Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

edirne divanı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Yuxexes

Yuxexes

edirne divanı - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 4:18 pm

3.Sünde.. demiş ki:
Fazla çarpmayın bu sefer insanları yazık!

Başarılar..

işte sadece kutup oluşturma taraftarı olan, çözümün değil sorunun bir parçası olan kişi örneği..hangi fırkayı, düşünceyi desteklediğin önemli değil. önemli olan uzlaşmadan yana olmaman...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 4:57 pm

öncelikle hayırlı olsun ..
partileri tebrik ederim

ilgimi çeken
ohrf:5
bodf:4
Very Happy:D:D
artık varın gerisini siz düşünün Smile
Boraa

Boraa

MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 6:15 pm

Bu bodf'cular cok girmis divana keske giremeselerdi divana.
Apakay

Apakay

MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 7:18 pm

Umarim hayirli olir
hera

hera

MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 7:34 pm

3.Sünde.. demiş ki:
hera demiş ki:
semfb demiş ki:
Valla zafermi olacak zulümmü olacak bilmiyorum ancak bu divanın hiç bir işe imza atabileceğini sanmıyorum çünkü en çok koltuk alan iki parti birbirlerini heran kesmeye hazır iki parti gibi o yüzden ne kadar iş yapar zaman gösterecek!!!

bütün partileri tebrik ederim.
gereken cevabını ileriki günlerde görüceksn..ne kadar çalışıyoruz yada çalışmıyoruz...

lol

geçmişte çok görmüşüz gibi lol! lol! lol!
gözümdeki gözlüğü çıkarırsan görürsün belki...bi denesen diyorum.......
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 9:19 pm

Yav bu Borkor adlı şahıs hiç değişmeyecek gibi... Her zamanki gibi kargaşa yaratmak için başrolde. OHRF karşıtı olduğu çok belli oluyor.

Benim önerim şudur:

Akıncı Birliği resmi ordu olarak tanınması ve yönetimi onlara devretmektir. En azından Edirne Sancağında.
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 11:54 pm

hera demiş ki:
3.Sünde.. demiş ki:
hera demiş ki:
semfb demiş ki:
Valla zafermi olacak zulümmü olacak bilmiyorum ancak bu divanın hiç bir işe imza atabileceğini sanmıyorum çünkü en çok koltuk alan iki parti birbirlerini heran kesmeye hazır iki parti gibi o yüzden ne kadar iş yapar zaman gösterecek!!!

bütün partileri tebrik ederim.
gereken cevabını ileriki günlerde görüceksn..ne kadar çalışıyoruz yada çalışmıyoruz...

lol

geçmişte çok görmüşüz gibi lol! lol! lol!
gözümdeki gözlüğü çıkarırsan görürsün belki...bi denesen diyorum.......

Zeyna illaki iyi olsun isterim ancak ben gördüğüm kadarıyla yazdım ilk yorumumu görünen köy kılavuz istemez misali divanda sert çekişmelerin olacağı kesin gibi koltuk dağılımına bakarsan anlarsın ancak dediğim gibi şu iki parti zaten barışsa osmanlıda gelişme namına bir sorunda kalmayacak dilerim herşey iyi gider

Ayrıca zeyna benim yazıma bir yorum yaptın fakat benim yorumuma yapılmış bir yorum gibi durmuyor seninki ben yorumumda çalışmaktan falan bahsetmedim sadece koltuk dağılımındaki tehlikeden söz ettim fakat görüyorumki zafer sarhoşu olmuşsun inşallah herşey yolunda gider
hera

hera

MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 6:57 pm

semfb sarhoş falan olmadım sadece ortadaki anlamsız çekişmeleri anlayamıyorum...
tebrik etmek yerine yuhalıyoruzz..önyargılı davranıyoruzz...gerektiği yerde şapka çıkartmasını bilmiyoruzz....
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: edirne divanı edirne divanı - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 7:07 pm

Seçimler bittiği için topic kilitlenmiştir.

edirne divanı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2