Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

KEŞAN'DA İSYAN!!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Misraaa

Misraaa

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 6:34 am

Keşan'da İsyan çıktı ve şuan Keşan mert566 nın elinde..
Dilerim belediye bi zarar görmeden geri alınır

Hepimize Geçmiş olsun ;( SadSadSadSadSad
eskisehirli

eskisehirli

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 6:39 am

benden özendin dimi bunun yeri burası diil Very Happy:D
Misraaa

Misraaa

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 6:41 am

Ya küsücem ama isyan çıktı memleketimde hala yerini tartışıoruz Sad ben çok üzgünüm Sad dokunsan ağlıycam sen yerini söle Sad
eskisehirli

eskisehirli

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 6:42 am

gerkeli yerde topiği ben açtım mrk etme Very Happy:d
show_time

show_time

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 8:49 am

Aha bende keşana gezmeye geldim odun keseyim dedim isyan çıktı.İnşallah 0 zararla geri alınır... Sad Sad Sad
guzat

guzat

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 8:53 am

multici isyancılardan değilse bravo yani.
show_time

show_time

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 9:11 am

Şarköyde 2 ay önce isyan eden kişi berke3303 dü ve isminin mert olduğunu söyledi ve bu isyancınında nicki mert.Bu 2 kasabanın isyancıs bir olabilir.Eğer öyle ise kimdir bu mert arpazlılar tarafından oyundan sildirtilen birisi şarköy isyanında reis bendim ama arpazlıların daha fazla emeği olduğu için şarköyde isyan çıkardığını söylemişti ve bunu arpazlılardan intikam amak için yapıyorum demişti. Sanırım arpazlı olan tüm reislerin kasabasında isyan çıkarıyor...
guzat

guzat

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 9:49 am

Foruma şöyle göz attığımda multicilerin olduğu söylenen 2 isyan gördüm,

Şarkoy & Kırklareli

Şimdide Keşan,

!!!

Senindediğin doğru olsa bile Comefromhell Arpazlı mı oldu? Razz

Keşandaki isyanda sizin söyleminize göre eskileri gibi multiciyse tuhaf bi durum.

Ne yaptığını kestirmek çok zor gibi.

Yada birşey yapmıyordur denk geldiği yerde multilerini toplayabildiği yerde isyan ediyordur.
show_time

show_time

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 10:01 am

Comefromhell in kasabası kırklarelinde illa o isyan edecek değil yha başkası etmiştir.Ayrıca eger kırklarelindekide oysa belki valandilede gıcıktır Shocked
guzat

guzat

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 10:04 am

lol! Her gıcık olan multi açıp isyan ediyorsa Edirnede işler karışık o zaman.
kartal13

kartal13

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 11:54 am

aynen öyle kırklareli ve şarköy isyenını yapan o sorunlu şahısla aynı kişi kendisi arpazlı ve valandile değil kasaları boşlattığı için tüm osmanlıya düşman olduğunu göstermiştir o kişi utanmadan bu forumada takılıyor tühh sıfatına 1 gram delikanlıysa çıkar cevap verir
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 12:00 pm

İsyandan inş belediye zarar görmez.Hemen geri alınır.
kartal13

kartal13

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 12:03 pm

lord merte sor istersen zarar vercekmi diye zarar vermiyecen değilmi mert
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 12:20 pm

Mert kim acaba?
Misraaa

Misraaa

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 1:29 pm

Sevgili Keşan'lılar belediyemizi kurtarmak için isyana gerek var..

işe girmeyen isyan edicek insan lasım..

Lütfen buraya Yazın işe girmeyip isyan edebilcek insanlar..

Ve belediyeye bugün herhangi birşeyinizi otomotik alım satım yapmayın kısacası belediyeye satmayın..
bunu yapmanız dönüşü olmayan bi yola sürükleyebilir belediyemizi..

Acil Cevap Beklioruz..İşe girmeyen İsyan Edebilcek Keşanda İkamet Eden İnsanlardan..
Apakay

Apakay

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 5:16 pm

Buyrun işte olan oldu
infini

infini

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPtsi Eyl. 08, 2008 5:43 pm

bu isyanları yapan bir kişi var multici birçok kez silindi yine aynı kişidir.geçmiş olsun . şeref varsa bu adamda zararsız geri bırakır.
rancour

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPerş. Eyl. 11, 2008 4:45 pm

İsyan bastırılmıs ve kesan sulha kavusmustur. Belediye baskanımız zararın olmadıgını bildirmistir. Ayrıca su an itibari ile ekmek ve mısır sıkıntısı ile odun sorunu da bulunmamaktadır.

Kasabam adına , Bilgilerinize arz ederim.
Misraaa

Misraaa

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedCuma Eyl. 19, 2008 5:35 am

Saol Ran Wink geçte olsa buraya bişi yazmayı unutmuşum çok yoğunum bu sıralar birde keşanda deilim ondan unuttum herhalde Wink

Saol genede Wink
Misafir
Misafir
Anonymous

KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: KEŞAN'DA İSYAN!!!!! KEŞAN'DA İSYAN!!!!! Icon_minipostedPerş. Eyl. 25, 2008 11:42 pm

Konu açıklığa kavuştuğu için kilitlenmiştir.

KEŞAN'DA İSYAN!!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası