|
Yazar |
Mesaj |
Lepiska
|
Konu: TERZİ Perş. Haz. 19, 2008 2:13 pm |
|
|
Çanakkale terzisiyim arkadaşlar kıyafet isteyenler sipariş verebilirler mümkünse kaftan cüppe istemeyin |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: TERZİ Perş. Haz. 19, 2008 4:33 pm |
|
|
ee ne anlamı kaldı o zmn 5 kaftan 7 cüppe istiyoruz belki |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 12:21 am |
|
|
yün pahalı hayat zor darkk kınalılarımda ölüyor zaten hemde 1 değil 7 saol ya |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 12:28 am |
|
|
bi reklamcı daha |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 12:29 am |
|
|
şapka ve corap istiyom |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 12:30 am |
|
|
reklama gerek yok farkımız kalitemiz wayy beee çorap yapalım hemen kokutmadan giyeceksen |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 12:31 am |
|
|
yap tabi surda kaldı 8 gün |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 12:37 am |
|
|
total alma bu makina yapımı hakiki değil banu sizi kandırıyor:Pseviye atlarken beylerbeyinin karşısında yırtılırsa ayıp olur |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 12:45 am |
|
|
yırtılırsa çorapta sorun yoktur sizin ayaklara bakmak lazım |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 1:30 am |
|
|
saten hep suç bizde olur sizin yaptıklarınız kusursuz %100 olur:P |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 1:34 am |
|
|
Tabiki kusursuz |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 20, 2008 10:01 am |
|
|
|
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: TERZİ Salı Haz. 24, 2008 2:09 am |
|
|
Koyun yapan arkadaşlarım yünlerini belediyeye satabilirler... |
|
|
|
kosovalı
|
Konu: Geri: TERZİ Salı Haz. 24, 2008 12:32 pm |
|
|
belediyeyi düşündüğün için dimi başka sebebi yok yani |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: TERZİ Salı Haz. 24, 2008 1:50 pm |
|
|
Evet yaşıyla zekası ters orantılı çalışan güzel kardeşlerim belediye yünü 11 e alır bende onu eyalete satarrsam 12 ye ama kasaba pazarına koyarsam 13 14 e alınır ki genelde kimse 13 e almaz terzilerden sadece herkes kazansın diye genelde kara kan kayibey schahi infini rumuzlu oyunculardan yünlerini ben alırım belediye sattığımda da ben alırım terzi dışında yün alınması yasaktır anladın mı akıllım |
|
|
|
kosovalı
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 27, 2008 6:40 pm |
|
|
yaş olayında ciddiysen bu durumda sen zararlı çıkarsın yok laf çarpmak için solediysen çok ayıp seni kınıyorum başkan oldun bi haller oldu sana yün meselesine gelince: başkan olarak bütün kasabayı düşünmen gerekirken belediyeden aldıın ucuz yünleri arkilerine daıtıyosun olmuyo ama pls cvp yazcaksan yazarken sakin ol yazdıın cevap amacı taşısın sadece
AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR Türk Atasözü |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 27, 2008 7:48 pm |
|
|
belediyede yün mü vardı da arkadaslarına dagıtsın ! önce bir arastır sor sorustur öğren de ole yaz bipici .. burda gelipde bilip bilmeden sacmalama ..herkesi de eski belediye baskanı gibi sanma ! o yünler 11 akceye belediyeye alınıp 13 akceye terzilere satılıyor .. sana yün lazımsa pazarda 13 akceye mevcut buyur al ne işine yarayacaksa .. yün yatak mı yaparsın artık yün minder mi bilemem pazarda yün mevcut !
ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karsıdakinin anladıgı kadardır.. bu da benden olsun anlayana |
|
|
|
Schahi
|
Konu: Geri: TERZİ Cuma Haz. 27, 2008 9:14 pm |
|
|
Sağda solda 2 laf duyuyor gelip burda anlamadan yazıyorsun.Totalında dediği gibi bilmeden yazma.Hatta kasabadan gittiğinize göre bu bölüme hiç yazmayın.Gittiniz bidaha gelmeyin.
Banu az bile yapıyor ben olsam ilan veririm sizin tarlalarınıza işçi bile aldırtmam.Her Çanakkalelinin hakkını yediniz hemde hep beraber yediniz.
Hem suçlu hem güçlü atasözüde sana gelsin.Daha neler gelecekte milletin sabrını taşırmayın... |
|
|
|
kosovalı
|
Konu: Geri: TERZİ C.tesi Haz. 28, 2008 1:03 am |
|
|
dönüşümüz muhteşem olucak Neyse canlarım sizinle tartışmamam gerekiyor kendinize iyi bakın |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: TERZİ C.tesi Haz. 28, 2008 2:03 am |
|
|
kırmızı halı hazırladık bekliyoruz |
|
|
|
ulysses moore
|
Konu: Geri: TERZİ Çarş. Tem. 09, 2008 11:01 am |
|
|
banu abla ben geri dönmeye şalvar ve gömlek diker misin?? 2-3 belkide 4 haftadan döncem o yüzden acele etme 1 ay var daha yani |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: TERZİ Çarş. Tem. 09, 2008 1:21 pm |
|
|
Arkadaşlar bende Gönen'de bulunan Çanakkale terzilerindenim.Terziliği becerecek varsa anahtarımı kargolayayım birine |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: TERZİ Çarş. Tem. 09, 2008 1:57 pm |
|
|
ulysses moore yaparız ablacım terzi açığımızda kalmadı yün sıkıntımızda yok 1 aya 7 terzi oluruz |
|
|
|
ulysses moore
|
Konu: Geri: TERZİ Perş. Tem. 10, 2008 12:34 pm |
|
|
iyi o zaman 1 aya gömlek ve şalvar istiyorum gelince hemen satarsınız bana şimdiden sağolun ... |
|
|
|
Birün
|
Konu: Geri: TERZİ Perş. Tem. 10, 2008 12:39 pm |
|
|
Bende terziyim herşey dikilir |
|
|
|