|
OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar |
|
|
Yazar |
Mesaj |
D4RK41
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:31 pm |
|
|
- guzat demiş ki:
- Dumanlı demiş ki:
- Tek şey söyleyeceğim. Halkın partisi denen partinin yaptığı görev dağılımı:
- Alıntı :
- Divan
Comefromhell (Savcı) Fmc (Beylerbeyi) Melike (Ticaret Nazırı) Spiritless (Ziraat Nazırı) Qundi (Kadı) Bariya (Sözcü) Greatalexander (Kazasker) Serseri33 Apatie (Başçavuş) Mesihi (Maden Mütevellî) Elen_or (Yeniçeri Ağası) Levrek Bakın bakalım görevler nasıl dağılmış! Halkın partisi naraları atanlar adaleti ve devletin hazinesini nasıl tekeline alırmış! Hayırlısı olsun, Allah'ım devletimize zeval getirmesin.
Yuh bu ne ya, savcılık kadılık tek partıde nazırlıklar tek partide, görüldü gerçek yüzleri geçmiş olsun edirne sancağı oyuncuları. Yha guzat bu zamana kadar Edirne sancağında yaşadınmıda biliyosun OHRF yönetimini. Yaşadın diyelim ne yanlışlarını gördün bence gayet iyi olmuş BODF elinde olucağına OHRF de olsun.Hemde bu zamana kadar gayet iyi yönettiler bundan sonrada iyi yöneticeklerine eminim...
En son D4RK41 tarafından Paz Eyl. 07, 2008 6:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:32 pm |
|
|
- guzat demiş ki:
- levozz demiş ki:
- rahatsızlıgınız varsa dava edin ya sen kimsin güzat ne derdin saçma işlerle ugraşmaktan bıklmadınmı savundugun şey neyse söylede bilelim ona göre taraf oluruz ..bu kadar saçma bişi görmedim napıcaklardı sen hangi dünyada yaşıyorsun..gerçek dünyadada işler aynı yürüyor iktidar partisi kendi mevkisine kendi adamlarını yerleştiriyor biz gidipte siz ne yapıyorsunuz mu diyoruz rahatsızsanız seçimlerde sandıkta verirsiniz cevabı size söylüyecegim bu ..
saygılarımla ... yo bır zamanlar bodf tu herhalde kadı savcı aynı adamları sokmustu sız bı taraflarınızı yırtacak kadar bagırıyordunuz ondan dedim.
ama sımdı yetmemıs hazıneyıde almıssınız ben sıze bırsey demıorum acıyorum sadece edırne sancagında olanlara. burda acınıcak olan biri varsa sizsiniz seçimleri kaybetmenin hırsını kimlerden çıkarcagınızı şaşırdınız burda bodf tartışması yapmıyoruz seçimle gelen seçimle gider sizin gibilerde sadece boş boş konuşur ..sizden başka rahatsız olan yokki demekki başka mesaj yazanda yok .. |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:35 pm |
|
|
Ben orada daha sancaklara ayrılmadan once yasadım, belkı sen o zamanlar oyunda bile yoktun.
Levoz herhalde bu dıvanın ılk ısı kımın cebıne akan paraları gun yuzune cıkartmak olacaktır.Yok ama bırsey gun yuzune cıkmazsa o zaman ne dıyeceksınız
benım umrumda olmaz hersey ohrfde olsun ama eskiden yırtındıkları ıcın onemlı gorevler aynı partıde oldugunda bunu bıldıgımden sımdı bunu kendılerı yapmalarının bı manası olabılır dedım.
o hırs mırs kıme dıyon anlamadım acıkcası ne sanıyon benı bodflu fılan mı |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:40 pm |
|
|
- guzat demiş ki:
- Ben orada daha sancaklara ayrılmadan once yasadım, belkı sen o zamanlar oyunda bile yoktun.
Levoz herhalde bu dıvanın ılk ısı kımın cebıne akan paraları gun yuzune cıkartmak olacaktır.Yok ama bırsey gun yuzune cıkmazsa o zaman ne dıyeceksınız
benım umrumda olmaz hersey ohrfde olsun ama eskiden yırtındıkları ıcın onemlı gorevler aynı partıde oldugunda bunu bıldıgımden sımdı bunu kendılerı yapmalarının bı manası olabılır dedım.
çok güldüm buna profilimi burda reklam eden arkadaşlardan oyuna başlama tarihimi okursan sevinirim sancaklar ayrılmadan önceymiş
önemli görevlerden bahsetmişken acaba savcılık ve kadılık bodf iken hangi ohrfli arkadaşlarımız idam edilmiş sonrada kadının haksız oldugu halde idamını engelmişlerdir ..bir suçlama yapıcaksanız deliliyle yapın ..karşınızdaki kim bir bakın ona göre konuşun .. bu arada zaten bilinen bir şey daha bariya hala neden baltamızı geri vermemekte ısrar etmekte ve bunu heryerde siyasi reklam için kulanmakta biz kendisine itimat ettik bir hafta bekledik cevap bile yazılmazken sonra kalkıp şimdi bana diyorsunuzki yok şöyle yok böyle ..divanı eleştiricekseniz ilk önce kendinizden başlayın eleştirilerinize.. çuvaldız kendinize igneyi başkasına yada ikisinide kendinize batırın |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:43 pm |
|
|
bu benı bodflu sandı herhalde zafer sarhoslugu var kafası ıyı
devam edın aman ama ayık bı arkadasınız bodflu veya herhangı bı partı etıketı yapıstırmasında. |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:47 pm |
|
|
- guzat demiş ki:
- bu benı bodflu sandı herhalde zafer sarhoslugu var kafası ıyı
devam edın aman ama ayık bı arkadasınız bodflu veya herhangı bı partı etıketı yapıstırmasında. yoo ona bakarsanız bende ohrfli degilim
dikattli bakın isterseniz valandile sorun
zafer sarhoşu degilim ama o bahsetiginiz divan üyelerinin yakınen tanırım o yüzden sevinçli olmam dogaldır..birde insanları piyon gibi görmeyin kimse kimseyi kulanamaz özellikle divandaki arkadaşlarımın hepsine itimatim vardır ve görevlerini en iyi şekilde yapıcaklardır..çarptırma veya yanıltıcı sözlerden kaçının lütfen |
|
|
|
guzat
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:50 pm |
|
|
valla kasayıda soyacaklar ve bensız yapacaklarsada gucenırım hemde cok.Bızı bursa sancagına sokmazlarkı bızde buyuk vurgunlar yapabılsek.
Neyse herkes de senın kadar ıtımat edıyordur umarım Edırne Sancagında. Diyecegımı dedım sanırım sadece dıkkatımı cektı ve yorumumu bıraktım ıkılı munakasayada gırme geregı yok. |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:54 pm |
|
|
- guzat demiş ki:
- valla kasayıda soyacaklar ve bensız yapacaklarsada gucenırım hemde cok.Bızı bursa sancagına sokmazlarkı bızde buyuk vurgunlar yapabılsek.
Neyse herkes de senın kadar ıtımat edıyordur umarım Edırne Sancagında. Diyecegımı dedım sanırım sadece dıkkatımı cektı ve yorumumu bıraktım ıkılı munakasayada gırme geregı yok.
evet münakaşaya gerek yok çamur at izi kalsın soymaya kalkan olursa size haber veririz sizi gücendirmeyiz merak etmeyin .. resmen saçmalık bu siz nediyordunuz şimdi nediyorsunuz.. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 6:58 pm |
|
|
Lütfen sakin olalım |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 7:51 pm |
|
|
Yaw guzat.Karışmıyım karışmıyım diyorum,karıştırttırıyosun beni haa...
Yeter artık Kes sesini
Sen 31 yaşındamısın değilmisin?Neden mi sordum....
Yaşınla aklın uyuşmuyor... Yaşınla Tavırların uyuşmuyor.. Yaşınla imzan hiç uyuşmuyor ki bu erotiğe kaçmış...
Konuyu kapat artık istersen.Burda OHRFliler açıklama yapıyor... E peki sen napıyorsun...Onların konuşmalarını batırmaktan başka ne .... İtiraz ediceğin bişey varsa sakince et...Ben yokken ortalık karışmış.... Senle uğraşmaktan bıktım usandım artık....Offff.....
Saygılarımla.... |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Paz Eyl. 07, 2008 8:06 pm |
|
|
Sayın Güzat... Sizden avatarınızı ve imzanızı değiştirmenizi ısrarla rica ediyorum.... Lütfen söylenenlere kulak verin....OHRFlilerin konuşmalarını batırmayalım... Senin bi partin olsa ve konuşma yapsan(ki bu imkansız senin için)ne düşünürdün... Düşünsene...Guzat adında bi adam...İmzasına bakıldığında Erotikçi.... Ne düşünürdün ..... Böyle bi adam senin konuşmanı batırsaydı.... Saygılarımla... |
|
|
|
Yuxexes
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 12:15 am |
|
|
:rohirrim10hediyekınasmileyy |
|
|
|
arakli
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 3:02 am |
|
|
biz adama yagmurlu havada su vermeyiz demek gibi bir divan dağılımı ! edirne için büyük bir atılım .. hayırlı uğurlu olsun ) |
|
|
|
arakli
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 3:04 am |
|
|
- Valandil demiş ki:
- arakli demiş ki:
- şapka çıkarıyorum bu büük başarına büyüksün .. hediye olarak ne istersin ??
Kimin multisi olduğunu söyleyebilecek cesarete sahip olmanı isterdim zamanı gelince söyleriz gülüm aceleye gerek yok .. |
|
|
|
Yuxexes
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 3:53 am |
|
|
- arakli demiş ki:
- Valandil demiş ki:
- arakli demiş ki:
Kimin multisi olduğunu söyleyebilecek cesarete sahip olmanı isterdim zamanı gelince söyleriz gülüm aceleye gerek yok .. çoluğa çocuğa şu kısa hayatta gerekli zamanı vermek lazım.. değil mi gülüm? zaman ne zaman gelecek? yada bu yusuflama dönemin ne zaman sona erecek? e hadi be gülüm(!) ben sabırsız adamım.. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 4:04 am |
|
|
Öfff gene başladı kurtlar vadisi tripleri Hayret daha yeni sezonda başlamadı ama Şimdiden moda girmişler belli ... Yazık valla üzülüyorum... Alt tarafı bir oyun ve sizin bu oyunda bile kendinizi açık yüreklilikle insanların önüne sericek cesaretiniz yok Bide senin gibilerin reeldeki halini düşünüyorum, iyice üzülüyorum... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 6:12 am |
|
|
Eski bölümlere baktılarsa... |
|
|
|
Yuxexes
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 6:22 am |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Öfff gene başladı kurtlar vadisi tripleri
Hayret daha yeni sezonda başlamadı ama
Şimdiden moda girmişler belli
...
Yazık valla üzülüyorum...
Alt tarafı bir oyun ve sizin bu oyunda bile kendinizi açık yüreklilikle insanların önüne sericek cesaretiniz yok
Bide senin gibilerin reeldeki halini düşünüyorum, iyice üzülüyorum... bugüne kadar birçok online oyun oynadım ve gördüm ki bu tip kişiler reel hayatında sürekli dayak yiyen enseye tokat şakalar yapan arkadaşları tarafından dalga geçilen insanlar.. işte bu kişilerde sonra sonra gelip böyle ortamlarda artistik laflar söyleyip insanlara üstünlük kurmaya çalışırlar.. reel hayatta böyle bir fırsatları yoktur çünkü..yazık... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 6:33 am |
|
|
- arakli demiş ki:
- Valandil demiş ki:
- arakli demiş ki:
Kimin multisi olduğunu söyleyebilecek cesarete sahip olmanı isterdim zamanı gelince söyleriz gülüm aceleye gerek yok .. dikkat etde o gülün dikeni batmasın |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 7:33 am |
|
|
- guzat demiş ki:
- levozz demiş ki:
- rahatsızlıgınız varsa dava edin ya sen kimsin güzat ne derdin saçma işlerle ugraşmaktan bıklmadınmı savundugun şey neyse söylede bilelim ona göre taraf oluruz ..bu kadar saçma bişi görmedim napıcaklardı sen hangi dünyada yaşıyorsun..gerçek dünyadada işler aynı yürüyor iktidar partisi kendi mevkisine kendi adamlarını yerleştiriyor biz gidipte siz ne yapıyorsunuz mu diyoruz rahatsızsanız seçimlerde sandıkta verirsiniz cevabı size söylüyecegim bu ..
saygılarımla ... yo bır zamanlar bodf tu herhalde kadı savcı aynı adamları sokmustu sız bı taraflarınızı yırtacak kadar bagırıyordunuz ondan dedim.
ama sımdı yetmemıs hazıneyıde almıssınız ben sıze bırsey demıorum acıyorum sadece edırne sancagında olanlara. Hazine zarar gelmeyecek birilerinin elinde daha ne istiyosun ?..Baskalarinin ellerinde ne oldu buda engin bilgilerinin icinde gizlidir ..Tebrikler Ohrf ..Kimse kiskananlari takmasin onlar her zman kiskanir karalar ..Sonucunda ne elde ederlerse artik ..Bir dahaki secimlerde yine karsilasiriz yeni yuzlerle |
|
|
|
LeVReK
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 9:56 am |
|
|
Değerli Osmanlı halkı ve sevgili arkadaşlarım görüyorum ki üzücü bir tartışmanın içine girmiş büyük bir handikap yaşamışssınız tatsız sözler sarfedilmiş ne yazık ki !!! yanlız bir konuya dikkat çekmek isterim eleştirdiğiniz her Fırka sizlerin oyları ve sizlerin isteği ile ordadır artık olan olmuştur ve yaptıgımız işler üzerine yoğunlaşmanızı istiyorum geçmişin getirdiği hezimeti gözler önüne sermek ne yazıkki size bir şey getirmez yeni amaç yeni hedef yeni değerlerle bir divanla daha yola devam ediyoruz herşey osmanlı içindir doğru kararlar verilip verilmediğini bu süreç içinde yapılan icraatlarla görülecekdir ve bunlar eminim ki halkın gözü önünde olacakdır hiç kimse kimsenin kisvesi altında davranmamalı herşey saydam olmalı ve şuna emin olun ki bu 4 fırkadanda Şahsına müsanır insanlar vardır en domakratik kararların alınacağı düzgün bir divan olacakdır artık Saygı ile yapılan icraatlar beklenmelidir bunu sizin olumlu eleştirileriniz ile kendimize daha çeki düzen vererek devam edicez Her zaman takdir ve teşekkürlerimizle Saygılarımla.... |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar Ptsi Eyl. 08, 2008 6:31 pm |
|
|
Tartışmanın Daha fazla büyümemesi için kilitlenmiştir. |
|
|
|
|
OHRF Tüm Osmanlıya Sesleniş - Ayrılan Msjlar |
|
|