Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
e.altnr

Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Vide
MesajKonu: Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Icon_minipostedCuma Eyl. 12, 2008 2:43 pm

Malumunuz Sayın savcının Kanunlarımızda [2.1]
maddeli yasaya ithafen hakkımda açılan ıhanet davası ustaca 1 günde
sonuçlandı ve Kadı tarafından sucum sabit göründü ve 6 gün hapis 225
akçe ceza verildi.

Peki mahkeme koridorlarında yaşananları mahkeme kayıtlarından bakanlar görmüşlerdir.

İstifamın eyalette bir aksamaya neden olmadığını belirtmeme rağmen
savcının kadıya olan ikinci iddianemesi mahkemeyi tehdit ettiğim
ifadeleriyle de birleştirelerek ustaca hazırlanmıştı.

Ben butun bunları gormezden gelerek yasalarımızın cezalarında olan
uyusmazlıktan bahsetmis bu cezayı verirseniz basınız agrır demisim.

Ve sonucta sikayetimi adminlere iletilmesi icin gerekli mercilere
ilettiğimden sayın bey geç kalmış bir olayı şimdi yerine getirmekte.

Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 My.php?image=dvqj2

Görüldüğü gibi kadı görevinden alınmış Qundi.

Lakin iş işten geçmiştir haksız yere verilen bir ceza sahsıma uygulanmıştır hemde o kadar uyarılarıma aldırış etmeden.

Ve belki bu ihmalkarlık oyundan silinmesine kadar götürecektir
Qundi'yi, belki bey görevden el çektirilecektir.Eskiden yaşanan
olayları tekrar mı yaşıyacaz yoksa.

Kadı olup asarım keserim havalarında verilen cezaların bedellerini ödeyeceğinizi düşünemediniz mi?

Hepsi ve daha fazlası artık tam sonuç olarak Bölüm 2 de sizlerle bizden ayrılmayın...
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 3:12 pm

yha e.altıner yürü git beni küfür etemye zorlama zamanında orkunhan denilen ibiş Benim babamla kardeşimi idam ettiğinde gıkınız cıkmıordu silinceği vakitde Orkunhan Solon saolsun bi msj tak orkunhan döndü hemde kadı olarka ne zaman uzaklaştırıldı göreviniden divanın iktidarlığı bitene kadar artık hiç birşey demiorum sana
Kimyager

Kimyager

MesajKonu: Geri: Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 3:19 pm

Davanı inceledim son derece yanlış karar verilmiş. Adminler gereğini yaparlar takma kafana. sen 250 akceyı kazanırsın gerı ama o silinen oyun karakterını nasıl kazanacak bakalım
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Icon_minipostedPerş. Eyl. 18, 2008 4:49 am

Kimyager demiş ki:
Davanı inceledim son derece yanlış karar verilmiş. Adminler gereğini yaparlar takma kafana. sen 250 akceyı kazanırsın gerı ama o silinen oyun karakterını nasıl kazanacak bakalım

Bozacının şahidi şıracı (:

bunun Rk'laşmış Halinede biz halk dilinde Muhalefetin Şahidi Multici Diyoruz WinkWink Ay espri saatim mi nedir Very Happy
berdusbey

berdusbey

MesajKonu: Geri: Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1 Icon_minipostedPerş. Eyl. 18, 2008 9:51 am

iğrenç bir espiriydi Smile

Sayin Kadı hz. Ve talihsizlikler zinciri bölüm 1

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası