Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

başkanımız 1 yılını doldurdu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
eskisehirli

eskisehirli

başkanımız 1 yılını doldurdu Vide
MesajKonu: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 6:17 am

arkadaşlar başkanımız Comefromhell başkanlık sürecini 1 yıla çıkardı kendisini tbrk ederiz Very Happy:D
Yuxexes

Yuxexes

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 6:24 am

nice yıllara diyelim ozaman...inş devamı gelir.tek korkum kasabanın kötü ellere geçmesi..
ridibuda

ridibuda

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 10:21 am

ban 1 Nice Yıllara büyük Reis Seninle çalışmak çok Güzel bu güzelliğin uzun SüreLer giTmesi DilegiYle.

Bu arada yux merak etme kasaba hiç bi kötülüğün hizmetine geçmeyecek elbet bizler varız Wink
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 11:04 pm

Reisi Tebirk ediorum bana 6 ay boyunca emek verdiniz hepinizie tşkkür ediorum yarın seviye 2 oluorum Bana et ve Balıkları Sağlıyan Comefromhell' e tşk ediyorum Very Happy

sizi özlüyorum Sad
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 11:43 pm

hayırlı uğurlu olsun..
@li

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPaz Eyl. 07, 2008 8:55 am

Vay be helal olsun come....
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPaz Eyl. 07, 2008 9:46 am

come nice yillara
Valandil

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPaz Eyl. 07, 2008 6:15 pm

Çok Teşekkürler Arkadaşlar Very Happy

Ben Hiç Bişey Yapmadım Sizlerin Desteğiyle Herşeyi Beraber Yaptık...
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPaz Eyl. 07, 2008 6:20 pm

Helal olsun cehennemden gelen(Bu sözümü yanlış anlamayın,Türkçe en güzel dil)
herosmooth

herosmooth

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPaz Eyl. 07, 2008 6:51 pm

tebrikler başarılarının devamını dilerim
Yuxexes

Yuxexes

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 12:18 am

Rohirrim10 demiş ki:

biraz mod'culuk oynayalım...

Özel isimlerin tercümesi olmaz!! Lütfen dikkat...
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 7:20 pm

Yuxexes demiş ki:
Rohirrim10 demiş ki:

Evet olamaz!!!!!!!!!!!!

Çokkkkk yanlışşşş!!!!!!!

Çok zararı var!!!!!

Tercüme etmek insanlar mı zeyirliyo.....
Yuxexes

Yuxexes

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 9:53 pm

Rohirrim10 demiş ki:
Yuxexes demiş ki:
Rohirrim10 demiş ki:

Evet olamaz!!!!!!!!!!!!

Çokkkkk yanlışşşş!!!!!!!

Çok zararı var!!!!!

Tercüme etmek insanlar mı zeyirliyo.....

zehir**

Mütercimlik üstüne vazife değilse insanları zehirler..

LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 11:55 pm

Comefromhell tebrik ediyorum seni.İnş uzun süreler daha seni reis olarak görürüz.
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedSalı Eyl. 09, 2008 5:30 pm

tebrikler comefromhell o eski günlerimizi çok özleyecegim meyhaneyi tıkabasa doldurup kimseye yer kalmadıgı zamanları ve come gelirdi 3-5 kelam eder sonra''haydi millet başka meyhaneye millet yemek yiyemiyor'' dedigi o günleri çok özledim her zaman acı tatlı günlerimiz oldu unutamadıgım tek şey ise theport denen kişi yüzüne texas ve benim silinmem ve yuxe'nin hapse atılmasıdır ama acı tatlı günleriyle benimde 9 ayım geçti görüşmek üzere tekrar gelecegim kırklareli unutma beni allaha emanet olun! Sad
Yuxexes

Yuxexes

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedSalı Eyl. 09, 2008 5:57 pm

oguzkagan demiş ki:
tebrikler comefromhell o eski günlerimizi çok özleyecegim meyhaneyi tıkabasa doldurup kimseye yer kalmadıgı zamanları ve come gelirdi 3-5 kelam eder sonra''haydi millet başka meyhaneye millet yemek yiyemiyor'' dedigi o günleri çok özledim her zaman acı tatlı günlerimiz oldu unutamadıgım tek şey ise theport denen kişi yüzüne texas ve benim silinmem ve yuxe'nin hapse atılmasıdır ama acı tatlı günleriyle benimde 9 ayım geçti görüşmek üzere tekrar gelecegim kırklareli unutma beni allaha emanet olun! Sad

eski günleri ve theport aptalını hatırlattın..tekrar g.olsun
Valandil

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPerş. Eyl. 11, 2008 1:18 am

Valla arkadaşlar gelin ben hep aynı yerdeyim biliyosunuz Wink
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPerş. Eyl. 11, 2008 12:07 pm

Mekan belli Very Happy

Oralara gelmek zor yaw.Ama sizin gibi dostların bizi unutmaması beni çok sevindirdi.İyiki varsınız..
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedPaz Ekim 05, 2008 6:44 pm

Yhaw de get Baba oralara gitmek nsl zor Very Happy Çekiniyoruz gelmeye Very Happy o yüzden ozr gelio Very Happy Ben yakında geri döneceğim kasabama Very Happy

aliyasa eski günleri hatırlattığın iyi oldu Very Happy

Biz meyhanede uyurken Come gelirdi millet yemek yiyemior derdi Very Happy bi anda cıkardı herkes ah ah yuxe la azmı dalaştım Very Happy En son ben cıkıcam die Very Happy
Yagmir_42

Yagmir_42

MesajKonu: Geri: başkanımız 1 yılını doldurdu başkanımız 1 yılını doldurdu Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 12:31 pm

TEBRİKLER

başkanımız 1 yılını doldurdu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası