Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ahmetseker

ahmetseker

Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Vide
MesajKonu: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 5:46 pm

Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Zombiksj0

Ben tam bir montaj ustasıyım Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 5:47 pm

huhahaha seker ahmet beni güldürdün Allah ta seni güldürsün Very Happy:D:D
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 5:55 pm

bende açılmıor resim Sad göremedim ne gönderdin şeker Sad
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 6:05 pm

Hehe Laughing
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 6:58 pm

haha Ahmetşeker Very Happy cok komik Very Happy krize girdim Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 7:00 pm

Misra, resmi forumun sol köşesinde Ramazan Ramazan içmiş sızmış tipler varya, onları müthiç bir montaj tekniği ile zombi yaptım da Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 7:05 pm

Şeker nasıl yaptın onları gerçeği ile ayırt edilemiyor.Ben ayırt edemedim mesela bunu çok iyi photoshop cular bilir resimde oynamayapıldığını anlamak imkansız diyebilirim.Tebrikler
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 7:09 pm

Günlerdir bu işle uğraşıyorum showtime...

Bu arada sizce bu 4 kişi kim olabilir? Very Happy Very Happy
infini

infini

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 7:13 pm

en soldaki bariya onun yanındaki solon hem kadına hem erkeğe benziyor onun yanındaki süpergazi ve en sonuncusu menelia:D
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 7:32 pm

yaa bırakın ahmetşeker bizi kandırıyor bu resimle hiç oynanmamışki zaten orjinali böyle Very Happy
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 7:55 pm

Surprised

kartal13 demiş ki:
yaa bırakın ahmetşeker bizi kandırıyor bu resimle hiç oynanmamışki zaten orjinali böyle Very Happy
eet eet kartal abi haklı bakın isterseniz Laughing
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedCuma Eyl. 26, 2008 8:06 pm

Yok yaw...Bu orjinal değil....Baktım ....En ince detayına girdim.....Amerikadan 10 yılda anca yapılmış bi makinayı getirdim....Baktım....Vaybe ya....O makinayla bile askalsın kaçırıyodum.....
Bunun için saatleri.....Ne günleri.......Aylar gerekli be ahmet....

Bu montaj tekniği için son model bi makina gerekli sana...Makinadan bize de ver....Parayı bastırır alırım..SOnra ......Ülke benden sorulur....
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 12:22 pm

Zuhaha süper yaf...Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 12:37 pm

bariyanıın karakterinie birz şişman hani Very Happy
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 1:00 pm

phuhahaha Very Happy:DD:

bunu biri resmi foruma aktarsın Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 2:29 pm

Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Lolold2
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 2:33 pm

Benimki kadar olmasın bu arkadaşınki de oldukça başarılı Very Happy
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 2:41 pm

Foruma bağlandığnız kullanı ismi kurban.... haha

Yalanlar iftiralar ölü guruplar tuzaklar kurbanlar...

Hepsi sol üst köşede .........
Devletialiosman

Devletialiosman

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 6:51 pm

valla süper yapmışsın
hele piknik kısmı Very Happy:D
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 8:38 pm

Cok guzel olmus Hele Ahmetseker'inkine laf yok ,demeseniz anlamiyorum adam bak bunun icin haftalarca ugrasmis sonuc super Smile

Rohirrim11'inkide cok guzel hele yazilari Smile
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 8:48 pm

Süper olmuş görünce Koptum valla Very Happy lol! Elininze sağlık
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedC.tesi Eyl. 27, 2008 9:02 pm

ahmetseker demiş ki:
bu arkadaşınki de oldukça başarılı Very Happy

unanim unanim bang bang
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş Icon_minipostedSalı Kas. 11, 2008 12:42 am

haha Süper

Resmi Forumun 4 avanağı bile zombi olmuş

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası