Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kaansabri

kaansabri

Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Vide
MesajKonu: Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 1:50 am

Saygı değer Arkadaşlar.Türkçülük Cemiyetinin bazı Faaliyetleri Olmuştur.Bu Faaliyetlerin Hepsinde Tartışma Olmuştur.Son Olarakta Bir Arkadaşımızı Bu Yüzden Forumdan Kaybettik.
Türkçülük Cemiyeti Asla Kapanmayacak bunu bildireyim.Tartışmaların Olmaması İçin Şunlara Dikkat Ediniz.

1.Cemiyetimizin fikri veya başka bir yorum yapan kişinin yorumuna karışmayın.

2.Yorumlarınızda ağır konuşmayın.

3.Yorumlarınızı şu şekilde yapın

Türkçe kampanyası yapmıştık diyelimki ona yorum yapacaksınız.

DOĞRU YORUMLAR

Size Pozitif Geliyorsa Örneğin:

Kod:
Kampanyanızı Çok Beğendim Çünkü Türkçenin Bozulmamasını İstiyorum.

Negatif Buluyorsanız.

Kod:
Beğenmedim çünkü ...............

Lütfen Tartışmalar Olmasın.Lütfen Bu konuyada Bozuk bozuk cevaplar vermeyin.Arkadaşımızında Geri Dönmesini Temenni Ediyoruz.

BU BAŞKA KONULARDADA GEÇERLİ FORUMDA AĞIR TARTIŞMALAR OLMASIN.
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 2:08 am

Gereksiz topic açmayın.Yeter
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 11:30 am

Türkçenin korunması iyi bi kampanyadır.....Fakat Kuran'ın türkçe okunması ezanın türkçe okunması filan diye sözler bahsetmeyin...Dini inançlara karışmayın yeter.....
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 12:09 pm

tartışma olmaması için topicin kilitlenmesini talep ediyorum...
Morpheus
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Morpheus

MesajKonu: Geri: Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 12:37 pm

Bu konu fazlasıyla tatsızlaştı, bu başlığı da kilitliyorum, ve bundan sonra bu konuda açılacak başlıkları da kilitleyeceğim. Bir daha bu konuda bu bölümde başlık açmayınız.

Türkçülük Cemiyeti Faaliyetleri Hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası