Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Muhattap Bulamıyorum!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
3.Sünde..

3.Sünde..

Muhattap Bulamıyorum! Vide
MesajKonu: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am

Adminlere 2. aldığım hesap olan ''Radres'' hesabımdan bikaç defa (hepsine bikaç defa) ailem konusunda mesajlar atmama rağmen bana bir cevap verilmedi, bir nevi takılmadı. Ve o hesapta işlerine gelmeyen laflarımı söylediğim için banlandı. Gerekçesine çok gülüceksiniz.. Adminlere sürekli mesaj atıp rahatsız etmek.. Burda forum adminlerini açıktan eleştirmiyorum. Olayı anlatıyorum ve gene onlardan yardım istiyorum! Rica etsem burda bir cevap verebilir misiniz? Çünkü hala dahi bir cevap alamadım... lol!
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 11:10 am

Sen gitmemişmiydin yha..

Biz hani uzulduyduk... Very Happy
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 11:14 am

borkor özlemişim senin şu adminlerle tartışmalarını Laughing
Jeykey

Jeykey

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 11:15 am

dj.emmre demiş ki:
Sen gitmemişmiydin yha..

Biz hani uzulduyduk... Very Happy

ehuehuehuehu lol!
3.Sünde..

3.Sünde..

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 11:58 am

[quote="dj.emmre"]Sen gitmemişmiydin yha..

Biz hani uzulduyduk... Very Happy[/quote

haha yok kardeş gitme dediler çok ısrar ettiler kıramadım

affraid affraid Laughing Laughing Laughing Laughing
@li

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 12:06 pm

Very Happy Yaşasın kemik
3.Sünde..

3.Sünde..

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 12:15 pm

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

yaşasın kemik!! Smile
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 2:16 pm

Kahrolsun kemikçiler.

Neyse yine bir mesaj at adminlere belki bu sefer cevap vereceklerdir.
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 2:58 pm

aramıza dönmene sevindim.
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: Muhattap Bulamıyorum! Muhattap Bulamıyorum! Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 3:35 pm

Burası post sayısına göre özellik veren bir forum deildir, o yüzden banlanınca sıfırdan hesap açıp bazı özellikleri kaybederek cezalandırılmış olmuyorsunuz

Forumdan süresiz banlanan birinin tekrardan foruma üye olması yasaktır

Açtığınız her hesap farkedildiği anda tekrar banlanacaktır

Not: Aile üyelerinin aralarında seçtiği yeni birine aile modluğu verilecektir, daha öncede bu bilgi verilmiştir

Muhattap Bulamıyorum!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası