Yuxexes
|
Konu: Geri: edirne divanı Cuma Eyl. 05, 2008 4:18 pm |
|
|
- 3.Sünde.. demiş ki:
- Fazla çarpmayın bu sefer insanları yazık!
Başarılar.. işte sadece kutup oluşturma taraftarı olan, çözümün değil sorunun bir parçası olan kişi örneği..hangi fırkayı, düşünceyi desteklediğin önemli değil. önemli olan uzlaşmadan yana olmaman... |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: edirne divanı Cuma Eyl. 05, 2008 4:57 pm |
|
|
öncelikle hayırlı olsun .. partileri tebrik ederim ilgimi çeken ohrf:5 bodf:4 :D:D artık varın gerisini siz düşünün |
|
Boraa
|
Konu: Geri: edirne divanı Cuma Eyl. 05, 2008 6:15 pm |
|
|
Bu bodf'cular cok girmis divana keske giremeselerdi divana. |
|
Apakay
|
Konu: Geri: edirne divanı Cuma Eyl. 05, 2008 7:18 pm |
|
|
Umarim hayirli olir |
|
hera
|
Konu: Geri: edirne divanı Cuma Eyl. 05, 2008 7:34 pm |
|
|
- 3.Sünde.. demiş ki:
- hera demiş ki:
- semfb demiş ki:
- Valla zafermi olacak zulümmü olacak bilmiyorum ancak bu divanın hiç bir işe imza atabileceğini sanmıyorum çünkü en çok koltuk alan iki parti birbirlerini heran kesmeye hazır iki parti gibi o yüzden ne kadar iş yapar zaman gösterecek!!!
bütün partileri tebrik ederim. gereken cevabını ileriki günlerde görüceksn..ne kadar çalışıyoruz yada çalışmıyoruz...
lol
geçmişte çok görmüşüz gibi gözümdeki gözlüğü çıkarırsan görürsün belki...bi denesen diyorum....... |
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: edirne divanı Cuma Eyl. 05, 2008 9:19 pm |
|
|
Yav bu Borkor adlı şahıs hiç değişmeyecek gibi... Her zamanki gibi kargaşa yaratmak için başrolde. OHRF karşıtı olduğu çok belli oluyor.
Benim önerim şudur:
Akıncı Birliği resmi ordu olarak tanınması ve yönetimi onlara devretmektir. En azından Edirne Sancağında. |
|
semfb
|
Konu: Geri: edirne divanı Cuma Eyl. 05, 2008 11:54 pm |
|
|
- hera demiş ki:
- 3.Sünde.. demiş ki:
- hera demiş ki:
- semfb demiş ki:
- Valla zafermi olacak zulümmü olacak bilmiyorum ancak bu divanın hiç bir işe imza atabileceğini sanmıyorum çünkü en çok koltuk alan iki parti birbirlerini heran kesmeye hazır iki parti gibi o yüzden ne kadar iş yapar zaman gösterecek!!!
bütün partileri tebrik ederim. gereken cevabını ileriki günlerde görüceksn..ne kadar çalışıyoruz yada çalışmıyoruz...
lol
geçmişte çok görmüşüz gibi gözümdeki gözlüğü çıkarırsan görürsün belki...bi denesen diyorum....... Zeyna illaki iyi olsun isterim ancak ben gördüğüm kadarıyla yazdım ilk yorumumu görünen köy kılavuz istemez misali divanda sert çekişmelerin olacağı kesin gibi koltuk dağılımına bakarsan anlarsın ancak dediğim gibi şu iki parti zaten barışsa osmanlıda gelişme namına bir sorunda kalmayacak dilerim herşey iyi gider
Ayrıca zeyna benim yazıma bir yorum yaptın fakat benim yorumuma yapılmış bir yorum gibi durmuyor seninki ben yorumumda çalışmaktan falan bahsetmedim sadece koltuk dağılımındaki tehlikeden söz ettim fakat görüyorumki zafer sarhoşu olmuşsun inşallah herşey yolunda gider |
|
hera
|
Konu: Geri: edirne divanı C.tesi Eyl. 06, 2008 6:57 pm |
|
|
semfb sarhoş falan olmadım sadece ortadaki anlamsız çekişmeleri anlayamıyorum... tebrik etmek yerine yuhalıyoruzz..önyargılı davranıyoruzz...gerektiği yerde şapka çıkartmasını bilmiyoruzz.... |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: edirne divanı C.tesi Eyl. 06, 2008 7:07 pm |
|
|
Seçimler bittiği için topic kilitlenmiştir. |
|