|
forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
unique_tr
|
Konu: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Perş. Ağus. 28, 2008 10:41 pm |
|
|
forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi geliyor?cewap ewet olsun... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Perş. Ağus. 28, 2008 10:43 pm |
|
|
bende bilmiyorum öyle duruyor ama şuan açılmış değil |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Perş. Ağus. 28, 2008 10:43 pm |
|
|
cevap veriyorum hayır!nihaha |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Perş. Ağus. 28, 2008 10:44 pm |
|
|
Evet kilitlenmiş.Bugün benimde dikkatimi çekti. |
|
|
|
unique_tr
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Perş. Ağus. 28, 2008 10:48 pm |
|
|
hayır gerçek mi yoksa beni korkutmak için mi? |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Perş. Ağus. 28, 2008 10:58 pm |
|
|
Manisa Saruhan Sancağı ile birlikte açılmıştı. İlk etapta oraya koloniye gidenler oldu. Daha sonra adminler ne düşündü bilmiyorum ama Manisa'yı kapattılar ve oraaya giden kişileri de eski kasabalarına geriye döndürdüler.
Manisa açılınca da forumda ilgili alanı açıldı ve kapandıktan sonra forumda alanı kapatılmadı.
Bildiğim kadarıyla olay bu. |
|
|
|
giantzeus
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Perş. Ağus. 28, 2008 10:58 pm |
|
|
yok arkadaşlar yeni koloni açılmadı... ama yakın zamanda açılma ihtimali yüksek:) |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Cuma Ağus. 29, 2008 12:01 am |
|
|
Valla doyduk artık koloniye.Açılmasın yeter..) |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Cuma Ağus. 29, 2008 12:53 am |
|
|
açılsın mı koloniden gelenler yüzünden 5 şehit verdik |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Cuma Ağus. 29, 2008 9:12 am |
|
|
laa ljs koloni açarsa insaf derim yakın da tum osamnlıyı mı açcak laa buu batırcak tumden bizi |
|
|
|
ilolo
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Cuma Ağus. 29, 2008 4:24 pm |
|
|
yha ben lsj yi anlamıyom biz 1 eyaletken koloni ve eyalet ayrımı istiyoduk adam bi açtı açtığıyla kalmasdı 4 eyalet olduk ve 27 kasaba olduk:D |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Paz Ağus. 31, 2008 7:44 pm |
|
|
açsın açsın şöyle 6-7 eyaletli multi devlet oluruz :D:D |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Paz Ağus. 31, 2008 9:49 pm |
|
|
Yeter artık koloni:!!! |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Paz Ağus. 31, 2008 10:29 pm |
|
|
Batıdan Viyanaya Kadar Kuzeyden Kırıma Kadar Doğudan Ermenistana Kadar Güneyden Mısıra Kadar.Koloni Açar:D |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? Paz Ağus. 31, 2008 11:16 pm |
|
|
Ya bn vasgeçtim açsın ya şu osmanlıyı bi şimdiki türkiye boyuna tamamlasın blki multiler biras azalırda şöle bulgaristanı fln alırız |
|
|
|
|
forumdaki manisa ne yoksa yeni koloni mi? |
|
|