Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ersin Korkut Sözleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
dj.emmre

dj.emmre

Ersin Korkut Sözleri Vide
MesajKonu: Ersin Korkut Sözleri Ersin Korkut Sözleri Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 2:20 am

Bilen bilir Kanal D'de Cok Gusel Hareketlerde oynayan Ersin korkutun en komık sozlerini yazalım...

Ersin korkut hayranları buraya...

İsterseniz videolarda koyarız...

Bi tane komik Cumlesini ben yazayım...

SARP : çıkı çık çık çık Hamza Tortul, çıkı çık çık çık 88 yaşında...

ERSİN : YOK 115 =))))))

SARP : şaka şaka 34 yaşında, alemin en hızlı kumarbazı, çıkı çık çık çık bekar...

ERSİN : evliliğe hazır değilim şu an =))))

Bi tanede Video Wink

Videoyu buraya koyamadığım için linkini vereyim...

http://www.izlesene.com/izle/ersin%20korkut-bkm-mutfak-azrail-taksiciersin-korkut/4069670702

lordserkan

lordserkan

MesajKonu: Geri: Ersin Korkut Sözleri Ersin Korkut Sözleri Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 1:26 pm

2. bölümün başlangıcında ersin anlatıyor:

bir turistle karşılaşdım konuşduk o bana dediki : fu.. you
yılmaz erdoğan soru peki sen ona nededin
bende ona ŞırPıntı dedim
şimdi yazarak komik olmaz ama bir dinleyin öle komik söliyorki koptum valalha Smile
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Ersin Korkut Sözleri Ersin Korkut Sözleri Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 6:15 pm

Biliyorum Very Happy
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Ersin Korkut Sözleri Ersin Korkut Sözleri Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 6:16 pm

Sen bilmiyosun bende Pan..ikatak var diyo...
lordserkan

lordserkan

MesajKonu: Geri: Ersin Korkut Sözleri Ersin Korkut Sözleri Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 12:28 am

baktım sözlüğe pa..dik atak diye bişey yok en yakın panik atağı buldum bende panik atak oldum Smile yeni sezon başlasada biraz gülsek nezaman başlıcak biliyormusun emre?
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Ersin Korkut Sözleri Ersin Korkut Sözleri Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 10:59 am

walla bilmiyorum ki...
maraz.ali

maraz.ali

MesajKonu: Geri: Ersin Korkut Sözleri Ersin Korkut Sözleri Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 1:56 pm

dj.emmre demiş ki:
Sen bilmiyosun bende Pan..ikatak var diyo...

emre bıngıldağını yerim senin Very Happy

Ersin Korkut Sözleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası