Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bu forumu hala çekemeyenler var

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
ahmetseker

ahmetseker

Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:34 pm

Seyircilerin verdiği gazla sahnede coştukça coşan türkücü Şeker Ahmet bir türkü çığırmaya başar:

Bir forumu çok sevdim
Admin beni sevmiyor
Mesajı ona yazdım
Neden geri dönmüyor

Elim kolum banlanmış
Çaresizim adminim
Bu forumu biz kurduk
Bizden almak istiyor

BU FORUMU BİZ KURDUK BİZDEN ALMAK İSTİYORRRRR Sad Sad Sad

HAYDİ ÇAKMAKLARI GÖREYİM Idea Idea Idea

BU ŞARKIYI TÜM ALTERNATİF FORUM SEVENLERİNE GÖNDERİYORUM I love you I love you I love you
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:35 pm

haha

ban 1
infini

infini

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:38 pm

king ilahi dönmez sen adamı öldürürsün king
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:40 pm

öldürdün Very Happy:D engellemeyin kendimi minareden atacam lol!
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:43 pm

Asenada geldi cheers ban 1ban 1
infini

infini

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:44 pm

bide bu eksikti haydee oynayın ban 1
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:44 pm

Benim anlamadigim Solanda bu forumu kullaniyor ama neden diger kullanicilarin reklam yapmasini cekemiyor ki onu anlamis degilim Smile

Ahmetseker bu soruya sen cevap ver senden baskasi costuramiyor bak bizi .. bounce
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:52 pm

Obaa asenada geldi o halde oynamaya devam Very Happy

ban 1 ban 1 ban 1 ban 1
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 11:53 pm

jocolor ban 1
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:17 am

Bu ne yaw .Bütün ünlüler burda.Şimdi tarkan gelirse şaşırmam.. Very Happy D:
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:47 am

Asena'nın da sahneye çıkmasıyla iyice gaza gelen Ahmet Şekerses konuğu Ajdar'ın söylediği müthiş ötesi şarkıdan sonra mendiliyle alnını silip beyaz ceketinin üst cebne sıkıştırdı.

"Evet, Ajdar kardeşimiz çok güzel okudu değil mi?" geek

SEYİRCİLER: lol! lol! lol!

"Geçen gelmiş gastecinin biri bağa sori: Bu solon hem burayi oki hem de burayı engellemek istiii, nedi böle oliii"

"Yaw dedim adam arvat kılığında ortalıkta geziiii bişe olmiii de bunu yapınca mı garip oliii"
SEYİRCİLER:lol! lol! lol!

"Neyse biz türkülere devam edek."

"Van, tu, tiriii, forooooooo"

Belki de elinden klavye düşmez
Elin titrese de banın hiç bitmez
Banlasan bile benim için fark etmez
Bir tek dileğim var, defol git yeter

Bunu sana yazdığımı bilmezsin
Bir spam mesaj gibi silersin
Benim için önce forum sonra sensin
Bir tek dileğim var, defol git yeter....
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:55 am

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

Morpheus
Morpheus
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Morpheus

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 1:04 am

Sayın üyelerimiz,

Tamam birilerini eleştiriyorsunuz kendi üslubunuzca; ama lütfen hakarete kaçmamaya özen gösteriniz.

Morpheus
Saygılar sunarım
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 1:09 am

afadersin ama b... nu çıkarmışlar eleştiri yapacaksanız adam gibi yapsanıza, oradan kaçalım derken doluya mı tutuyorsunuz adamı?

Azıtmayın çüüüüüşşşşş
yusufbatuhan

yusufbatuhan

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 1:16 am

Beyler kusura bakmayın ama arpa fazla geldi galiba..ya bi silkelenip kendinize gelin o forumdan niye kaçtınız şimdi siz ne yapıyorsunuz düşünün..kocaman adamlarsınız yaşınıza yazık..
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 1:18 am

O dediğin şeyden başka çıkacak bir şey olmadığı için bu konuda biz de ancak onu çıkarabildik sevgili haydut dostum. Benim bildiğim haydutlar güzel dans ederler guzat hatırlaman lazım bunları. Wink

Suspect Suspect Twisted Evil

silkeleniyoruz işte yusufbatu, her zaman ciddi ciddi olmuyor bu bir oyun gel sen de silkelen
guzat

guzat

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 1:21 am

ben ona dans değil kılıç kalkan ekibi diyordum ama sen iyice dozutmuşsun haydut halin daha iyidi be.
yusufbatuhan

yusufbatuhan

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 2:38 am

ahmetseker demiş ki:

silkeleniyoruz işte yusufbatu, her zaman ciddi ciddi olmuyor bu bir oyun gel sen de silkelen

Neyse sen devam et..yaş icabı olaraktan ben almayım
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 4:32 am

Yaşım 99 çıt çıt çıt çıt yerhhhh : Ankara Very Happy

çıt çıt çıt çıt MEslek: Emekli :d

Ben bu forumun En eskisi olarak guluyorsam Yenilere izin veriyorum...

Gülün arkadaslar gülün Very Happy

Not: Noluyor yha surda az bi zevkimiz var niye olumsuz yorumlar atıyorsunuz ki???Tmm size yabancı gelebilir, hoşunuzada gitmiyordur belki ama Biz eğleniyoruz...Burda bari karısmayın!!!Allah'tan Solon gibi falan deilsiniz yoksa ÇATTT!!! Ban Ban Ban olur walla Very Happy

Ayağınızı denk alın artık kimse kimse'nin online zevkine karısmasın...
@li

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 10:15 am

Adam size napsa yaranamıyor.Dikkatli eleştiri yapın!
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 11:03 am

Hükümet duvarı gibi suratla gelmeyin şuraya, inadına gülüyoz inadına göbek atıyoz işte. Siz gülemiyorsanız ben ne yapayım. Oyun bu oyun gerçek hayatla karıştırmayın bunu, oyunlar eğlenmek için oynanır. Solonbita ve saz ekibi işte bu gerçeğin farkına varamadığı için bu oyunu gerçek hayattaki egolarını tatmin etmek için bir araç olarak görüyorlar. Bu yüzden bu başlığın konusunda olduğu gibi sapıkça ve paranoyakça işler yapıyorlar. Aynı hataya düşmemenizi öneriyorum. Ve inatla bu oyundaki tüm mahkeme suratlılara tekrar gülüyorum:

Laughing Laughing Laughing Laughing lol! lol! lol! bang bang haha ye$il
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 11:05 am

eleştirelim ama forumumuza kimseyi elleştirmeyelım
tüm başkaldıran alternatıf olan isyankar olan arkadaşlara
forumumuz çikiş yoludur kaçiş yoludur kotuden cürümüşülükten:)
pis politikaci olurum haa:)SmileVery Happy:D:D:D
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:03 pm

bu forumu sevmeyen olsun be silkelendik yaşa deil kafaya göre bu işler Very Happy ban 1 hobaaa ohhh Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:35 pm

farao farao farao farao farao cheers cheers cheers cheers cheers ha hahhahaha ha usagum heeeeeehuuuuuuuuu

oyna oyna oyna
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Bu forumu hala çekemeyenler var Bu forumu hala çekemeyenler var - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:42 pm

oyoyoyoyoyooy

Gülün gülün Very Happy

Bu forumu hala çekemeyenler var

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki