|
hem soyguncular hem güçlüler |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 7:40 pm |
|
|
Ben görüyorum.... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 7:40 pm |
|
|
Ne görüyorsun Roh? |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 7:42 pm |
|
|
Söyliyim mi? |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 7:44 pm |
|
|
7 eyluldeki verileri,6 eyluldeki 47.316.39 para ile çıkarın toplayın hesap edin görün birde hergün para basılıyor !!! |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 7:45 pm |
|
|
Benden önce excellent davranmış.... İşte duydun mu? |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 7:57 pm |
|
|
Hazine kısmında yazan sayı alttaki çeşitli verilere göre değişir, para basımı da bunlardan bir tanesidir. Tabu'nun yaptığı hesapta da gördüğümüz gibi çok küçük bir meblağa dışında bir değişiklik yoktur. Para basımları zaten hesaba yansır. Ama biz illa 5bin akçeyi kayıp görmek istiyoruz diyorsanız benim diyecek bir şeyim yok. |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 8:03 pm |
|
|
Şekerim haksız duruma düşünce diyecek nasıl bi sözün olsun ki |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 9:16 pm |
|
|
- Rohirrim10 demiş ki:
- Şekerim haksız duruma düşünce diyecek nasıl bi sözün olsun ki
Konunun Ahmetseker'le herangi bir ilgisi yok neden haksiz duruma dussun..Hadi dustu diyelim dusse ne olur dusmese ne olur onu baglayan bir konu degil bu ,bilgili biri olarak yorum yapiyor |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 9:28 pm |
|
|
O da biliyor haksız olduğunu ama işte bunu kabul etmek biraz olgunluk ister, o da pek yok Rohda |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 9:57 pm |
|
|
- Rohirrim10 demiş ki:
- Ya ben mısraa dan cevap bekliyom......
Mezarlıkta dedikleri için....... Resmi forumda söylediklerimin Arkadasındayım Rohirrim, değişmedi Fikirlerim Değişmeyecekte..
SultanBanu'yu Kadınlar Dayanışma Loncasından Tanıorum..Kendisi İlk önce oyuna Farklı 1 ülkede başlamıştır..Daha sonra O ülkenin dili vs olaylarındanBildiğim Kadarıyla Hesabı silindi ve kendine yeni 1 hesap açtı farklı bir ülkede başladı kolonilerle ülkemize taşındı..
Kısacası SultanBanu Yeni 1 oyuncu değildir.. Bu konuda mutabıksak,Sizler S2 olabilmek için Arkadaşlarınızdan yardım aLmıormusunuz??
Almadım diyemezsiniz, Bende diyemem..Hepimiz s2 yada s3 olmak için dostlarımızdan yardım aldık..S2 olduğunda seçtiği meslek kasaplık gayet güzel para vardır..Sonsuz'un sözlerini hatırlarım bu bağlamda, SultanBanu'da bir Anormallik Durum yok..
Ve asıl konu, Ben Prens'e Eyaletin sözde bug olduğu varsayılan 5000 akçesini çaldığından ziyade Belediyeden kendine para geçirdiğini beyan ettim..
Demekki iyi okumamışsınız..ki Tabu'nun resmi forumda beyan ettiği üzere Belediyenin günden güne yitirilen (ki mal satışı olduğu halde) parasının Prens'in ise Günden güne artan parasının hesabından bahsettim ki Tabu'nun verdiği istatistiklerden de görüldüğü üzere çalındığı ortadadır..Gene bana burda Mısra ödenek verdim,ases tuttum, yok efendim fırıncı yoktu değirmenci yoktu gibi bahanelerle gelmesin,Hangi belediye oyuncularına ödenekle seviye atlatırmış?? Yasal 1 yönünü görememekteyim..
Ayrıca ödenek verdiği kendi dostları ve eşidir..Ayrıca prens madem belediyeden kendi zimmetine para geçirmeden öncede bu kadar da zenginmiş ve ödenek verdiği insanlar güvendiği insanlarmış neden kendi cebinden vermemiş de belediyenin ödeneğinden vermiş buda 1 çelişki konusudur..
Fikirlerim Hala Aynı yöndedir..Değişmemiştir..SultanBanu'da anormal 1 durum gözükmemektedir..
Fikirlerimi Sayın prens Geçerli ve gerçek nedenlerle(!) çürütüne kadar arkasındayım.. Ayrıca rohhirrim 1 insanın arkasında durmak korumak kadar mükemmel 1 şey yoktur yalnız o insan haksızsa susmayıda bilmek gerekir.. Saygılarımla..
Mısra.. |
|
|
|
Aslanix
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Paz Eyl. 28, 2008 11:53 pm |
|
|
şu basit şeyi düz olarak hesaplayamayanların matematiğine edim aynı zmanda 5000 akçeyi eksik görmek istiyosan görürsün diyen ahmet ziraat nazırı kaptan prens değil |
|
|
|
tabu
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Ptsi Eyl. 29, 2008 2:18 am |
|
|
- Excellent demiş ki:
Yandaşcı belli oluyor,11 bin akçe eksikte para basımı yokmu 5 bin akçe civarı para basılmış ama nedense o para yok sadece maden parası 11 bin akçe düşülmüş,yalancılar belli oluyor belki sende varsın işin içinde belli olmaz ... Yani siz diyorsunuz ki para basımından dolayı eyalet hergun 5000 akçe net kar elde ediyor. Eğer öyle ise sizin dediğinize göre eyalet 10 günde 50000 akçe 1 ayda ise 150000 akçe kar elde eder.
Çok yanlış çok yanlış düşünüyorsunuz.
Cumartesi ve pazar raporlarında eğer ciddi bir eşya alışverişi olmamışsa surekli bu sekilde para açığı olacaktır. Bir sonra ki cumartesi günü ile pazar günü raporlarını inceleyerek bunu deneyebilirsiniz. Yine aynı eksilme olacaktır. Çünkü pazar sabahı oyun güncellendiği zaman madencilerin 2. taksidi direk eyalet kasasından düşüyor. Eyalet sizin elinizde zaten dilediğiniz gibi at koşturuyorsunuz. Denemekle birsey kaybetmezsiniz. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Ptsi Eyl. 29, 2008 4:14 am |
|
|
- Aslanix demiş ki:
- şu basit şeyi düz olarak hesaplayamayanların matematiğine edim aynı zmanda 5000 akçeyi eksik görmek istiyosan görürsün diyen ahmet ziraat nazırı kaptan prens değil
Sen milletin matematiğine edeceğine, Adam gibi konuşmayı öğrende gel..
Madem basit şeyi hesaplayamıoruz hesaplayıver ve resmi forumda Tabu'nun gösterdiği kanıtlara göre eski belediye başkanı ve yeni belediye başkanının istatistiklerine bakıpta hesaplayıver..
Bizler körmüyüz?
Aradaki fark bariz belliyken belediyeden zimmetine para geçirdiği bariz ortadayken siz neyin,kimin savunmasını yapıorsunuz..Çok sinirlendim ya.. sen kimsin matematiğine ediyim diyebiliorsun?
Ama yok insanda edep olmalı biraz,terbiye olmalı..
Birde muhatap olacağı insanı, iyi seçmeli insan..
Şimdi Söylediklerime yalnızca Prens cevap versin..
Yukarda beyan ettiğim gibi Sayın prens sizin madem böyle iyi bir servetiniz vardı.. Madem belediyeden 1 çöp çalmadım dersiniz...
S2 olması için yardımcı olduğunuz insanlar kendi dostlarınız güvendiğiniz insanlardı.. Neden belediyeden ödenekle seviye atlatmak yerine kendi paranızdan ödünç vermediniz??
yoksa onlara bu kadar güvenmiyormuydunuz? yoksa ödemezler diye mi korktunuz..Hoş ödememişler zaten,neden dava edemediniz? Biri silindi ya diğerleri? Zaten dava edemezsiniz ki yaptığınız yasal değil Yada bana ödemezler belediyeden de ayrılacağım zaten banane diye mi düşündünüz?
resmi forumda beyan etmiştiniz..önce dediniz ki:
- Prens demiş ki:
- Söylemeyi unuttum sv2 olması için ve tarla alması için 4 kişiye ödenek verilmişti,hala ödenmedi ! 500 akçe
Sonra dediniz ki:
- Prens demiş ki:
- Ödenek verilenler=Enesturan 500 akçe Tarla,rohirrim10 sv2 ve tarla için 1000 akçe verildi ilk tarla almıştı sonra terzi ihtiyacı olunca bida verilmek zorunda kalındı ama sonunda silindi,son olarak tarla için izmir_ezgiye verilmişti ayvalıktan geldi tarlasını satmıştı burda gene aldı ama taşın diyince gitmişti onada tarla için vermiştik kasabaların içinde en iyi ekonomi yabancılardan aldıgımız vergi yüzünden bergamadaydı uretim için ödenek guvendiğimiz kişilere verdik
önce 4 kişi dediniz sonra 3 kişi saydınız hadi bunuda geçtim enesturan isimli şahıs her yerde 400 akçeye bulunan tarlalardan alamıormuydu?neden ona 500 akçe??? Hadi bunuda geçtim.. burda ''güvendiğimiz kişilere verdik'' ibaresi geçior.. Şimdi aynı soruyu tekrar yöneltiorum:
Madem güvendiğiniz kişilerdi Madem siz belediyeden 1 çöp çalmadınız (!) sizin servetiniz zaten vardı, neden güvendiğiniz insanlara ödenekle para attınız? Neden kendiniz ödünç veremediniz kendi paranızdan?
Buna cevap bekliorum..Sadece Prens'ten.. Araya kimse girmesin.!
Saygılarımla..
Mısra.. |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Ptsi Eyl. 29, 2008 8:13 am |
|
|
yaw bu rüşvet ne oluyooooor |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Ptsi Eyl. 29, 2008 3:17 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Aslanix demiş ki:
- şu basit şeyi düz olarak hesaplayamayanların matematiğine edim aynı zmanda 5000 akçeyi eksik görmek istiyosan görürsün diyen ahmet ziraat nazırı kaptan prens değil
Sen milletin matematiğine edeceğine, Adam gibi konuşmayı öğrende gel..
Madem basit şeyi hesaplayamıoruz hesaplayıver ve resmi forumda Tabu'nun gösterdiği kanıtlara göre eski belediye başkanı ve yeni belediye başkanının istatistiklerine bakıpta hesaplayıver..
Bizler körmüyüz?
Aradaki fark bariz belliyken belediyeden zimmetine para geçirdiği bariz ortadayken siz neyin,kimin savunmasını yapıorsunuz..Çok sinirlendim ya.. sen kimsin matematiğine ediyim diyebiliorsun?
Ama yok insanda edep olmalı biraz,terbiye olmalı..
Birde muhatap olacağı insanı, iyi seçmeli insan..
Şimdi Söylediklerime yalnızca Prens cevap versin..
Yukarda beyan ettiğim gibi Sayın prens sizin madem böyle iyi bir servetiniz vardı.. Madem belediyeden 1 çöp çalmadım dersiniz...
S2 olması için yardımcı olduğunuz insanlar kendi dostlarınız güvendiğiniz insanlardı.. Neden belediyeden ödenekle seviye atlatmak yerine kendi paranızdan ödünç vermediniz??
yoksa onlara bu kadar güvenmiyormuydunuz? yoksa ödemezler diye mi korktunuz..Hoş ödememişler zaten,neden dava edemediniz? Biri silindi ya diğerleri? Zaten dava edemezsiniz ki yaptığınız yasal değil Yada bana ödemezler belediyeden de ayrılacağım zaten banane diye mi düşündünüz?
resmi forumda beyan etmiştiniz..önce dediniz ki:
- Prens demiş ki:
- Söylemeyi unuttum sv2 olması için ve tarla alması için 4 kişiye ödenek verilmişti,hala ödenmedi ! 500 akçe
Sonra dediniz ki:
- Prens demiş ki:
- Ödenek verilenler=Enesturan 500 akçe Tarla,rohirrim10 sv2 ve tarla için 1000 akçe verildi ilk tarla almıştı sonra terzi ihtiyacı olunca bida verilmek zorunda kalındı ama sonunda silindi,son olarak tarla için izmir_ezgiye verilmişti ayvalıktan geldi tarlasını satmıştı burda gene aldı ama taşın diyince gitmişti onada tarla için vermiştik kasabaların içinde en iyi ekonomi yabancılardan aldıgımız vergi yüzünden bergamadaydı uretim için ödenek guvendiğimiz kişilere verdik
önce 4 kişi dediniz sonra 3 kişi saydınız hadi bunuda geçtim enesturan isimli şahıs her yerde 400 akçeye bulunan tarlalardan alamıormuydu?neden ona 500 akçe??? Hadi bunuda geçtim.. burda ''güvendiğimiz kişilere verdik'' ibaresi geçior.. Şimdi aynı soruyu tekrar yöneltiorum:
Madem güvendiğiniz kişilerdi Madem siz belediyeden 1 çöp çalmadınız (!) sizin servetiniz zaten vardı, neden güvendiğiniz insanlara ödenekle para attınız? Neden kendiniz ödünç veremediniz kendi paranızdan?
Buna cevap bekliorum..Sadece Prens'ten.. Araya kimse girmesin.!
Saygılarımla..
Mısra.. Ablacim.........Prens var ya......O guvendigim kisilere verdim dedi....... Peki ablacim.....;Bi sor.......Onun guvendigi kisilerden baskasi odenek istemis mi.......... Baska ulkede oldugum icin bazi harfleri yazamiyom ama okunabiliyor degil mi....... Tabu okuyamasada.......... Bide Tabunun matamatik sorunlari mi var.........Anlamadim gitti........... Lutfen Bu sozum Tabu kardesime.......Iftira atmak Islam in kurallarina girmiyo........... Tabi tabu musluman sa ............... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Ptsi Eyl. 29, 2008 4:58 pm |
|
|
Madem bizim matematik sorunumuz var, bir hesap da siz yapın da görelim nerdeymiş bu hesaptaki açık? Tabi hesap yapma gibi bir kabiliyetiniz varsa?
Bu arada Prens madem ödenekle para vermiş bazı kişilere bunların kayıtları belediyede hala vardır, koysun bunların ekran görüntülerini gerçekleri görelim. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Ptsi Eyl. 29, 2008 10:28 pm |
|
|
Ben Prens'ten cevap bekliorum belirtmiştim kimse araya girmesin diye.. LÜTFEN Prens cevap versin.. Kimse karışmasın.. Ayrıca Rohirrim Seni çok severdim Lakin Ben Mısra'dan Cevap bekliorum mezarlıkta yazdıkları için demen beni çok kırdı kardeşim..
Prens Sorduğum soruların yanıtını verene denk Fikirlerimin Arkasındayım.. Ben insan bilmişim soru sormuşum farkındaysan sizin Prens bizi insandan sayıp cevap veremior.. Yada verilecek cevabı yok.. Sizden biri ne sen nede başka biri birşey yazmasın Ben sölediklerimin arkasındayım Bana prens cevap vericek.. Kimse kalkıp savunmasını yapmasın..Kaç yaşında insan kendini savunabilecek yaşta.. tabi savunabileceği Kelamlar varsa.. Saygılarımla.. Mısra.. |
|
|
|
tabu
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Salı Eyl. 30, 2008 12:10 am |
|
|
- Rohirrim10 demiş ki:
- Ablacim.........Prens var ya......O guvendigim kisilere verdim dedi.......
Peki ablacim.....;Bi sor.......Onun guvendigi kisilerden baskasi odenek istemis mi..........
Baska ulkede oldugum icin bazi harfleri yazamiyom ama okunabiliyor degil mi.......
Tabu okuyamasada..........
Bide Tabunun matamatik sorunlari mi var.........Anlamadim gitti...........
Lutfen Bu sozum Tabu kardesime.......Iftira atmak Islam in kurallarina girmiyo...........
Tabi tabu musluman sa ............... Senin terbiye sorunun var. Terbiye özürlüsüsün büyük olasılık.
Yazdığın mesajlara bakıyorumda sen bile ne yazdığını bilmiyosundur. Konuyla alakasız mesajlar...... Ne yazdığını bilememeler.......Yazdıktan sonra ben ne yazdım diye düşünüyosundur. Yazık saruhan sancağı divanı sizin gibilere kaldı ya allah yardımcımız olsun.
Gelelim yazdıklarına::::
- Rohirrim10 demiş ki:
- Tabu okuyamasada..........
Hangi dilde yazarsan yaz. Merak etme sen, ben her türlü okurum.
- Rohirrim10 demiş ki:
- Bide Tabunun matamatik sorunlari mi var.........
Matematik sorunumdan bahsetmissin. Asıl sizin oyun bilginiz çok zayıf. Çoook çalışmalısınız çoook. Sunduğunuz bu kanıtlara göre eyaletten hiç kaybolmayan bir 5000 akçeden bahsediyorsunuz. İlla ki bir suçlu arıyorsunuz. Ortada bir kayıp yok ki suçlu olsun. Sadece onu öyle görmek istiyorsunuz. Ama Bergama Kasabasından kayıp bir 5000 akçe mevcut kanıtlarıda ana forumda. Nasıl kaybolduğunuda anlatmaya gerek yok. Herşey apaçık ortada.
- Rohirrim10 demiş ki:
- Anlamadim gitti...........
Anlamaman gayet doğal. Terbiye özürlüsü olduğun kadar da anlama özürlüsüsün.
- Rohirrim10 demiş ki:
- Tabi tabu musluman sa ...............
Elhamdülillah. |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Salı Eyl. 30, 2008 5:16 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Ben Prens'ten cevap bekliorum belirtmiştim kimse araya girmesin diye..
LÜTFEN Prens cevap versin.. Kimse karışmasın..
Ayrıca Rohirrim Seni çok severdim Lakin Ben Mısra'dan Cevap bekliorum mezarlıkta yazdıkları için demen beni çok kırdı kardeşim..
Prens Sorduğum soruların yanıtını verene denk Fikirlerimin Arkasındayım.. Ben insan bilmişim soru sormuşum farkındaysan sizin Prens bizi insandan sayıp cevap veremior..
Yada verilecek cevabı yok.. Sizden biri ne sen nede başka biri birşey yazmasın Ben sölediklerimin arkasındayım Bana prens cevap vericek..
Kimse kalkıp savunmasını yapmasın..Kaç yaşında insan kendini savunabilecek yaşta.. tabi savunabileceği Kelamlar varsa..
Saygılarımla..
Mısra.. Ablacım yanlış anlama....Tamam Prensten cevap gelene kadar arkanda dur... Ben sadece yani fikrini sölemeni istedim.... |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Salı Eyl. 30, 2008 5:19 pm |
|
|
- tabu demiş ki:
- Rohirrim10 demiş ki:
- Ablacim.........Prens var ya......O guvendigim kisilere verdim dedi.......
Peki ablacim.....;Bi sor.......Onun guvendigi kisilerden baskasi odenek istemis mi..........
Baska ulkede oldugum icin bazi harfleri yazamiyom ama okunabiliyor degil mi.......
Tabu okuyamasada..........
Bide Tabunun matamatik sorunlari mi var.........Anlamadim gitti...........
Lutfen Bu sozum Tabu kardesime.......Iftira atmak Islam in kurallarina girmiyo...........
Tabi tabu musluman sa ............... Senin terbiye sorunun var. Terbiye özürlüsüsün büyük olasılık.
Yazdığın mesajlara bakıyorumda sen bile ne yazdığını bilmiyosundur. Konuyla alakasız mesajlar...... Ne yazdığını bilememeler.......Yazdıktan sonra ben ne yazdım diye düşünüyosundur. Yazık saruhan sancağı divanı sizin gibilere kaldı ya allah yardımcımız olsun.
Gelelim yazdıklarına::::
- Rohirrim10 demiş ki:
- Tabu okuyamasada..........
Hangi dilde yazarsan yaz. Merak etme sen, ben her türlü okurum.
- Rohirrim10 demiş ki:
- Bide Tabunun matamatik sorunlari mi var.........
Matematik sorunumdan bahsetmissin. Asıl sizin oyun bilginiz çok zayıf. Çoook çalışmalısınız çoook. Sunduğunuz bu kanıtlara göre eyaletten hiç kaybolmayan bir 5000 akçeden bahsediyorsunuz. İlla ki bir suçlu arıyorsunuz. Ortada bir kayıp yok ki suçlu olsun. Sadece onu öyle görmek istiyorsunuz. Ama Bergama Kasabasından kayıp bir 5000 akçe mevcut kanıtlarıda ana forumda. Nasıl kaybolduğunuda anlatmaya gerek yok. Herşey apaçık ortada.
- Rohirrim10 demiş ki:
- Anlamadim gitti...........
Anlamaman gayet doğal. Terbiye özürlüsü olduğun kadar da anlama özürlüsüsün.
- Rohirrim10 demiş ki:
- Tabi tabu musluman sa ...............
Elhamdülillah. Olum senin derdin ne Anlamamam benim anlama özürlü olmam değil....Senin anlatma özürlü olman.... Bide diyon divan bizim gibilerin eline kalmış...... Bizim gibilere kaldıda durum böylese.....Senin gibilerin elinde olsa divan çöker...... |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Çarş. Kas. 05, 2008 6:23 pm |
|
|
Koptum yaw.... |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Perş. Ocak 15, 2009 9:01 pm |
|
|
- sonsuz demiş ki:
- roh. kasaplıkda iyi para vardır bu 1 benden 8 gün önce başlamış özellikleri ne bilmiyorum ama nerdeyse görünüşte aramızda farklı olan 1 pelerin 1 kılıç bende 1 ay inzivada kaldım sadece hasat günleri geldim bu süredede 1 kılıçla 1 pelerin çok rahat yapılabilir önemli olan özelliklerini bilmek;)
Sonsuz senle kıyaslama sana nekadar fazla kişi yardım ediyo kaç zamanda ne çabık gelişiyorsun gözümden kaçmıyor sana yardım ediyolar belli işte banuyada genc_kaptan çaldığı parayla ediyor yardımını |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Perş. Ocak 15, 2009 9:19 pm |
|
|
Yaw şu eski postlara cevap kasmayın arkadaşlar :S |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Perş. Ocak 15, 2009 9:24 pm |
|
|
spamdan ban yiyecem yakında yaw ama napayım haksızlıkların önüne geçilmeli değil mi ! |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: hem soyguncular hem güçlüler Perş. Ocak 15, 2009 10:24 pm |
|
|
Oha 2.5 ay olmus roh yaw abarttın iyice |
|
|
|