Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

orjinal harita calısmaları

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Exelance

Exelance

orjinal harita calısmaları Vide
MesajKonu: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 2:24 pm

arkadaslar orjınal harıtanın tamamı ıcın calısma yapyorum acaba herkes seyahat bolumune gıırıp oradakı harıtanın fotosunu cekıp bana gonderebılır mı bu baslık altına ekleyebılır veya ganimedes_x@hotmail.com msn adresım buradan gonderebılır mı yardımlarınız ıcın tskler ıhtıyacım olan kasabalar:bergama,bandırma,inegöl,gemlik,tavsanlı,turbedere,gelıbolu,dedagac,harmanlı,kesan ve can kasabaları acil harıta parcalarını beklıyorum
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 5:13 pm

ya zaten böle bi haritayı okaytap yapmıştı
@li

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 5:41 pm

Eski forumda olsa banlanmıştın Very Happy (haritaların paylaşılmazsı yasak ya)
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:25 pm

burdada yassak çünkü ljs nin onlardan telif hakkı var.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 5:14 am

Oyunla ilgili hiç bir resim birleştirilemez, sağda solda baika sitede yayınlanamaz...

Diye biliyorum bence urasma emeğine yazık olur...

Okaytap yapmış zaten...
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 9:28 pm

yakınlarıma dagıtıcam elımde bulunsun ısteyenlere lınkını verıcem okaytap ın hazırladıgı harıtayı bılıyorum ancak adım sayılarında kucuk karısıklıklar oldugu yonunde meyhanelerde konusuldu bu yuzden orjınal resımlı bır harıta ıcın calısıyom bana ımageshack e upload edıp ozelden msj atanlara tskler edıyorum yasaksa yayınlamayız ısteyene verırız o kadar;)
@li

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 9:30 pm

Okayın haritası çok güzel olmuş.yalnız bi kaç kasba ve yol yoktıu.Onlarıda ekliyordu.nesi eksil olmuş acep_
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 12:53 am

Bu haritayı bir arkadaşım yapmıştı sadece 2 kasabası eksikti saruahnda
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 1:05 am

Sir_hot arkadaşımızın böyle bir çalışması var yakında tamamlanır 2 kasaba eksik
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: orjinal harita calısmaları orjinal harita calısmaları Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 1:10 am

bana yardım edılseydı sımdıye bıtırmıstım ama kımse bı foto cekıp ozelden atmıyor nede olsa yardımsever bı mılletız yaaa hmm

orjinal harita calısmaları

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası