Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Para Mutluluk Getirmiyor...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Isoberto

Isoberto

Para Mutluluk Getirmiyor... Vide
MesajKonu: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:08 pm

Arkadaşlar bildiğiniz gibi romenler çanakkaleye geçti ve yolda arkadaşlarımızı öldürdü.Ve biride annem Armus sonra Ersin abi Honestes Selçuk abi hepsi canım dostlarımdı iboyuda fazla tanımazdım ama oda iyi biriydi arada konuşma fırsatım oluyordu Sad işin acaip yanı adamlar çanakkaleye geliyor ve yolda annemi öldürüyor sonra benim mallarımı max fiyata alıyor.Ama annem olmayınca 2000 akçenin gerçekten 10 akçeyle hiçbir farkı yok.Siz siz olun parayı kafaya takmayın dostluk arkadaşlık dayanışma olmadan bu oyunun bir anlamı kalmıyor.Bu benim bugün edindiğim bir tecrube.Hadi size iyi oyunlar.

En son Isoberto tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 10:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:14 pm

öncelikle taziyelerimi bildiririm evet dediginiz gibi arkadaşlık dostluk olmayınca isterse 10 bin akçen olsun neye yarar ..eski bir reklam sözü vardı hatırlarsınız ..
insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim ..bu sözü bu yüzden seviyorum ..bana insanlıgımı unutturmuyor..çıkar hesabı menfaat çamur atma gibi yöntemlerle zengin olcaksak hiç olmuyalım daha iyi ..fakir ama şerefli ölmeyi tercih ederim ..
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:18 pm

başın sağolsun isoberto.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:19 pm

dostlar sağolsun dicem ztn giden dostlar Sad
armus

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:20 pm

Isoberto demiş ki:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi romenler çanakkaleye geçti ve yolda arkadaşlarımızı öldürdü.Ve biride annem Armus Sad işin acaip anı adamlar çanakkaleye geliyor ve yolda annemi öldürüyor sonra benim mallarımı max fiyata alıyor.Ama annem olmayınca 2000 akçenin gerçekten 10 akçeyle hiçbir farkı yok.Siz siz olun parayı kafaya takmayın dostluk arkadaşlık dayanışma olmadan bu oyunun bir anlamı kalmıyor.Bu benim bugün edindiğim bir tecrube.Hadi size iyi oyunlar.

Oy Oy kıyamam bebeğimsinn..
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:21 pm

Başın sağolsun, Allah yardımcın olsun
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:21 pm

armus demiş ki:
Isoberto demiş ki:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi romenler çanakkaleye geçti ve yolda arkadaşlarımızı öldürdü.Ve biride annem Armus Sad işin acaip anı adamlar çanakkaleye geliyor ve yolda annemi öldürüyor sonra benim mallarımı max fiyata alıyor.Ama annem olmayınca 2000 akçenin gerçekten 10 akçeyle hiçbir farkı yok.Siz siz olun parayı kafaya takmayın dostluk arkadaşlık dayanışma olmadan bu oyunun bir anlamı kalmıyor.Bu benim bugün edindiğim bir tecrube.Hadi size iyi oyunlar.

Oy Oy kıyamam bebeğimsinn..

Aboooo hortladııı

Armus What a Face
İso affraid pale
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:23 pm

kaçıın hortlak affraid pale

En son tiger1617 tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 10:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:24 pm

buda oyunun bi cilvesi

En son Isoberto tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 10:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:36 pm

doru özür dilerim Sad
@li

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 11:38 pm

Tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.bayağı özelliğiniz düşmüştür Evil or Very Mad
armus

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 11:57 pm

Bugünlük 30tanecik düştü Basketball
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 12:45 am

başın saolsun iso dostlarda saolsun(yani bizde;))
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 1:43 am

Başın saolunsun dediğine katılıyorum iso Dostlar olmadan paranın kıymeti kalmıyor.
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 4:20 am

Başın Saolsun İsoberto..

Sanada Çok Geçmiş Olsun Armus..

En yakın zamanda Toparlanmanız Dileğimle..

Mısra..
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 8:08 am

başimiz saği olsuyn derler len Smile unutmayın biz bir aileyiz
Ahmetss

Ahmetss

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 11:16 am

Başın Sağ Olsun isoberto.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 3:27 pm

Dostlar sağolsun
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 3:45 pm

Şehid olan benimde ailemdi.

Isobertonun acısını anlıyorum. Çünkü; biz kardeşiz.

İnşallah birgün dökülen kanın hesabını sorabiliriz.
@li

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 3:52 pm

Arkadaşlar bu savaş nasıl oldu sizi yolda soymak mı istediler?
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 4:50 pm

https://kralliklar.all-up.com/osmanly-ymparatorluou-f2/ordo-negrumdan-ylk-sinyal-t2688.htm soronun cevabı burda galiba
Morpheus
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Morpheus

MesajKonu: Geri: Para Mutluluk Getirmiyor... Para Mutluluk Getirmiyor... Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 11:23 pm

Bir konuya iki başlık fazla diye düşünen rüya tanrısı Morpheus bu başlığı da rüyalar ülkesine yolladı.

Konuya bu başlıktan devam edebilirsiniz.

https://kralliklar.all-up.com/osmanly-ymparatorluou-f2/bulgarlar-zararsyzdyr-diyenler-baksynlar-t2781-150.htm#48164

Para Mutluluk Getirmiyor...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası