Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Sığırlar Nere Kaçtı???

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ekremcengiz1

ekremcengiz1

Sığırlar Nere Kaçtı??? Vide
MesajKonu: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:11 pm

Ezine Kasabasında 2 gündür sığır alamıorum ve mısır werdiimde sığırlarda hiçbir gelişme yaşanmıor. Ziraat nazırına msj atın yazıor ama msjıma cvp werilmior.Ben bu işten Hiç bişe anlamadım :S Ayıptır Sölemesi ama bizim Sığırlar Nere Kaçtı???
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:13 pm

dağa kaçmıştır ekrem .
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:13 pm

Bunu edirne sancağna açsana....Yada karesi...Hangi sancaktaysa işte.........
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:16 pm

Rohirrim10 demiş ki:

herkes görsün diye yazdım buraya...
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:34 pm

herkes senin sığır alamadığını neden görmek zorundaki, herkes görsün diye genel bir yere açıyorsun.

açacağın yer karesi sancağı bölümü.

yada beyle nazıra özel mesaj at oyundan.

Mısırla besleyip büyümüyorsa sığırlar sansızsın demektir.

yada eyalette kacgundur bekleyen sığırlar denk gelmistir o yuzden buyumuyordur.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:37 pm

ekremcengiz1 demiş ki:
Rohirrim10 demiş ki:

Aldınmı lafını Rohirrim Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:43 pm

dj.emmre demiş ki:
ekremcengiz1 demiş ki:
Rohirrim10 demiş ki:

Aldınmı lafını Rohirrim Very Happy

Lafı aldım da.....Herkes onun sığırlarını görsün.....Bende ozaman millet buğday tohumu bulamıyorum...Nerden alıcam....Millet koyunlar yok nerden alıcam....Bunlarımı tartışçam Very Happy
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:47 pm

Sanırım ilk defa senle aynı fıkırdeyim rohirrim10

Benimde mısır tarlam var, ne gübresi atsam verimi yükselir.
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:51 pm

hmm....Bu arada avatar güzel olmuş guzat
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:54 pm

Rohirrim10 demiş ki:
hmm....Bu arada avatar güzel olmuş guzat

Güzel başka bi imza arıyorum pale rengin sararıp beyazlıyacak cinsten Smile

bulursam imzayıda değiştirecem.
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 7:55 pm

Evet imzayla avatar hiç uyuşmuyor.....
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 8:04 pm

ne yani eyaletin sıır wermemesi çok normal dimi sizce de millet sıır yetiştiipde nabcak ki zaten ??
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 8:11 pm

rohirrim sadece ben sığır alamıor deilim herkes alamıor. ayrıca ben de buğdaylarım büyümeince burayamı yazcam demişsin çocukca yazdıın belli oluor espri yapcam die rezil olma bari..
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 8:15 pm

ekremcengiz1 demiş ki:
rohirrim sadece ben sığır alamıor deilim herkes alamıor. ayrıca ben de buğdaylarım büyümeince burayamı yazcam demişsin çocukca yazdıın belli oluor espri yapcam die rezil olma bari..

Yaw ekrem...Konuyu açma diyen mi oldu sana?Ben diyorum ki Osmanlı İmparatorluğu bölümüne açma.....Yani adminler kilitler...ama sen bilirsin...yAda yardım soru cevap bölümüne....
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 8:18 pm

benm derdim neden sıır üretilmior yada tarla sahiplerine sığır werilmio?
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 8:20 pm

Ekrem bunun sorumlusu biz deiliz.Bunu ziraat nazırına sor...

İkinci soruna gelince ise tarla sahiplerine verilmiyor sığır.Ziraat nazırı hayvan ürettiğinde kaparsan kaparsın sığırları..
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 8:26 pm

ii okumuşsan ziraat nazırından cvp alamadıım için yazdım buraya
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Sığırlar Nere Kaçtı??? Sığırlar Nere Kaçtı??? Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 8:38 pm

Gerekli yere taşınmıştır.

Sığırlar Nere Kaçtı???

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası