Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Belediyenin Detaylı Anlatımı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

Belediyenin Detaylı Anlatımı - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Belediyenin Detaylı Anlatımı Belediyenin Detaylı Anlatımı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 8:37 pm

Gereksiz konu açmayınız.Son uyarımdır. kural
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Belediyenin Detaylı Anlatımı Belediyenin Detaylı Anlatımı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 9:00 pm

batuu13 demiş ki:
bence 14 akçe çok güzel gayet uygun memnunum Smile

Seni benim işçim yapmak istiyom 14 akceden Very Happy

hergun iş veririm Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Belediyenin Detaylı Anlatımı Belediyenin Detaylı Anlatımı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 9:03 pm

Karesiye geri döncem...Ben gideli karesi divanı çok kötü olmuş....Yada dönmeyeyim.....Ordakilerin sorunu bu gerçi....hmm...Bidakka....Anket yapın döneyim mi dönmeyeyim mi?Ona göre gelirim.....
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Belediyenin Detaylı Anlatımı Belediyenin Detaylı Anlatımı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 9:44 pm

rohirrim güldürdün yav beni Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Belediyenin Detaylı Anlatımı Belediyenin Detaylı Anlatımı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 9:57 pm

Niye gülüyon...Durumlar kötü...Anket yapın...Ona göre gelirim Very Happy
Morpheus
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Morpheus

MesajKonu: Geri: Belediyenin Detaylı Anlatımı Belediyenin Detaylı Anlatımı - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Eyl. 11, 2008 12:13 am

Sayın kaansabri,

Belediyelerle ilgili detaylı dediğiniz bu çalışmada "detaylı" bir şey göremiyorum. Detayı bıraktım bir iki cümlelik açıklamalardan başka bir şey yok. Eğer bu çalışmanızı geliştirirseniz tekrar enderuna aktarmayı düşünebiliriz.

Ek olarak, bundan sonra enderuna yazı koymak isteyeler bize özel mesajla ulaşsınlar.

Saygılar.

Belediyenin Detaylı Anlatımı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2