beni cezalandırırsan eyaletten paramı alır ljs gibi bişey söylemiş |
|
sawron
|
Konu: Geri: Şunu çevirirmisiniz Salı Ağus. 26, 2008 3:25 pm |
|
|
Merhaba, Türkçe bilmiyorum üzgünüm. Bulgaristana gidiyorum ve seyahat için yemeğe ihtiyacım var. Kurallarınızı bilmiyorum, sadece burdan geçiyorum. Her neyse, ekmek fiyatları çok yüksek. Beni cezalandırırsanız parayı ljs alacak siz değil. Bunu düşünün teşekkür ederim...
Tehdit yok ya adam bana ceza kesmeyin kanunları bilmiyorum diyor. Kestiğiniz ceza size yaramayacak ljs ye gidecek para diyor. Tehdit yok.
En son sawron tarafından Salı Ağus. 26, 2008 3:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Boraa
|
Konu: Geri: Şunu çevirirmisiniz Salı Ağus. 26, 2008 3:27 pm |
|
|
Uzgunum turkce anlamiyorum.Bulgaristana gidiyorum ve yemege ihtiyacimiz var.Buranin hukukunu bilmiyorum sadece burdan geciyorduk.Ve aldigimiz ekmek daha pahali olacak.Bana cezam verseniz oderim lgs(orda ne yazmis tama anlamadim)Bunu dusunun lutfen. |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Şunu çevirirmisiniz Salı Ağus. 26, 2008 3:38 pm |
|
|
Tamam teşekkürler. |
|
giantzeus
|
Konu: Geri: Şunu çevirirmisiniz Salı Ağus. 26, 2008 3:53 pm |
|
|
Hello, Sorry but i don't understand turkys language. meraba, üzgünüm türk dilinden anlamıyorum... I'm gooing to Bulgaria and i need food for travel. bulgaristana gidiyorum ve seyahat için yiyeceğe ihtiyacım var... I don't know your laws, just passing here. kanunlarınızı bilmiyorum, sadece burdan geçiyordum... any way price for bread is expensive. If you punish me i'll pay but LJS recive money not you. think about this. Thanks. ekmeğin değeri yüksek... eğer ceza verirseniz öderim ama longjohssilver sizin paranızı karşılamz (tam anlamadım burayı)...bunu düşünün, teşekküler... |
|
ozank
|
Konu: Geri: Şunu çevirirmisiniz Salı Ağus. 26, 2008 6:35 pm |
|
|
Güzel çeviriler arkadaşlar.Emeği geçenlere teşekkürler.. |
|