Armira
|
Konu: Geri: Banu & Spiritless Ptsi Eyl. 01, 2008 12:12 am |
|
|
- spiritless demiş ki:
- Almira herkeze kulak asarsan zaten baskanlık yapamazsın ozelden ne msjlar geliyor o zmn oyunu bırakman lazım gulup geciceksin..
yok herkese kulak asmak diil bu sadece mazoşistlik(imlada hata olabilir) olur kendine eziyet ederek bu yapmak daha uygun bi ortam bulun yapın yoksa biz de biliyoruz o özelden gelen mesajların halini
En son Armira tarafından Ptsi Eyl. 01, 2008 12:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
spiritless
|
Konu: Geri: Banu & Spiritless Ptsi Eyl. 01, 2008 12:20 am |
|
|
Dostum ben obur foruma da acarım adminler izin vermiyor dun actım kapandı anında konu ben banuya burada ezdirmek icin cagırmadım birlikte ufak bir yarıs icin cagırdım ama işte olaylar boyle oldu kendi actıgımız foruma girmezsin olur biter kimseyi burada tutmuyoruz bak yukarıda cık var tıklarsın biter |
|
Armira
|
Konu: Geri: Banu & Spiritless Ptsi Eyl. 01, 2008 12:44 am |
|
|
- spiritless demiş ki:
- Dostum ben obur foruma da acarım adminler izin vermiyor dun actım kapandı anında konu ben banuya burada ezdirmek icin cagırmadım birlikte ufak bir yarıs icin cagırdım ama işte olaylar boyle oldu kendi actıgımız foruma girmezsin olur biter kimseyi burada tutmuyoruz bak yukarıda cık var tıklarsın biter
ama işte çık git dersen olmaz burda bize başkanımıza ağza gelen söylenirken sen çık dersen olmaz sana en ufak laf etmedim hiç bi kötü yanını da görmedim ama çık git dersen olmaz ben buraya gelirken burdaki insanlar şöyle tarafsz olcak böyle tarafsız olcak diyodu büyük bi hevesle geldim ama imdi bulunduğum ortamlarda öyle hissetmiyotum söylediğin çık sözüde aynen şöyle hissettiriyo bana "burası benim çifiliğim istediğime istediğimi yaparım (haksızda olsam) ama sen ses çıkaramazsın" çirkin muamelelere maruz kalan herkes ses çıkartır madem öyle formu krallılar diye açmasaydınız ona göre isim koysaydınız ama nerde ben burda kibarca cv vermeye çalışıyorum sorun tartışıyorum cvp ne yukarda çık var yazık valla |
|
spiritless
|
Konu: Geri: Banu & Spiritless Ptsi Eyl. 01, 2008 12:56 am |
|
|
kusura bakma o arkadas silinmiş sanırım lafım sana deildi armira.. |
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: Banu & Spiritless Ptsi Eyl. 01, 2008 12:58 am |
|
|
Baş moderatörün notu: Bizler burda kim haklı kim haksız karar verip ona göre davranacak durumda değiliz. Biz kimseye partisine, ailesine, teşkilatına bakarak farklı bir uygulama yapmıyoruz. Hakaret içermediği sürece her türlü tartışma ve diyalog ortamını burda düzenli bir şekilde idare etmeye çalışıyoruz. Banlama, başlık kilitleme gibi seçenekleri en son seçeneklerimiz olarak görüyoruz; ama başlıklara kim haklı kim haksız diye bakıp bir işlem yapamayız.
Saygılar Morpheus |
|
Armira
|
Konu: Geri: Banu & Spiritless Ptsi Eyl. 01, 2008 12:59 am |
|
|
- spiritless demiş ki:
- kusura bakma o arkadas silinmiş sanırım lafım sana deildi armira..
tamam o zaman sende kusura bakma mesajımın altında görünce bende noluyo dedim şimdi durduk yerde |
|
spiritless
|
Konu: Geri: Banu & Spiritless Ptsi Eyl. 01, 2008 11:40 am |
|
|
Banu kesinkez cekildigini acıkladı olaylardan dolayı.. baslıgı kilterseniz amcını asmadan sorunsuz kapansın... |
|