Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Beylerbeyiniz Soruyor

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Görev yapmak istemeyen kişi?
Direk istifa etsin
Beylerbeyiniz Soruyor Vote_lcap83%Beylerbeyiniz Soruyor Vote_rcap
 83% [ 50 ]
İstifa etmesin, boş boş otursun
Beylerbeyiniz Soruyor Vote_lcap12%Beylerbeyiniz Soruyor Vote_rcap
 12% [ 7 ]
Banane, farketmez.
Beylerbeyiniz Soruyor Vote_lcap5%Beylerbeyiniz Soruyor Vote_rcap
 5% [ 3 ]
Toplam Oylar : 60

Yazar Mesaj
fmc

fmc

Beylerbeyiniz Soruyor Vide
MesajKonu: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 7:51 pm

Divana seçtiğiniz üyeler var ya. İşte onlar üzerlerine düşen görevi yapmazlarsa. Ve siz bundan çok haklı olarak etkilenirseniz. Mesela "MADENLER KAPALI KALIRSA". Sizce o divan üyesi istifa etmekli mi? Yoksa Madenler eskisi gibi 16 akçeye işçi çalıştırarak büyük zararlarla mı çevrilmeli?

Ben sizin oylarınızla gelmişim bey olmuşum. Madenlerden getirimizi düşük tutacağım ve akşam rahat uyuyacağım. Hiç sanmıyorum...

Mesihi ile çok güzel bir şekilde başlamıştık bu maden işine ama çok büyük bir engel aldık. Sizce bu engel olan kişi divandan istifa etmeli mi?

İsim vermedim. Konuyla alakalı divan üyeleriminde isim vermeyeceğini ümit ediyorum. Halk olarak ne diyorsunuz? Sizi dinliyorum! Bu kişi OHRF, OTMF, BODF veya Barıştırıcılardan bir divan üyesi. Ama siz yandaşı olmadan bir elinizi vicdanınıza koyup cevaplayın bakalım.

Diğer forumda bu konuyu oylamasız başlatıcam.

Saygılarımla.
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 7:56 pm

istifa etsin
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 8:15 pm

kaansabri demiş ki:
istifa etsin
bencede. ama sözde vatanın iyiliğini istiyorlar. ama nerdeeee... her işi biz yapalım. onlar kendi bildikleri işleri yapsınlar.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 9:16 pm

Mahekeme'nin önünde hesap vermelidir. Soruyu cevaplarsak, kendisi derhal istifa etmelidir.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 9:39 pm

Eğer Edirnedeki kanunlar hala MMD zamanında hazırlanan kanunlarsa orda divan üyesinin inaktif olduğu durumlarda yapılması gerekenler vardı.

Ben edirnede yaşamadığımdan fikir belirtmeyeceğim.
hera

hera

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 10:04 pm

görevini yapmayan,sorumluluklarının bilincinde olmayan birini başımızda tutmanın bi anlamı yok...
kendi rızasıyla istifa etmeli yada bu durumu düzeltmelidir....
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 10:12 pm

Onu verilen görevleri yapmayan,bulunduğu mevkiyi haketmeyen kişiler istifa etmeli bence.
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 11:08 pm

diger forumdada bu başlıkla ilgili konuştum evet istifasını istemekten başka çaremiz yok istifasını versin..
Kimyager

Kimyager

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 2:40 am

bu kişi Levrektir..
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 10:37 am

Kimyager demiş ki:
bu kişi Levrektir..
sen nerden biliyorsun? ispikçiii.

evet levrekti.

ben yinede son bir şans verdim ve bu şekilde halkın tepkisini üzerine toplamadan görevini yapması için zorla görevi kendisine verdim.

bari olayı başından alalımda herkes bilsin. ŞEFFAF DİVAN...

konu mesihinin istifasıyla başladı. bir kaç görüşme sonunda levrekin güvenilir biri olduğunu benim için çok önemli 2 kişiden referans olarak aldım.
gittim levrek hanım malesef görevi kabul etmedi. serseri33 e ver ben yapamam öle şeyler dedi.
ben bey olarak göreve geldiysem benimle kimlerin en verimli çalışacağına ben karar veririm. biliyorsunuz her görevi aldım nerdeyse ve savcı-kadı kavgalı kişiler olunca adaletin işlemediğine bizzat savcıyken veya kadıyken tanık oldum. kadı ve savcıyı kendi partimden 2 kişiye verdim. biri hata yaptı. görevden alındı ve bu konuda tecrübeli biri bu göreve atandı. yani bir particilikten çok işi kimin yaptığına bakıyorum. ve görüyorsunuz ohrf adına valandil, ben ve melike hanım üstümüze düşeni yapıyoruz. hatta qundi kardeşimiz kanunda yazanı uyguladığı için siliniyor. bir bakıma kanunlarımıza artık güven kalmıyor. bu konudada bir çalışma başlattık. tekrar bunların yaşanmaması için. ama otmfye bakıyorum apatienin işi var sağolsun zar zor girip yinede kontrolünü ve görüşmelerini ihmal etmiyor. ama levrek hanım ben iş yapmam o bu yapsın diyor.
en sonunda son kez levrek hanıma gewl şu işin başına uzamasın bu konu dedim. uzasın nereye uzarsa uzasın dedi.

önce divanda bu hareketinin yanlış olduğunu belirtip istifasını talep ettim.
ardından bir hata yaparak diğer forumun kullanıcılarını adam yerine koyarak onlara bir konu açtım. bilgilendirme. tabiki konuyu hemen çamur banyosuna bağladıkları için cevap bile verme gereksinimi duymuyorum. ki zaten adminlerin multileri oldukları belli. o boraa nın laflarına hiç bir adminden müdehale gelmedi gariptir ki alıştık.

içerdeki divandaki konuda bana valandilin geçen divanda görev ypamak istememsini örnek gösterdi. fakat ben geçen divandaki captainkidd değilim. ben görev yapmam beni kabul etmem. ya da ederim ama adam akıllı nedenlerle geleceksin. ben o işi yapmam bu işi yaparım. çocuk gibi boz küstüm sana. ya yapmayın allah aşkına binlerce kiinin verdiği oyla şekillenmişr bir divanda olur mu bu?

neyse ben yine dedim bu sinirle söylüyor bunları görevi vereyim yapar. yapmazsa yapmam der. ha bu arada sanki divan ölmüş bitmiş muhtaç ona. dün forumu kurcaladım yaptığı her işi hatta daha bile fazlasını ziraat nazırı yapıyor. ve ben şimdiyte kadar ziraat nazırına ne dediysem sorgulamadan yaptı sağolsun. ne bu sendeki havalanmalar.

neyse forumla böyle halka inince konu hanfendi lütfetti ve görevini yapmaya başladı.

yapma gerekçesini ise "aman şimdi görevi yapmam etmem beni dava edersin" oldu.

bir tarafta 5 gün karar vermesi için bekleyen susan halkın madensizlikten acı çekmesine izin veren ben... diğer yanda kuyu kazan ben... yazıklar olsun beni böyle tanıyanlara. hiç tanıyamamışlar...

velhasıl kelam... konu adliyeye intikal edecekken divan üyelerimizden levrek hanım görevini benimsemiş duruma geldi allaha şükür. ama kanmadın. bu vatan için fedakarlık değil. bu dava açılmasından korkularak işe dört bir kolla sarılmaktır.

oylarınız için teşekkür ederim. hatamız olduysa affola. herşeyi bilmek hakkınız.
saygılarımla.
ecomic

ecomic

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 10:41 am

eğer divana girmek için listeye giriyorsan verilecek her göreve hazır olmalısın... onu yapamam, bunu şöyle olursa yaparımla olmaz... sistem tıkanır kalır... divana ille de belli bir görev almak için mi aday oluyor herkes? eğer böyleyse ki böyle görünüyor, cok acı... memlekete hizmetse amaç, verilecek her göreve hazır olunmalı...
eğer yapamayacağını düşündüğün bir görev varsa divanda, girmeyeceksin secime... bu bir askerin "çok dağlık ben orda savaşamam, beni düz araziye yollayın" demesine benziyor... bana istediğim nazırlık verilmedi deyip küsüp oturmakla olmaz.... amaç birlik beraberlik içinde görev yapıp memlekete hizmet vermek değilse, bu forumlarda daha bunları cok konuşur, daha birbirimizi cok kırarız.
hera

hera

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 5:28 pm

ecomic demiş ki:

eğer divana girmek için listeye giriyorsan verilecek her göreve hazır olmalısın... onu yapamam, bunu şöyle olursa yaparımla olmaz... sistem tıkanır kalır... divana ille de belli bir görev almak için mi aday oluyor herkes? eğer böyleyse ki böyle görünüyor, cok acı... memlekete hizmetse amaç, verilecek her göreve hazır olunmalı...
eğer yapamayacağını düşündüğün bir görev varsa divanda, girmeyeceksin secime... bu bir askerin "çok dağlık ben orda savaşamam, beni düz araziye yollayın" demesine benziyor... bana istediğim nazırlık verilmedi deyip küsüp oturmakla olmaz.... amaç birlik beraberlik içinde görev yapıp memlekete hizmet vermek değilse, bu forumlarda daha bunları cok konuşur, daha birbirimizi cok kırarız.
çok haklısın sana katılıyorum...ne yazık ki çalışmaktan çekinir hale geldik.biz neden seçiyoruz divanı?Sadece divandakiler çalışsın diye mi Hayır halkına hizmet etsin halkta onlara hizmet etsin diye....Eğer sen hizmetinden yoksun bırakırsan halkı bu halk seni taşlar zamanı geldiğinde.kaldıramayacağın taşın altına elinizi sokmayın.Bu sözlerim sadece Levreğe kasıt bişey değil.Sorumluluklarının bilncinde olmayan herkese.
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 5:45 pm

http://www.tribalnations.com
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 6:05 pm

bune simdi Very Happy
StrongBandit

StrongBandit

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 9:12 pm

Alıntı :
hatta qundi kardeşimiz kanunda yazanı uyguladığı için siliniyor

ben buna zuhahahhahhahha derim santa kanunu bi daha oku, bide eski kadi olacaksin. Herkez mutabik kaldi hata yaptiginda ama halami savunulur, allahim sen bizi koru kolla yarabbim cheers

konu icin ise sonuna kadar haklisin, sebepsiz yere boyle yapmak sacma Surprised
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 9:21 pm

nereye gitsem bu zıplayan multiyi görüyorum bounce
StrongBandit

StrongBandit

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 9:54 pm

bende her yerde donmem diyen bi donek goruyorum, ikimizde bi doktora gorunelim derim Arrow
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 10:43 pm

bu fason espiriler bir yerden tanıdık geliyor ama dur bakim Question
hera

hera

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedPerş. Eyl. 18, 2008 2:47 am

StrongBandit demiş ki:
Alıntı :
hatta qundi kardeşimiz kanunda yazanı uyguladığı için siliniyor

ben buna zuhahahhahhahha derim santa kanunu bi daha oku, bide eski kadi olacaksin. Herkez mutabik kaldi hata yaptiginda ama halami savunulur, allahim sen bizi koru kolla yarabbim cheers

konu icin ise sonuna kadar haklisin, sebepsiz yere boyle yapmak sacma Surprised
sen gülerken zuhahahahahahaha diye mi gülüyosun sana önerim kapat ağzını gülerken...sen haklıyı haksızı ayırt etmeyi öğren sonra tevekkül et Allah a sonra duan kabul olucaktır hiç şüphen olmasın...
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Beylerbeyiniz Soruyor Beylerbeyiniz Soruyor Icon_minipostedC.tesi Eyl. 20, 2008 12:52 pm

Bu strong bandit kaknus olmasın ..!!

Beylerbeyiniz Soruyor

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası