|
Yazar |
Mesaj |
Mit
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 7:38 pm |
|
|
Biri Qundi isimli bir karakter açmis. Nedense kendisi kadin ve hemende inzivaya çekilmis. Vah vah ne kadar garip.. |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 7:40 pm |
|
|
kuyruk acısı diyelimm...zekiyeler sizi ...yapanda belli aslında..gülelim biz buna |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 7:47 pm |
|
|
Aynı tezgah, aynı senaryo...
Birisi bir hata yapar veya hata yapmış gibi gösterilir...
Solonun yalakaları hemen solona koşar...
Solon adminlere koşar...
Hooooppp, hesap uçmuş...
Yalakalar da bir halt becermişcesine sırıtır...
Aferim size |
|
|
|
sirpence1907
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 8:16 pm |
|
|
olay ne hic anlamadım ama bi isler karısmıs gibi qundi hemserim olur uzuldum asıldıgına |
|
|
|
berdusbey
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 8:21 pm |
|
|
ne rp yazmış :s |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 8:27 pm |
|
|
hayde bunun arkasında kim varsa çıksın karşımıza bizim adımız belli karşımızdaki kim,görünen sadece korkak maskeli isimlerin arkasına saklanıyor biz güçlü olduğumuz sürece buna mahkum biz ne yaptıysak biz olarak yaptık ismimizi değiştirerek suçları başkasının üstüne atmadık biz bundan güçlüyüz ve güçlü olacağızda.. |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 9:06 pm |
|
|
Yha bu multi açan kim olucak e.altnr dir cezayı yiyende o sonuçta... Krallikların forumunda yaptığı gibi Qundiyi yanlış tanıtmaya çalışmış , ama görmeliki, Bu forumda ordaki gibi Yalancı Destekçileri yok... Hadi Git forumunada orda zırılda ... |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 9:17 pm |
|
|
- Dreamlord demiş ki:
- senin gibi şereffsizce yaşamaktansa ölmeyi tercih etti
sana yeter sanırsam Yeterli bu kapak ona (: |
|
|
|
ereqli41
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 9:18 pm |
|
|
Yaw bilip bilmeden adamı sekilden sekile sokmusunuz |
|
|
|
qundi
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 9:37 pm |
|
|
Arkadaşlar Burda bana destek olan herkeze teşekkürlerimi iletiyorum ve Emekci İsmi İle oyuna Kırklarelinde başladığımı belirtirim Evet Bitmedi E.altnr ve yandaşları meydanı boş bırakmaya gelmezsiniz ama şunu bilinki ölümünüz benim eliollmden olacak !!! Ozamanda sizi kurtaran biri çıkarmı acaba bakalım onada bir kılıf uyduracakmısınız Ama Unuttuğunuz tek bir şey var DOĞRU SALLANSADA YIKILMAZ.....
Biz adminlere dayayıpta bu oyunu oynamıyoruz biz gücümüzü bizim gibi sessiz çoğunluktan alıyoruz ve bu yüzden de sizi sandığa gömüyoruz Ve yinede GÖMECEĞİZ...
Utanmadan birde Çakma Qundi yaratıyorsunuz eğer sizde kişiye az birşey saygı olmuş olsa bu yola müracat etmezdiniz ama multiyi açan şahıs nedense bayan açmış Bu da onun oyun bilgisinden olsa gerek diyelim..... Yazık size ya vallahi yazık bu kadarda alçalacağınızı düşünmemiştim ama Çok Şükürki Kendinizi Ve anlayışınızı yansıntınız artık bu halkın size söyleceği tek Söz Sandık Olacak.....
Hangi Partiden hangi düşünceden olursa olsun Benim Haksız yere silindiğim için burda yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.....
Oyunlara Gelmeden Kişisel değil Millet Çıkarlarını gözeterek bundan sonra Hareket Etmenizi rica ediyorum..
(Kesin Bu Yazımada Çamur Atacaklardır Edabiyat Yapıyor Diye Ama edebiyat değil Bu Halkın Birleşmesi Olacak)...
Saygılarımla Qundi.....(Emekci) |
|
|
|
Rk.ealtnr
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 9:41 pm |
|
|
Bu forumdaki kimyager isimli kişi ben değilim ve bazılarınında ima etmeye çalıştığı gibi Qundi hesabını açanda ben değilim. (sildirmeye çalıştığım bir hesabı açmam gayet mantıksız)
Forumdan süresiz banlıyım ama bu iki konuya açıklık getirmek için bu hesabı açtım. Tek kullanımlıktır.Kuralı ihlal ettiğim için üzgünüm.
Hesaplaşmak isteyenlerlede elbet hesaplaşırız. |
|
|
|
qundi
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 9:48 pm |
|
|
Maşallah istihbarat çok sağlam bakalım bu istihbarat sizin hayatınız kurtaracakmı efendiler... |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 9:53 pm |
|
|
Lütfen sakin olun |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 9:57 pm |
|
|
Ya konu ne anlamadım.... |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Qundi'ye Ne oldu ? Çarş. Eyl. 17, 2008 10:05 pm |
|
|
Gerekli açıklamalar yapılıp tartışmanın daha fazla uzamaması için kilitlenmiştir. |
|
|
|
|