Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . .

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
molla_efendi

molla_efendi

MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Vide
MesajKonu: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 1:29 pm

Sevgili Kardeşlerim,

"Her canlı mutlaka ölümü tadacaktır" diyor Allah(c.c.)

Vademiz doldu,ahirete göç günü bugünmüş.Ramazanın ilk gününe denk gelmesi ve ani olması biraz şaşırtıcı.

Ölüm sebebimde,dolandırıcılık suçu işleyen birisine,dava esnasında ve sonrasında mahkemeye ve bana ağır küfürler ettiği için Osmanlıya yararı olmayacagını düşündüğümden idam etmem.Buna yetkim ve haddim olmadığın daha sonra öğrendim.Ama iş işten geçmişti.Dostlar sağolsun . . .

Oyunu bırakmak zorunda bırakıldım ama,şöyle bir geçmişe baktığımda o kadarda kalbim buruk değil.Çizgi filmler olsun,mühürler olsun,logolar olsun,Osmanlı Yükseliş Hareketi olsun Osmanlı'ya azcıkta yararlı olduğumu düşünüyorum,

Beni unutmayın,sizleri cok sevdim,ne yaptıysam Osmanlı için yaptım
Hakkım varsa eğer arştan semaya sizlere helal olsun,sizlerde helal ediniz . . .

En derin Saygı ve hürmetlerimle . . .

****benimle uğraşanlar sevinsinler artık Gönen deki Türbemi ziyaret edebilirler.

En son molla_efendi tarafından Salı Eyl. 02, 2008 1:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
reis25

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 1:55 pm

helal olsun hakkımız varsa keşke bırakmasaydın Evil or Very Mad
chocolateman

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 1:59 pm

Bildiğim en iyi dostlardan biriydin.kardeşim gibiydin.yanımda güvenilecek biriydin.kendine iyi bak hayatında mutluluklar...
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:10 pm

SadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
Ya ne biçim iş ya suçluya suç veriyorsun sen suçlu oluyosun oyunun suyunu çıkardılar Allah Allah ya Hakkımız varsa Helal olsun
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

En son tiger1617 tarafından Ptsi Eyl. 01, 2008 2:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
giantzeus

giantzeus

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:25 pm

Yazık olmuş... Hakkımız varsa helal olsun, Allah a emanet ol...
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:34 pm

hakkım varsa helal olsun. Allaha emanet ol yolun açık olsun...
ericam

ericam

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:47 pm

hakkımız varsa helal olsun.....Allah yardımcın olsun,hayırlı ramazanlar...
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:52 pm

Hakkımız varsa helal olsun Sad
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 3:01 pm

Bazı şeylerin bu kadar kolay olmadığını olamayacağını düşünüyorum ama maalesef oluyorr..Yazını okudumda gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 4:18 pm

hakkımız varsa helal olsun mola efendi sw3 olmak önemli değil bence en baştan rk ya başlarsan yine gözümüzde molla efendisin seviyen önemli değil
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 5:41 pm

yeni bir hesapla oynamayı düşşünüyormusun
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 6:04 pm

yolun açık olsun..

bu arada şu davayı şuraya koyarmısın çok merak ettim ?
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 6:18 pm

güle güle molla efendi Sad
Ahmetss

Ahmetss

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 6:54 pm

Ben bu divanı şuçluyorum.Kadı efendi ceza veriyor gördünüz işte kendi forumda söyledi.Meyhanede küfür ettik diye.Elinde hiçbir savunma yok ama olan yine molla_efendiye oldu.Bu adaletmi sizce
Valandil

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 7:04 pm

Şahsen başlığı gördüğümde gerçekten ölüm var sandım şok geçirdim...

...

Öncelikle geçmiş olsun diyorum sizin gibi değerli bir insanı kaybetmek osmanlı adına acı verici...

Ama keşke idam vermeseydiniz diede söylemek zorundayım çünkü daha öncede bir kadımız imha edilmişti bu yüzden...

Kan dökmemiş kimseye idam verme yetkisi kadılarda yok ne yazık ki...

Tekrar geçmiş olsun...

Yeni bir hesapla aramıza dönersiniz umarım...
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 7:24 pm

Ewet yeni bir hesapla aynı isimle aramıza dönerseniz çok iyi olur yine partinizin başına gecersiniz.Kartalın dediği gibi sw 3 olmus 2 olmuş önemi yok.Önemli olan hesabın sw si deil hesabı yöneten kişi....
Yetisbey

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 7:26 pm

hakkım varsa helaldir.Yeni bir hesapla dönmen dilegiyle..
@li

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 8:23 pm

Yeni bi hesapla dönmen dileğiyle...
e.altnr

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 8:58 pm

Gecmıs olsun tekrar donmenız dılegıyle.
mayda

mayda

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 11:09 pm

hakkımız varsa helal olsun.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 11:14 pm

geçmiş olsun senin gib birini kaybtmeyi ummazdım hakkım varsa helal olsun
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 11:34 pm

gecmiş olsun kardeş. hakımız varsa helal olsun üzülmemek elde degil. Crying or Very sad
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 11:51 pm

MSNde konuşurken MSNi kendi kendine "Allaha şükür" yazan bu denli muhterem bir şahisyetin kaybı hepimiz için üzücüdür.

Şaka bir yana oyuncularımızın bu kdar basit sebeplerle silinmesi bana ağır geliyor.
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 12:36 am

Hakkım Varsa Helal Olsun.. Her Hata Tecrübe Sahibi Yapıor İnsanı.. O Sebeple Artık Olmuş olan, Önemli olan hatadan ders çıkarmaktır..

Yeni Karakterinizde Başarılar Dilerim..

Mısra..
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . . Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 8:56 am

geçmiş olsun hocam hakkıımız varsa hll oslun Sad

MOLLA EFENDI VEFAT ETTİ . . .

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki